Take Granny

34 1 0

91. Toen ik een jaar of 4 was vond mijn moeder me in bad met al mijn barbies om me heen. Ik duwde de hoofdjes van de barbies onderwater en was druk bezig met ervoor te zorgen dat geen een hoofdje boven water kwam. Toen ze me vroeg wat ik aan het doen was zei ik: ''De man in de inloopkast vertelde me dat als ik dit niet doe, ik degene zou zijn die met mijn hoofd onder water zou zwemmen.''

92. Mijn grootvader is overleden en mijn neefje bleef bij mijn moeder logeren voor de avond, zodat de rest van de familie bezig kon gaan met het regelen van dingen. Ze hadden er moeite mee een manier te vinden om mijn neefje op de hoogte te stellen van zijn grootvader zijn overleiden. In de ochtend vertelde ze het tragische nieuws aan hem, maar hij wist het al... ''o dat weet ik al tante hij heeft het me zelf al verteld vanavond.''

93. Mijn kind van 6 jaar kwam op een dag thuis, hij kwam het huis in gerend en huilde tranen met tuiten. ''Ik mis mijn andere familie.'' Zei hij. ''Welke andere familie schatje?'' Vroeg ik hem terwijl ik dacht dat ze het over haar opa en oma had, vrienden of andere verwanten. ''mijn alien robot familie.'' Legde ze uit, waarna ze dat opvolgde met het verhaal dat ze met haar ''familie'' woonde in de lucht voor ze in mijn buik kwam. Ze koos ervoor om hier te komen omdat ze boos was op haar familie, en koos voor onze familie, maar nu mist ze ze en wil terug om op visite te gaan.

94. Op een avond was er een enorme storm gaande mijn zoon vier jaar op dat moment legde zijn hand op onze glazen deur en zei: '' O god alsjeblieft neem me niet mee ik ben te jong om te sterven, * Kijkt mijn moeder aan en weer terug* Neem oma ze is toch oud!

95. Vorig jaar bleef mijn dochter continu huilen en vertelde me dat ik dood zou gaan op de leeftijd 33 net als mijn vader. Ik heb haar nooit verteld of er ook maar over gesproken bij haar in de buurt dat mijn pa is overleden toen hij 33 was. Nou... ik ben 33 jaar oud en ik moet toegeven dat ik het laatste jaar voorzichtiger heb aangedaan dan normaal. Ik hoop dat ik mijn 34 verjaardag toch haal volgende maand.

Creepiest things children have ever said. (Nederlands)Lees dit verhaal GRATIS!