H19 Date

7.1K 203 23
                                    

Lynna's POV~❤️

Mijn kleine handen passen precies in die grote van hem, alsof iemand eerder heeft besloten dat we bij elkaar horen. Ik glimlach, denkend hoeveel geluk ik heb. Ik heb ook eigenlijk geen idee waarom dat hij op me heeft gewacht, of waarom ik me helemaal mooi heb gemaakt, we hebben pas vanavond een date. Waarschijnlijk gaan we toch heel de dag op de bank niks doen. Uitzonderlijk een film kijken.

We lopen de trap af en dan naar de woonkamer.

'Ik dacht dat we misschien even naar Zayn konden gaan? De rest van de jongens is er ook met hun vriendinnen.' Zegt Niall. Ik knik, komt mooi uit. Niet voor niks gedaan dus. Toch ben ik ook wel een beetje... ik weet niet. Gespannen. Het zijn wel nieuwe mensen. De jongens ken ik wel maar de meiden niet. Straks vinden ze me helemaal niet aardig. Zoals de meeste mensen op deze aarde. En het is gewoon Perrie van Littlemix! Omg.

We ploffen op de bank neer. 'Je moet me wel optijd afzetten thuis he?'

'Ja als je een halfuurtje later bent dan is het toch niet zo erg? Je hoeft er niet veel aan te doen om mooi te zijn.' ik voel mezelf blozen en kijk naar hem. Hij kijkt ook naar mij. Ik rol mijn ogen en leg mijn hoofd op zijn schouder.

'Zet me maar gewoon optijd af.' grinnik ik. Hij knikt en slaat zijn arm om mijn schouders heen. 'Kunnen we nog naar mijn vader voor we naar Zayn gaan?'

Hij kijkt op zijn telefoon. 'Ja kan wel, maar dan moeten we wel nu gaan.'

Ik knik, pak zijn hand en sta op. Niall staat ook op en geeft een kusje op mn wang. We lopen naar de auto en rijden dan naar het ziekenhuis. Als we daar zijn gaan we naar de kamer. Ik laat mijn hand langs de witte muren glijden. Verschrikkelijke plek, nog steeds. Ik knijp even in Niall's hand en voel hem dan naar me kijken. Hij staat stil.

'Niall, kom, het gaat goed, ik beloof het je.' ik geef hem een kusje, we lopen verder tot we bij de kamer zijn en stappen naar binnen. Mijn vader ligt te slapen. Ik schrok even, het lijkt dan net alsof hij weer in coma is. Niall en ik gaan op de stoel zitten, ik bij hem op schoot. Aangezien hij het toch al weet. Ik pak mijn vaders hand en knijp er even in. Er komt een zuster binnen.

'Oh hello.' zegt ze lief met een sterk brits accent. Ik glimlach naar haar en begroet haar. Niall doet hetzelfde. 'Kan het zijn dat ik jullie ergens van ken?'

'Ja zou best kunnen.' begint Niall. 'Ik zit in een bekende boyband.'

'Owja! Nu weet ik het weer, one direction?' Niall knikt trots.

'En dit is mijn vriendin.' Hij geeft een kusje op mijn wang.

'Mijn dochter is zo erg fan van jullie.' wat? Ook van mij? Dit is nieuw. 'Ze kan niet ophouden over hoe leuk jullie bij elkaar passen en hoe knap jullie zijn.'

Ik glimlach. Wow. 'Zou ik misschien een handtekening en een foto mogen? Voor mijn dochter?' we knikken. De zuster pakt haar telefoon en we maken een foto. Niall en ik zetten nog onze handtekening op een blaadje, de zuster prielt nog wat aan de zakjes en dan gaat ze weer weg. Ik ga met nog steeds een bigsmile weer bij Niall op schoot zitten.

'Zie maar dat fans je leuk vinden.' hij legt zijn handen op mn bovenbeen.

'Ja dat is er 1.'

'Heb je al naar de tweets gekeken dan?' ik schud mijn hoofd. 'Mooizo.' Hij geeft een kusje in mn nek. Ik pak de hand van mn vader weer. Hij is niet meer koud zoals hij vroeger.

'Ik ben zo blij dat hij wakker is geworden.' ik kijk achterom naar Niall. Hij glimlacht naar me en geeft een kusje op mn wang.

'Ik ook, omdat jij blij bent.' ik glimlach nog naar hem.

Trouble (Niall Horan, One Direction fanfiction) DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu