creepy girl

155 12 0

57. Ik weet dat kinderen soms een beetje ... vreemd kunnen zijn en naar dat ik alle verhalen op het internet heb gelezen over kinderen en hun enge gewoontes verbaast het me niet meer zo veel om eerlijk te zijn.

Dus gister was ik aan het wachten op de bus ik had mijn oortjes in en keek naar de kant van de weg waar de bus altijd aan komt, ik draaide me om en een meisje (misschien een jaar of 8?) vlak naast me staan. Ik zei eugh! Ik schrok me kapot van je!

Ze keek me aan zonder te glimlachen en zei: 'je bent heel knap'. Ik dacht ahw dat is lief, een beetje vreemd, tot ze me weer aansprak en zei: 'Ik ga je gezicht er af trekken.' '

Ik wist niet zeker hoe ik moest reageren als iemand laat staan een kind zoiets tegen je zegt ik bleef haar dus maar gewoon aan staren met een verwarde uitdrukking op mijn gezicht, sprakeloos... tot ik een man zag waarvan ik aannam dat het haar vader was die ons aankeek vanaf de andere kant van de straat. Het meisje zag me kijken en draaide zich naar hem om toen ze hem zag begon ze oorverdovend te schreeuwen en riep 'Laat me niet achter! Papa! Papa!'

De man sprintte weg, toen keek ze me weer aan, nog steeds niet glimlachend, niet verdrietig, draaide zich om en rende achter hem aan.

Waarschijnlijk een van de vreemdste ervaringen die ik ooit heb gehad!

Vandaag nog gebeurde er weer iets vreemds. Ik hing wat rond voor mijn vriend zijn appartement om een sigaret te roken voor ik samen met hem met de bus zou gaan. Tot hetzelfde meisje naar me toe liep. Ze keek me de hele tijd aan tot ze bij me stront en stopte met lopen en tegen me zei 'ik ken jou.'

Ik antwoorde twijfelend en zei '....... Mmm'

Zo stond ze voor me voor een paar minuten te kijken wat ik deed, ze volgende elke beweging en keek van mijn gezicht naar mijn voeten alsof ze me helemaal in zich op wou nemen.

Ik voelde me compleet ongemakkelijk, ik wou haar niet ook aan kijken omdat me dat vreemde leek en ik wou ook niet weg lopen omdat ik absoluut niet bang ben voor een klein kind. Ik kon sowieso niet weg lopen om dat ik op mijn vriend aan het wachten was die elk moment kon komen.

Naar een paar minuten zei ze 'ik kom terug voor je' en keek me aan met gewrongen wenkbrauwen, smalle ogen en een licht schokkend hoofd 'wacht maar af....' Daarna liep ze weg.

Ik geloofde niet in demonen voor ik dit mormel had ontmoet.

Creepiest things children have ever said. (Nederlands)Lees dit verhaal GRATIS!