H63

4K 133 100
                                    

Lynna's POV~👛

Ik zeg iets tegen haar als de deurbel door het huis galmt. Eleanor rolt haar ogen en rekt zich uit als ze opstaat.

'Loop je ffe mee? Wie weet is het een of andere gekke vent.' ik knik en sta ook op. Samen lopen we naar de deur en doen open. Alles lijkt in slomotion te gaan tot me opvalt wie er staan.

'Niall!' roep ik super hard en ik sla mijn armen om zijn nek.

'Lynna!' roept hij ook en hij draait me een rondje. Ik verberg mijn neus in zijn nek en ruik aan zijn shirt, het is hem.

'I missed you so much.' fluister ik in zijn oor. Hij zet me terug op de grond en kijkt me aan. Tranen prikken in mijn ogen.

'I missed you to.' ik knuffel hem nog een keer en er glipt een traan uit mijn ooghoek. Hij geeft een kusje op mijn hoofd. Zijn lippen. Ik kijk hem aan. Hij veegt mijn traan weg en kijkt recht in mijn ogen. Ik raak zijn wang aan. Hij slaat even zijn ogen neer en bloost. Daardoor moet ik ook blozen. Ik heb het zo gemist om hem aan te raken, om zijn lichaam tegen dat van mij aan te hebben. Zijn duim wrijft over mijn wang heen en ik heb mijn handen om zijn torso heen liggen. Hij kijkt me nog snel in mijn ogen aan en zet zijn lippen op die van mij. In mijn buik klappen de vlinders los en in mijn hoofd knalt het vuurwerk. Ik heb zijn lippen gemist, zijn zachte lippen, zijn lieve aanraking, zijn schattige gezicht, zijn ogen en zijn mooie stem. Ookal heeft hij past 1 echte zin gezegd.

Ik ga met mijn hand door zijn haar, zijn zachte blonde haar. Hij likt met zijn tong mijn lippen, snel open ik mijn mond. Zodra zijn tong die van mij vindt, spelen ze met elkaar.

'Oehlala!' roept Louis naast ons. Niall wilt terug trekken maar ik pak zijn gezicht vast en laat zijn lippen op die van mij. Hij glimlacht en zoent me dan zachtjes weer. 'Okay, genoeg.' zegt hij weer. Ik grinnik en blijf Niall dan gewoon door zoenen. Hij trekt me nog dichter tegen hem aan.

'Genoeg!' roept Eleanor dan. Voorzichtig trek ik terug en kijk ik hem aan. Hij grijnst.

'I missed you.' fluistert hij nog een keer. Ik glimlach en zet mijn voorhoofd tegen dat van hem.

'I missed you to.' fluister ik terug. Ik kijk hem weer aan. 'Waarom ben je hier?' ik wrijf met mijn hand over zijn arm.

'We dachten, als we toch in Londen moeten optreden, waarom zouden we dan een hotel regelen als we hier wonen. So here I am!' ik grinnik en geef hem nog een knuffel.

'I love you.' zeg ik als ik mijn kin op zijn borst leg.

'Het is toch beter om het in het echt te horen dan via de telefoon of sms.' ik knik. 'I love you to.' hij geeft een klein kusje op mijn lippen. Ik kijk om me heen, Louis en Eleanor zijn weg.

'Ze zijn weg.' zeg ik. Hij knikt.

'We hebben ze weggejaagd.' ik knik ook. Mijn armen zijn nog steeds om hem heen en die van hem zijn om mij. 'Laten we maar naar binnen gaan.'

Ik knik weer en pak zijn hand. Hij geeft een kusje op de zijkant van mijn hoofd en dan bellen we aan. Na een tijdje doet Eleanor open.

'Klaar?' Vraagt ze. We knikken. 'No kissing inside.' zegt ze serieus.

'Owkay, dan lopen we wel naar buiten als we het toch willen.' zegt Niall als hij zijn schouders ophaalt. Ik grinnik en bloos. Eleanor zucht en laat ons binnen. Niall en ik lopen naar de woonkamer. Ik geef Louis snel een knuffel en ga dan op de bank zitten, Niall's arm ligt beschermend om mij heen.

'Maar, hoe doen we het met slapen?' vraag ik na een tijdje aan Eleanor.

'Ik begrijp dat jullie samen willen zijn en Lou en ik willen dat ook dus ik denk een andere keer logeren?' ik knik.

'Isgoed.' ik kijk even op naar Niall, hij glimlacht en zet een kusje op mijn voorhoofd.

'Uh! No kissing!'

'Hij gaf me geen kus, hij zette alleen zijn lippen op mijn voorhoofd.' zeg ik. Niall knikt snel.

'Ow dus dan kan ik ook mijn lippen op die van jou zetten zonder dat het een kus is?' zegt Louis.

'Tuurlijk, niet dat we dat gaan doen.' zeg ik snel. Hij schiet in de lach. Niall pakt mijn hand.

'Dat mag ik alleen.' zegt hij. Ik knik. Hij glimlacht naar me. We lachen en praten nog voor een lange tijd.

'Hoelaat is het?' vraag ik. Niall kijkt op zijn telefoon.

'Half 6.' Ik knik. 'Heb jij ook honger?' ik knik weer. 'Zullen we een pizza bestellen?'

'Isgoed.' we nemen afscheid van Eleanor en Louis en gaan met de auto naar het huis van Niall. 'Ik heb dit huis echt gemist, het ruikt altijd zo lekker.' zeg ik als ik binnen stap. Ik loop naar Niall toe en ruik aan zijn shirt. Hij kijkt me raar aan. 'Das toevallig. Het huis ruikt precies hetzelfde als jou.'

Hij slaat lachend zijn arm om mijn schouders. Een lichte blos staat op zijn wangen.

'Cheesy.' is het enige wat hij zegt. Ik knik en geef een kus op zijn wang. 'Laten we pizza gaan bestellen.' Ik knik weer. We lopen naar de bank en ploffen neer.

~~~~~

We hebben de pizza op en liggen nu op de bank tv te kijken. Ookal kijken we niet echt. Er is een of ander zang programma bezig. Ik kijk naar mijn hand die stevig in die van Niall ligt en wrijf er met mijn duim overheen.

'Hoe gaat het met je moeder?' vraagt hij na een tijdje. Ik kijk van onze handen naar hem en weer terug.

'Goed, gister was ze weer voor controle opgenomen, maar alles gaat goed.' hij knikt, laat mijn hand los en slaat hem om mijn schouders. 'Nu is mn hand koud.' zeg ik met een pruillipje. Hij pakt met zijn vrije hand mijn hand en verstrengelt zijn vingers met die van mij. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder.

'Er is niks op tv.' zegt hij als hij langs de kanalen gaat.

'Nee klopt. Zelfs spongebob niet.' hij grinnikt.

'You look beautiful in these jeans.' fluistert hij en hij legt zijn hand op mijn bovenbeen. Ik kijk op naar hem, in zijn ogen. Zijn prachtige ogen.

'Thankyou.' fluister ik terug. Zijn hand wrijft voorzichtig over mijn been, ik kijk naar zijn hand en hij geeft een kusje op mijn hoofd. Ik kijk weer op naar hem. 'You want a make-out session, don't you?'

'Kinda.'

'You're not gone get it.' Ik steek mn tong uit en richt mn aandacht op de tv waar eigenlijk niks op is. Hij zet de tv uit en pakt mijn hand.

'Nu moet je wel.' ik kijk naar hem. Hij wiebelt met zijn wenkbrauwen.

'Ik ga ffe wat te drinken pakken.' zeg ik als ik opsta. Hij zucht en slaat op mijn kont al ik langsloop. 'Niall!'

'Ik zei toch dat de broek je goed stond.' Hij grijnst naar me. Ik rol mijn ogen en loop naar de keuken.

'Cola?!' roep ik.

'Ja!' hoor ik terug.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hii!! Okay, ik kom er dus net achter dat ik deze dingen altijd hetzelfde begin.. maar ik kan niet anders dusja.

Ik zit met een klein probleempje, want: ik ben nog lang niet klaar met dit verhaal, alleen ik denk dat het beter is om dit verhaal tot de 70 hoofdstukken te maken en dan een 2e deel te maken.

Wat zou het beste zijn denk je? Comment! Dan kan ik er rekening mee houden!

En de 2 vraagjes:

🌟 Hoe heet je? (best logisch)

🌟 Hoe oud ben je? (Ook pittig logisch)

Maar ik ga weer!! Lata!!

Vote?

Comment?

Trouble (Niall Horan, One Direction fanfiction) DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu