Trouble (Niall Horan, One Dir...

By CuteIrishBum

460K 13.4K 3.5K

Lynna is een normaal meisje, ze is 16 jaar en heeft 1 broer (Sebas,19) en 2 kleine zusjes (Anne,12 en Kim,9)... More

H1 Trouble (Niall Horan One Direction fanfiction) Dutch
H2 Keuzes
H3 Shit.
H4 Meet
H5 Niet weer.
H6 De boys
H7 Bij jou
H8 Shit man
H9 It's just love I think
H10 Niall ❤️
H11 Fifa
H12 Verrassing
H13 Just need some time
H14 so kiss me..
H15 The boys again
H16 Home
H17 Come on
H18 Just a day
H19 Date
H20 Vliegveld
H21 ❤️
H22 I miss you
H23 Niet wat het lijkt
H24 drama
H25
H26
H27 Talk
H28
H29
H30 Wait
H31 what?
H32
H33
H34 Miss you
H35 surprise
H36
H37
H38
H39
H40
H41
H42
H43
H44
H45
H46
H47
H48
H49
H50 WOEHOE
H51
H52
H53
H54
H55
H56
H57
H58
H59
H60
H61
H62
H63
H64
H66
H67
H68
H69
H70
H71
H72
H73
H74
H75
H76
H77
H78
H79
H80
PART 2!!!
Irish N.H. & B.W.

H65

4.4K 125 46
By CuteIrishBum

Lynna's POV~👼

Na een tijdje komt Niall tegenover me zitten en zet mijn bord voor mn neus.

'Ahw, thank you sunshine.' ik leun over de tafel heen en geef hem een kus.

'Geen dank, ik hoop dat je het lekker vindt.'

'Vast wel.' Ik glimlach nog snel naar hem en doen dan mn eerste hap in mn mond, de verukkigelijke smaak neemt mijn mond over en ik betrap mezelf erop dat ik mn ogen dicht heb. Als ik mijn ogen weer open doe, zie ik Niall naar me kijken.

'Lekker?' ik knik snel.

'Echt super.' hij grinnikt en stopt nog een hap in zijn mond. Als we alles ophebben, zitten we aan de tafel nog een beetje te praten.

'Heb je vanacht nog een nachtmerrie gehad?' vraagt hij. Ik schud mijn hoofd.

'Gelukkig niet. Ik had niet eens de kans gekeregen om eroverna te denken.' hij knikt.

'Heb je je bikini bij?' vraagt hij heel random.

'Ja! Dit keer wel!'

'Laten we gaan zwemmen dan!' ik knik, we springen op en rennen naar boven. Ik pak mijn roze bloemen bikini en kleed me om in de badkamer. 'Klaar babe?' vraagt hij als hij op de deur klopt. Ik doe de deur open en knik. Hij bekijkt me van top tot teen en kijkt dan met een glimlach in mijn ogen. 'I'm so lucky.'

Hij grijpt me bij mijn heupen en geeft me een kusje. Ik giegel en leg mijn handen aan de zijkant van zijn gezicht. Hij wrijft met zijn neus over die van mij en lacht.

'Come on, let's go.' Zeg ik.

"Wacht, moet je dit zien." Zegt hij en hij draait zijn rug naar me toe. "Jij hebt zuigzoenen en ik heb dit."

Hij wijst naar die strepen op zijn rug, 3 rode aan elke kant van zijn schouders, van mijn nagels. Ik grinnik.

"Ja sorry hoor." lach ik. Hij lacht ook, pakt mijn hand en we lopen de trap af.

'Is het niet een beetje koud?' Vraag ik als we naar buiten lopen.

'Het zwembad is warm.' ik knik en doop mijn teen in het water.

'Warmer dan bij mij thuis inderdaad.' hij loopt drijgend op mij af.

'Niall! Je waagt het niet!'

'Nee?' ik schud mijn hoofd. 'Echt niet?'

'Nee!' Ik loop achteruit de tuin door en Niall loopt voor me. Opeens grijpt hij me bij mn heup vast en tilt me tegen zijn borst aan. 'Niall! Laat me met rust!' roep ik door de tuin en ik schop in het rond. Hij grinnikt om mijn pogingen en loopt naar het zwembad toe.

'Klaar voor?' vraagt hij rustig.

'Nee!' gil ik uit. Hij grinnikt en springt dan het zwembad in. Ik slaak een gil waar je niks van hoort omdat het onder water was en zwem weer naar boven. Niall is nog niet boven, wanneer ik dat besef voel ik 2 armen langs achter om mijn middel gaan. Gelukkig kan ik hier staan anders zou ik nu weer onder water zijn geweest. Ik draai me om in zijn armen. Hij probeert me een kusje te geven. 'Uh!'

'Wat?'

'Jij gooide me daarnet in het zwembad toen ik het niet wilde.' zeg ik koppig. Hij doet zijn mond open om iets te zeggen maar sluit hem dan weer. Ik ga lachend met mijn hand door zijn haar dat plat op zijn hoofd ligt en hij drukt snel een kusje op mijn lippen. 'Niall! Wat zei ik nou?'

Hij verplaatst zijn hoofd naar mijn nek en gaat fluisteren 'Je vond het wel fijn.' hij geeft een kusje net achter mijn oor. Kippevel sprijdt zich alweer over mijn lichaam, hij weet mijn zwakke plekjes te goed. Ik bijt op mijn lip en sluit mijn ogen.

'Misschien.' fluister ik terug en ik sla mijn benen om zijn middel. Hij verplaatst zijn handen naar mijn onderbenen zodat hij me kan vasthouden.

'I love you Lynn, met heel mijn hart.' fluistert hij weer. Van binnen word ik helemaal warm, hij is zo lief en hij is mijn vriendje.

'I love you to Niall, to the moon and back.' Wow dat klonk cliché.

'Dat is best veel he?' zegt hij en hij kijkt me aan.

'Het is eigenlijk nog te weinig.' Zeg ik terug met een glimlach en ik geef hem een lange kus op zijn lippen.

'Zullen we gaan overgooien?' ik knik en ga weer op mn eigen benen staan. Hij loopt naar de schuur en komt terug met een volleybal. Ik steek mijn armen uit naar hem als teken dat hij hem moet gooien, hij gooit de bal naar me toe, springt in het water en gaat tegenover me staan. Ik vang de bal op en gooi hem naar Niall toe. Zo gaat het een paar keer op en neer en we roepen allerlei dingen wat op een gesprek moet lijken. 'Het begint te vervelen.' zegt Niall na een tijdje met een zucht. Ik knik.

'Laten we gaan opdrogen.' zeg ik. Hij knikt. We zwemmen naar het trappetje, stappen uit en gaan op de ligstoelen liggen. Ik pak mijn telefoon en zie dat ik een berichtje heb. Van Kimberly, van mijn school. He? Wat? Ze haat me.

"Hoi kleintje,

Binnenkort is er een feest op school, ik ben de enige die jou nummer heeft, (omdat jij gewoon geen vrienden hebt) en daarom moest ik dit tegen jou zeggen. Je moet een date meenemen, wat jou natuurlijk nooit gaat lukken, en als het je dan lukt, wel een jongen graag, je bent een meisje toch? Ik heb mn twijfels maar andere mensen zeggen van wel. Het feest is volgende week zaterdag."

Ik slik een keer als ik het bericht doorlees, hoeveel onaardige dingen wil je zeggen in 1 bericht?

'Babe? Gaat het wel? Ben je aan het huilen of is het water van het zwemmen?' vraagt Niall naast me. Ik voel aan mn wang.

'Het is het water.' zeg ik maar ookal weet ik dat het niet zo is. Snel stuur ik terug dat ik kom.

'Waarom kijk je dan zo naar je telefoon?'

'H-het is.. het is niks.' Zeg ik trillerig. Ik durf niet naar Niall te kijken. Hij komt naast me zitten en snel zet in mijn telefoon uit.

'Priness. Je moet eerlijk tegen me zijn. Ik weet dat je dat nu niet bent.' Hij slaat zijn arm om mijn heup.

'Het is niks.' zeg ik nog een keer en ik knijp mijn ogen dicht.

'Waarom ben je niet eerlijk tegen me?' zegt hij gebroken. Tranen gaan harder stromen. Ik heb er voor gezorgd dat hij dat gebroken zei.

'Sorry Ni. Het ligt gevoelig.'

'Het ligt voor mij gevoelig dat je niet eerlijk tegen me bent. Je kan alles vertellen, dat weet je toch?' ik knik, hij trekt me dichter tegen hem aan en geeft een kusje op mijn hoofd.

'Er is een feest op school, volgende week zaterdag. Dit kreeg ik van een meisje uit mijn oude klas.' ik laat het berichtje zien. Bij elke zin die hij leest, worden zijn ogen groter. Ik bijt op mijn lip en zijn vingers bewegen over het scherm, als ik zie waar hij mee bezig is trek ik mijn telefoon uit zijn handen. 'Nee! Niet doen, dan gaat er iets ergs gebeuren.' zeg ik en ik trek aan mijn telefoon.

'Lynn, het is niet eerlijk!' roep hij en hij trekt ook aan mijn telefoon.

'Ik weet het, maar je moet niks terug sturen, laat ze maar.'

'Nee, ik ga er wat tegen doen.' hij drukt snel op verzenden. Ik leg mijn hoofd in mijn handen en knijp mijn ogen dicht.

'Ik ga echt dood.' mompel ik.

'Het komt goed, ik heb alleen maar gezegd dat ze haar bek moet houden en dat je met mij hebt.' Ik zucht.

'Je had het niet moeten versturen, ze geloven me toch niet.' zeg ik als ik hem aankijk. Mijn telefoon maakt een geluidje als teken dat ik in bericht heb. Snel pak ik mijn telefoon en lees ik het berichtje van Kimberly.

"Hahah laat me niet lachen. Jij hebt nog nooit een vriendje gehad en nu de beroemde Niall Horan? Ik ga aan iedereen je leugen vertellen."

'Zie je wel dat ze me niet geloven? Dit feest wordt echt een hel. Ik heb ook nog niet eens een date!' roep ik plagerig. Tuurlijk ga ik Niall als mijn date vragen, maar dan is het nog wel leuk om hem een keer in de maling te nemen.

'Hoe bedoel je geen date?'

'Precies zoals ik het zeg. Wie zou ik meemoeten nemen? Ow! Misschien wil Harry wel mee! Dat zou hij toch wel voor me doen?' ik kijk in zijn ogen en probeer niet in lachen uit te barsten.

'Uh.. tuurlijk.' zegt hij verward. Hij lijkt gebroken. Alsof hij denkt dat ik hem echt in zou ruilen voor Harry. Tuurlijk, Harry is een lieve en knappe jongen, maar Niall is meer mijn type. Hij is lief en perfect. Harry zal dat waarschijnlijk ook wel zijn, daar twijfel ik niet aan. Maar Niall heeft voor mij dat extra sprankeltje dat hem ongelofelijk maakt.

Terug naar realiteit. Niall krabt even achter zijn hoofd en kijkt naar zijn vingers.

'Niall?' hij kijkt op naar mij. 'Denk je nou echt dat ik jou inruilen voor Harry?'

Hij haalt zijn schouders op en ontwijkt mijn blik, hij had dit dus duidelijk niet verwacht. Ik leg mijn arm om zijn schouder en pak zijn kin tussen mijn vingers. Dat is het moment om te fluisteren.

'Ik zou nooit, maar dan ook echt nooit iemand boven jou kunnen kiezen. Jij bent mijn perfecte liefde. Jij bent de ware voor mij. Ik wist het al vanaf de eerste keer dat onze lippen raakte. Nooit meer zal ik jou verlaten, nooit meer zal ik ooit aan ons twijfelen. Want ik weet dat ik van jou houd, en jij van mij. Het klopt gewoon allemaal en ik wil dat het nooit stopt. En daarom: Niall Horan, wil jij als mijn vriendje mee naar het feest?' ik kijk in zijn ogen.

'Tuurlijk wil ik dat Lynna. Je bent mijn alles en ik zou altijd alles voor je doen.' ik sla mijn armen om hem heen en leg mijn voorhoofd op zijn schouder. Een paar traantjes verlaten mijn ooghoeken, maar het zijn blije tranen. Ik ben bij Niall en ik zou altijd bij hem blijven. Hij tilt me terwijl hij me knuffelt op en zet me bij hem op schoot. Mijn benen sluit ik om zijn bovenlichaam heen. Ik trek terug uit de knuffel en wrijf met een glimlach over zijn wang met mijn duim. Zijn lieve gezichtje. Zijn cute gezichtje en zijn mooie blauw ogen. Mijn haar valt als een gordijntje langs onze gezichten en eigenlijk is het wel fijn.

Ik wrijf met mijn neus over die van hem. Hij grinnikt en tuit zijn lippen waardoor ze al meteen op die van mij belanden, zo dicht zijn we bij elkaar. Ik trek terug en kijk hem aan. Hij strijkt voorzichtig mijn haar achter mijn oor en wrijft de tranen weg.

'Niks aantrekken van al die bitches babygirl.' ik knik.

'Ik zal het proberen.' Hij laat zich achterover vallen op de ligstoel en ik lig op hem. 'Snowflake?' vraag ik na een tijdje. Zijn vingers gaan door mijn natte haar heen en ik kijk hem aan.

'Hmm?'

'Hoe denk jij over trouwen?' vraag ik voorzichtig en ik bloos. Hij glimlacht.

'Ik zou dat echt fantastisch vinden.' zijn ogen gaan twinkelen. 'Ik denk dat dat de beste dag van heel mn leven kan zijn. Samen met de speciale dagen die ik met jou meemaak en met de jongens. Degene die al zijn geweest en degene die nog moeten komen.'

'En welke speciale dagen denk je dan aan?'

'Degene die al zijn geweest, zoiezo de dag dat ik je ontmoette, toen ik je verkering heb gevraagd, elke date, gisteren,' hij knipoogt en ik bloos weer opnieuw. 'dat ik bij de jongens in een band werd gezet en elke keer als ik en de jongens weer in een uitverkochte zaal staan. En degene die nog moeten komen, trouwen dan en misschien een kind krijgen.' ik knik.

'Dat zijn heel erg veel leuke momenten.' hij knikt.

'En die van jou?'

'Ik weet niet. Ik heb er niet heel erg veel, de meeste zijn gewoon die ik met jou heb beleefd. Er gebeurde niet heel erg veel in mijn leven.' hij knikt weer. Ik leg mijn hoofd weer terug op zijn borst en leg mijn handen om hem heen. Hij legt zijn handen op mijn onderrug en gaat langzaam op en neer.

Na een tijdje valt er een druppel op mijn neus. Verward veeg ik hem weg en kijk ik naar de lucht. Steeds meer druppels blijven komen. Ik kijk naar Niall zijn ogen zijn gesloten en hij snurkt zachtjes. Super cute. Ik grinnik en wrijf over zijn wang om hem wakker te maken, aangezien het gaat regenen. Geen reactie. Natuurlijk. Ik geef een klein kusje op zijn lippen en kijk dan hoe hij wakker word. Verward kijkt hij om zich heen, net zoals ik net deed.

'Het gaat regenen?' zegt hij half slapend. Ik knik.

'Dus kom cutie, we gaan naar binnen.' Ik kruip van zijn schoot af. Hij komt slaperig omhoog en kijkt even naar de lucht waardoor hij weer terug ploft op de stoel. Ik grinnik en trek hij bij zijn arm omhoog. Als hij dan staat laat ik mijn hand afzakken naar die van hem en verstrengel mijn vingers met die van hem. We lopen naar binnen en kleden ons om in makkelijke kleren.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hi! IK BEN WEER IN NEDERLAND!! YEAAH!! Ik ben wel een beetje klaar met op vakantie gaan. Naast mn broer slapen enzo. Nee dankje😣.

Maar nu hoeft dat dus niet meer! En ik kan weer vaker updaten! Trouwens: ik denk dat het wel wat meer hoofdstukken worden voor het nieuwe boek. Ik weet al een einde van dit boek en het gaat nog wel duren voordat ik daar ben! Dus de hoofdstukken worden langer zodat ik het misschien haal.

Da question: Wat is je favoriete land om op vakantie te gaan en waar?

:)

Ly! xx Julia

Continue Reading

You'll Also Like

29.7K 1.8K 73
Darcy is een kleine meid die is geadopteerd door Louis en Harry als baby van een half jaar. Zij weet niet anders dan dat ze twee vaders heeft. Ze vra...
12K 906 35
Wat als je kind een nier moet en zijn tweelingbroer de enige is die hem kan geven? Wat als je vriend op zakenreis is en je schoonbroertje aan wordt g...
11K 159 24
Emma is Robbies zusje en komt steeds vaker bij Robbie (of ook wel casa del huts) en met iedereen klikt et wel maar met matthy de ene keer doet hij zo...
17K 197 71
Sophie zit in een hechte vriendengroep met de Bankzitters. Al heeft ze het gevoel dat de band van haar en Matthy toch net wat anders is. Maar is hij...