Ik zal nooit op je botten kauwen

349 19 7

20. Ik werd wakker toen ik mijn 3 jaar oude zoon naast mijn bed zag staan met een enorme grijns op zijn gezicht. " Wat doe je?" vroeg ij aan hem. "Niks... " zij hij nog steeds grijnzend. Op dit moment had ik door dat hij zijn handen achter zijn rug had.  " Heb je iets achter je rug? " Vroeg ik.  "Nee" zij hij,  ik besloot toch te kijken.  Hij hield het grootste keukenmes die we in huis hebben achter zijn rug...

21. We kochten mijn kleine zusje een puppy voor kerst. Toen ze wakker werd en hem zag zei ze: "Mijn baby!  het is nog niet de juiste tijd! " Terwijl ze hem probeerde op te pakken en in haar mond te stoppen.

22. We waren net verhuisd naar een nieuwe buurt en twee kinderen belde aan,  ik vroeg of ik ze ergens mee kon helpen,  een van het tweetal zei,  "Onze mama wou dat we tegen jullie zeiden dat de oude mensen die hier woonden begraven zijn aan het eind van de weg. " Daarna rende ze weg,  we hebben deze kinderen nooit meer gezien.

23. Terwijl ik voor het stoplicht stond viel mijn kind bijna in slaap.  Vlak voor dat de lichten veranderen zei hij, "De laatste keer ging ik dood in een vuur."

24."Mama ik beloof dat ik nooit op jou botten ga kauwen , dat beloof ik. "

Creepiest things children have ever said. (Nederlands)Lees dit verhaal GRATIS!