H65

4.4K 125 46
                                    

Lynna's POV~👼

Na een tijdje komt Niall tegenover me zitten en zet mijn bord voor mn neus.

'Ahw, thank you sunshine.' ik leun over de tafel heen en geef hem een kus.

'Geen dank, ik hoop dat je het lekker vindt.'

'Vast wel.' Ik glimlach nog snel naar hem en doen dan mn eerste hap in mn mond, de verukkigelijke smaak neemt mijn mond over en ik betrap mezelf erop dat ik mn ogen dicht heb. Als ik mijn ogen weer open doe, zie ik Niall naar me kijken.

'Lekker?' ik knik snel.

'Echt super.' hij grinnikt en stopt nog een hap in zijn mond. Als we alles ophebben, zitten we aan de tafel nog een beetje te praten.

'Heb je vanacht nog een nachtmerrie gehad?' vraagt hij. Ik schud mijn hoofd.

'Gelukkig niet. Ik had niet eens de kans gekeregen om eroverna te denken.' hij knikt.

'Heb je je bikini bij?' vraagt hij heel random.

'Ja! Dit keer wel!'

'Laten we gaan zwemmen dan!' ik knik, we springen op en rennen naar boven. Ik pak mijn roze bloemen bikini en kleed me om in de badkamer. 'Klaar babe?' vraagt hij als hij op de deur klopt. Ik doe de deur open en knik. Hij bekijkt me van top tot teen en kijkt dan met een glimlach in mijn ogen. 'I'm so lucky.'

Hij grijpt me bij mijn heupen en geeft me een kusje. Ik giegel en leg mijn handen aan de zijkant van zijn gezicht. Hij wrijft met zijn neus over die van mij en lacht.

'Come on, let's go.' Zeg ik.

"Wacht, moet je dit zien." Zegt hij en hij draait zijn rug naar me toe. "Jij hebt zuigzoenen en ik heb dit."

Hij wijst naar die strepen op zijn rug, 3 rode aan elke kant van zijn schouders, van mijn nagels. Ik grinnik.

"Ja sorry hoor." lach ik. Hij lacht ook, pakt mijn hand en we lopen de trap af.

'Is het niet een beetje koud?' Vraag ik als we naar buiten lopen.

'Het zwembad is warm.' ik knik en doop mijn teen in het water.

'Warmer dan bij mij thuis inderdaad.' hij loopt drijgend op mij af.

'Niall! Je waagt het niet!'

'Nee?' ik schud mijn hoofd. 'Echt niet?'

'Nee!' Ik loop achteruit de tuin door en Niall loopt voor me. Opeens grijpt hij me bij mn heup vast en tilt me tegen zijn borst aan. 'Niall! Laat me met rust!' roep ik door de tuin en ik schop in het rond. Hij grinnikt om mijn pogingen en loopt naar het zwembad toe.

'Klaar voor?' vraagt hij rustig.

'Nee!' gil ik uit. Hij grinnikt en springt dan het zwembad in. Ik slaak een gil waar je niks van hoort omdat het onder water was en zwem weer naar boven. Niall is nog niet boven, wanneer ik dat besef voel ik 2 armen langs achter om mijn middel gaan. Gelukkig kan ik hier staan anders zou ik nu weer onder water zijn geweest. Ik draai me om in zijn armen. Hij probeert me een kusje te geven. 'Uh!'

'Wat?'

'Jij gooide me daarnet in het zwembad toen ik het niet wilde.' zeg ik koppig. Hij doet zijn mond open om iets te zeggen maar sluit hem dan weer. Ik ga lachend met mijn hand door zijn haar dat plat op zijn hoofd ligt en hij drukt snel een kusje op mijn lippen. 'Niall! Wat zei ik nou?'

Hij verplaatst zijn hoofd naar mijn nek en gaat fluisteren 'Je vond het wel fijn.' hij geeft een kusje net achter mijn oor. Kippevel sprijdt zich alweer over mijn lichaam, hij weet mijn zwakke plekjes te goed. Ik bijt op mijn lip en sluit mijn ogen.

Trouble (Niall Horan, One Direction fanfiction) DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu