Het moest van simon

157 15 7

51. Ik was aan het oppassen op een jongetje van 8 en twee meiden die nog op de peuterschool zaten.

Laat op de avond hoorde ik geschuifel op de trap. Het jongetje was duidelijk aan het slaapwandelen, maar zijn ogen waren open en naar achteren gerold. Hij ging met zijn handen over de fotolijstjes aan de muren terwijl hij schreeuwde: ‘Ze moeten allemaal weg, allemaal weg!’, voordat hij de foto’s naar beneden gooide. Ik rende de trap op om hem vast te pakken. Toen schreeuwde hij dat ik zou doodgaan als ik hem zou aanraken, gevolgd door manisch gelach.

Op dat moment worden de meisjes wakker van het geschreeuwd en het geluid van vallend glas en ik hoor ze huilen. Ik pakte het jongetje aan zijn pyjama vast en sleepte hem naar boven. Toen we in de deuropening van zijn slaapkamer stonden, ging hij kalm in bed liggen alsof er niks was gebeurd.

Ik troostte de meiden door te zeggen dat er niks aan de hand was en hun broertje slaapwandelde. Een van de meisjes kijkt me aan en zegt: ‘We weten dat hij er niks aan kan doen, het moest van Simon.’ Dat was de laatste druppel. Ik heb nooit meer in dat gezin opgepast.’

Creepiest things children have ever said. (Nederlands)Lees dit verhaal GRATIS!