H51

5.1K 161 92
                                    

Lynna's POV~⛄️

Eigenlijk hoef ik alleen mijn broek uit te doen, in dit shirt kan ik best slapen, hij is eigenlijk veel te groot. Ik ga op het extra bed zitten, volgens mij is hij van de chauffeur en trek mijn broek uit. In mijn onderbroek en het shirt loop ik terug naar de bedden. Ohwja. Louis en Eleanor zitten er ook nog. Ik loop snel naar het bed toe en sla de deken om me heen. Louis en Eleanor besteden er geen aandacht aan en gaan gewoon verder met praten.

Na een paar minuutjes komt een slaperige Zayn de trap af.

'Hi Zayn.' zeggen we in koor.

'Hi guys, ik ga slapen. Wanneer is het volgende concert?' hij leunt tegen de wand van de bus aan.

'Volgens mij overmorge, morge hebben we een soundcheck en dan mogen we de rest van de dag niks doen.' Zegt Louis, Zayn haalt zijn schouders op.

'Okay.' hij wankelt door naar zijn bed, ploft erop neer en doet het gordijntje dicht. Ik kijk naar Niall en pak zijn hand.

'We moeten ook maar gaan slapen.' fluistert hij. Ik knik en ga liggen onder de dekens. Niall kleedt zich nog om netzoals Louis en Eleanor. Ik sluit mijn ogen en val bijna in slaap als de andere kant van het bed inzakt. Ik open mij ogen en kijk in die van Niall die nog stralen ookal is het donker. Hij doet het gordijntje dicht en legt zijn voorhoofd tegen dat van mij. Ik glimlach en wrijf met mijn neus over die van hem. Hij grinnikt en legt zijn handen op mijn heupen. Ik ga met mijn nagel over zijn borst heen, hij haalt zijn voorhoofd los en kijkt me aan. Ik glimlach naar hem, geef een kusje op zijn borst en ga dan weer door met rondjes maken.

'We really need to sleep.' fluistert hij. Ik knik.

'Yeah, we need.' ik glimlach naar hem, sla mijn armen om hem heen en leg mijn hoofd op zijn borst. 'Als je nog een stukje opschuift.'

'Ik lig bijna van het bed af.' ik kijk over zijn schouder.

'Helemaal niet, je kan nog een stuk opschuiven.' hij zucht en schuift dan 2 centimeter op. 'Oh boy.'

'Oh girl.'

'Een 1persoonsbed is echt te klein voor ons.' zegt Louis tegen Eleanor die naast ons liggen. Ik zucht.

'Same.' zeg ik dan.

'Aah komop babe. Zo slecht is het nog niet.' zegt Niall als hij weer dichter naar me toe kruipt. Ik kijk hem aan.

'Serieus?' hij knikt. Ik zucht en leg mijn hoofd goed. 'Ik ga slapen.'

'Kay, sweetdreams.' fluistert hij.

'Goodnight Lynna!' schreeuwen Louis en Eleanor.

'Night.' zeg ik terug en ik sluit mijn ogen. Het laatste wat ik voel voordat ik in slaap val is Niall die een kusje op mn hoofd geeft.

~~~~~

Voorzichtig word ik wakker. Ik doe mijn ogen open, owja, we zitten in de tourbus. Ik kijk tegen een slapende Niall aan. Een glimlach komt op mijn lippen. De bus schudt een beetje elke keer als we over een heuveltje gaan. Geluk dat Niall niet van het bed is afgevallen.

Ik wrijf met mijn duim over zijn wang zonder dat hij wakker wordt en kijk naar hem. Hij is gewoon perfect, is het enige wat ik kan denken. Boven hoor ik allemaal gepraat, hoelaat zou het zijn? Fuck, mn telefoon ligt nog boven dus ik kan niet kijken en Niall ligt voor de uitgang dus ik kan hem ook niet pakken. Dan maar wakker makken. Ik zet een klein kusje op zijn lippen.

'Ni.. wakker worden snowflake. Iedereen is al wakker.' fluister ik zachtjes in zijn oor en ik leg mijn hand in zijn nek. Hij geeft geen teken van beweging. Ik zucht en geef kusjes in zijn nek. Normaal doe ik dat nooit dus misschien valt het hem op en wordt hij wakker.

Trouble (Niall Horan, One Direction fanfiction) DutchWhere stories live. Discover now