Mijn zoon zegt enge dingen...

373 18 9

14.Mijn zoon is in mei drie geworden. Hij zegt gekke dingen die mij ook beanstigen. Vorig jaar december heb ik een miskraam gehad. Ik heb daarover veel verdriet gehad. Het was een onverwachte zwangerschap en er zal waarschijnlijk ook geen zwangerschap meer volgen. Vanaf januari ongeveer ging mijn zoon bij het naar bed brengen vertellen dat hij niet wilde slapen. Want:"Ikke bang. ikke dood." Dat was al eng. Door andere dingen die hij heeft gezegd denk ik dat hij wist van de zwangerschap en de miskraam. Ik heb nooit gezegd dat die baby dood is gegaan. Wel dat die baby 'nooit gekomen' is. En een andere keer dat mensen die dood gaan heel erg ziek zijn geweest en dat hij neit heel erg ziek is, dus niet dood gaat. Tja... En dat de andere baby niet gekomen is omdat die heel erg ziek was.... 

Nu heeft hij al een tijdje niet meer gezegd Ikke bang ikke dood, maar vanavond zei hij iets anders engs: "Ikk bang vuur komt". Chauffeur? "Nee, vuur. In huis" . Huuu, ik schrok ervan, maar wilde hem niet ongerust maken. Toen zei ik: Als je groot bent? "Ja, als groot ben" zei ie toen op geruste toon. Maar ik vind het wel eng. Soms leest hij ook de titel voor van het verhaaltje, terwijl hij niet eens lezen kan. Hij is pas drie. 

Wat denken jullie...?

(Ik vond dit verhaal op viva ik zet hier een link naar de site heen.  Wat denken jullie is dit verhaal echt?  https://forum.viva.nl/kinderen/peuter-zegt-enge-dingen/list_messages/51073)

Creepiest things children have ever said. (Nederlands)Lees dit verhaal GRATIS!