H20 Vliegveld

7.3K 168 32
                                    

Lynna's POV~❤️

Ik word wakker van het zachte getokkel op een gitaar. Ik kijk een beetje verward om me heen en voel dan naast me, Niall is weg. Ik wrijf de slaap uit mn ogen en kijk dan goed om me heen. Hij zit aan het voeteneind op zn gitaar te spelen, hij kijkt even achterom en knipoogt naar me. Ik moet blozen en ga rechtop zitten. Hij speelt een liedje dat ik niet ken maar het is wel mooi. Ongeveer zo:

But baby youuu got me moving too fast
Cuz I know you wanna be bad
So girl when you're looking like ,that
Da da da da da I can't hold back

Cuz you, you've got this spell on me
I don't know what to believe
Kiss me once now I can leave
Cuz everything you do is magic
But everything you do is maa a agic'

Ik ga achter hem zitten en sla mijn armen om zijn blote bovenlijf heen. Hij speelt gewoon verder. Als hij klaar is kijkt hij achterom naar mij. Ik glimlach net als hem.

'Beautiful.' is het enige wat ik uit mijn keel kan krijgen. Hij geeft een kusje op mn lippen. Die van hem zijn zo zacht, zo perfect.

'Kan jij gitaar spelen?'

'Ik kon het. Ooit heb ik wel les gekregen maar ik weet het niet meer.' hij staat op en geeft de gitaar aan mij, ik hang mijn benen net over de rand heen, Niall komt achter me zitten met zijn armen om me heen.

'Ik zal het je eens leren.' zijn adem kriebelt in mijn nek. Hij leert me een paar basis akkoorden totdat ik what makes you beautiful kan spelen. Hij zingt zacht mee en ik speel op de gitaar.

'Omg, Niall, dat was echt geweldig.' ik zet de gitaar tegen het bed aan en draai me om op zijn schoot, aan elke kant van zijn romp een been. Hij glimlacht. 'Zo mooi, vooral omdat jij zingt.'

Hij leunt naar voren. 'Nee Niall, please. Ochtendadem.' ik sla mijn hand voor mijn mond.

'Stupid.' hij gaat kusjes in mn nek geven.

'Niall!!' giegel ik en ik probeer zijn hoofd weg te duwen.

'What?!'

'Please.' hij glimlacht en zet dan alsnog zijn lippen op die van mij.

'Got ya!' hij glimlacht trots. Ik rol mijn ogen. Hij staat op om zich om te kleden. Ik kruip nog even terug in bed. Lekker warm. Niall lacht me uit en komt op me liggen.

'Niall.' grom ik.

'Hm.'

'Ga. van. me. af.' hij lacht nog een keer. 'I am freaking serieus.'

'Sorry.' Hij kruipt van me af.

'Thanx.' ik ga rechtop zitten en kijk naar Niall die naast me ligt. Hij geeft me een overdreve bigsmile. Ik proest het uit en rol lachend in zijn armen. Hij slaat ook lachend zijn armen om me heen. 'Genius.' mompel ik al een beetje uitgelachen. Hij geeft lachend een kusje op mn schouder.

'Kom we gaan omkleden.' zegt hij dan. Ik knik en sta op. Hij staat ook op en kleedt zich nog verder om.

'Kan ik even douchen?' hij knikt.

'Het is wel mannen shampoo..'

'Geeft niet, ik neem volgende keer wel mn eigen shampoo mee.' hij knikt. 'En ik heb alleen een schone broek.'

'Sweater van mij?' ik knik. Hij gooit een sweater naar mij. Ik pak nog mijn andere schone kleren en loop dan naar de badkamer. Ik kleed me uit en stap onder de douche. Alle gedachtes gaan even allemaal weg. Behalve de goede dan. Zoal die van Niall en mij, mijn moeder, vader, zusjes en Sebas. Die heb ik echt al super lang niet meer gezien. Ik zeep mijn lichaam in, was mn haar en stap dan uit de douche. Niall klopt op de deur.

Trouble (Niall Horan, One Direction fanfiction) DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu