H26

4.9K 168 41
                                    

Lynna's POV~❤️

We hebben aangifte gedaan tegen die jongen en Annick. Er was genoeg bewijs omdat mijn lichaam helemaal onder de blauwe plekken zat, maar als we mijn telefoon hadden meegenomen hadden we nog meer gehad.

Nu lopen Niall en ik hand in hand over straat. 'Houd je van shoppen?' vraagt Niall aan mij.

'Hou ik van shoppen? Tuurlijk hou ik van shoppen! Iedereen houd van shoppen.'

'Kom, dan gaan we shoppen.'

'Ik heb geen geld bij.' hij haalt zijn schouders op.

'Je mag iets uitzoeken.'

'Ik heb nog die 50 euro.' ik wiebel met mn wenkbrauwen.

'Okeay, jij koopt iets van die 50 euro, dan koop ik een ijsje en een hoesje. Goed?' ik knik snel. We lopen naar het centrum. 'Welke winkel wil je?'

'Hmm... America Today?' hij knikt. We gaan naar de America Today.

'Kijk, dat topje is leuk!' hij wijst naar een los topje met bloemetjes. Ik knik en pak mijn maat. €45. Mooi. Kan ik de rest aan Niall geven. We lopen naar de paskamers. Niall gaat op de bank zitten. Ik kleed me om en loop een beetje onzeker de paskamer uit. De blauwe plekken op mn armen zijn zo goed te zien. Niall staat op en loopt naar me toe.

'Hij staat je echt heel erg goed.' fluistert hij in mijn oor. Ik moet blozen, hij legt zijn handen op mijn heupen en geeft me een klein kusje.

'Vindt je?' hij knikt. 'Dan moeten we hem maar nemen.' hij knikt weer. Ik loop terug naar de paskamer en doe mijn eigen kleren aan. Als ik klaar ben loop ik terug naar Niall en geef een kusje op zijn wang. Hij pakt mijn hand en we lopen naar de kassa. Ik betaal met de 50 euro en geef het wisselgeld aan Niall.

'Wat voor soort hoesje wil je?' We lopen weer op straat. Ik haal mijn schouders op. Om me een hoor ik zo hier en daar een klik, vast paparazzi. Dit is wat Simon wilt, denk ik dan maar. Niall sleurt me een winkel in en dan zie ik dat het hoesjes zijn, echt zo'n chineese winkel. Allemaal goedkoop en super veel van hetzelfde. We staan voor de wand te kijken.

'Ik weet iets.' ik grijns naar Niall. Hij kijkt me verbaast aan. 'Ik vraag het wel even aan die man daarzo.'

Ik loop naar een man, en inderdaad, het is een chinees.

'Hello, can I help you?' vraagt hij.

'Uhm yes, do you have hardcasses from one direction?' vraag ik in mn beste engels. Hij knikt.

'Welke telefoon?'

'Iphone 5s.' hij knikt weer en pakt er dan een hoesje uit.

'Heeft u ook met alleen Niall Horan?' ik schiet even een blik naar Niall die nog geconcentreert naar de hoesjes staat te kijken. De man kijkt tussen de hoesjes en geeft me dan een zwart-witte waar zijn haar omhoog is met zijn handtekening. 'This one please.'

Hij knikt. Ik reken snel af zodat Niall het niet ziet, doe het hoesje om mijn telefoon en loop naar Niall met de achterkant van mijn telefoon voor me uit houdend zodat hij het ziet.

'Niall...' hij kijkt op. Er ontstaat een glimlach op zijn lippen.

'Ben je serieus babe?' ik knik met een grijns. Hij pakt mijn telefoon en bekijkt het hoesje van alle kanten. 'You crazy girl.' Mompelt hij en hij schudt lachend zijn hoofd.

'Leuk toch? Now gimme a kiss.' Doe ik hem na. Hij glimlacht en geeft dan een zacht kusje op mijn lippen.

'Lijk ik erop?' hij houd het hoesje naast zijn gezicht en doet de blik na.

Trouble (Niall Horan, One Direction fanfiction) DutchWhere stories live. Discover now