Mijn Speciale Vriend

198 13 0

42, ik was samen met mijn zus, haar man en hun twee jaar oude dochter. We waren aan het praten over dierbaren die we recent verloren hadden (mijn vader was kort geleden overleden.) Mijn schoonbroer pakte een foto van zijn moeder, die overleden was in een auto-ongeluk toen hij zes was om aan mij te laten zien. Toen mijn nichtje de foto zag begon ze heel hard te lachen. Toen we haar vroegen wat er was zei ze “Dat is mijn speciale vriend die s’ avonds voor mij zingt.” Ik krijg nog steeds kippenvel als ik aan die dag terug denk.

43, Ik liep langs een oude schoorsteen, mijn toenmalig 3 jaar oude zoon zei toen doodnormaal “Mijn broer is daarbinnen. “ Toen ik hem eraan herinnerde dat hij geen broer had zei hij. “nee mama… mijn broer van vroeger toen de andere vrouw mijn mama was.”

44, Toen mijn zoon klein was, was ik met hem aan het praten over hoe je aardappels plant. Ik legde uit hoe je ze onder de grond deed en dat ze dan zouden groeien, en hij zei. “Dat weet ik mama dat deed ik altijd toen ik een oude man was. “

45, Mijn moeder was op een avond aan het babysitten op mijn dochter terwijl ik naar een doktersafspraak was. Mijn dochter zei: “o nee oma, mama komt niet meer thuis vandaag. Ze was in een erg erg ongeluk. Ze kan ons niet komen halen. “ Ik was inderdaad betrokken bij een ongeluk dat me bijna het leven heeft gekost op dat moment. Het probleem is dat mijn familie nog niet was ingelicht..

Creepiest things children have ever said. (Nederlands)Lees dit verhaal GRATIS!