H53

4.5K 140 6
                                    

Lynna's POV~🎈

Na een half uur heeft ze het opgegeven. Ik draai me om naar Niall en zie hem gapen.

'Zie je? Je bent moe.'

'Nee babe. Maak je maar geen zorgen.' zegt hij. Waarschijnlijk moet hij zijn reputatie hooghouden. Er is nog geen een jongen naar bed gegaan. Tjaa.. het blijven jongens.

'Ik ben wel moe, zullen we gaan slapen?' Hij knikt.

'Als jij moe bent gaan we slapen.' ik wist het.

'Jongens wij gaan slapen!' roept Niall en we staan op.

'Nee wacht! Er zijn niet genoeg kamers om iedereen apart te laten slapen.' zegt Liam voor we weg kunnen lopen.

'Shotgun op alleen!' roept Harry snel. Dan komt er weer een discussie van wie waar slaapt, iedereen roept door elkaar heen. Ik tik Niall aan en sein naar de trap. Hij knikt. We pakken voorzichtig onze koffers en lopen zo stil als we kunnen naar een kamer met een 2 persoonsbed. De rest mag het uitzoeken. We kleden ons om en gaan in bed liggen.

'Weet je Ni?' zeg ik als we naast elkaar op bed liggen. Het licht is nog aan, zijn armen zijn om me heen en mijn kin staat op zijn borst zodat ik hem kan aankijken. Hij kijkt me vragend aan. 'Ik was helemaal niet moe. Ik zag gewoon dat jij moe bent.' zeg ik giegelend.

'Lynn! Ik ben niet moe.' protesteerd hij.

'Ik zie het toch aan je ogen.' zeg ik als ik met mijn duim onder zijn oog wrijf.

'Net zoals ik.' lacht hij. Ik knik lachend. Hij wrijft lachend met zijn neus over die van mij en geeft me een kusje. 'Cutie.'

Ik bloos en leg mijn hoofd schuin op zijn borst om het te verbergen.

'Praat jij veel met je moeder Niall?' vraag ik fluisterend, eigenlijk wel een beetje bang om het te vragen. Hij knikt.

'Bijna elke dag wel. Mijn familie woont in Ierland dus ook als ik in Londen ben dan bel ik haar bijna elke dag.' ik knik. 'Wil je haar een keer ontmoeten?'

'Zou ik geweldig vinden.' ik kijk op naar hem met een bigsmile.

'You're to perfect.' ik voel mijn wangen nog dieper rood kleuren en kijk hem aan. Hij trekt me wat meer tegen hem aan en zet een klein kusje op mijn lippen en nog een. Dan zet hij een langere kus op mijn lippen. Als ik terug wil trekken pakt hij mijn lip weer tussen zijn tanden. Hij heeft het al een keer meer gedaan maar ik schrik er gewoon van, al mijn spieren spannen zich aan en ik verstijf.

'Relax babe, it's just me.' Mompelt hij. Ik raak met mijn hand zijn arm aan en ontspan me dan. Geen idee waarom ik zijn arm aanraakte, het voelde vertrouwd. Ik kus hem weer terug. Hij beweegt zijn hand op en neer over mijn blote rug onder mijn shirt. Ik lik met mijn tong zijn lippen en vraag om toegang. Hij opent zijn mond en zodra mijn tong die van hem heeft gevonden, spelen ze met elkaar. Voorzichtig en hijgend trek ik na een tijdje terug en ik leg mijn voorhoofd tegen zijn borst. 'Princess?' Fluistert hij in mijn oor. Ik knijp mijn ogen even dicht als zijn warme adem mijn oor raakt.

'Hm?' Probeer ik zo goed mogelijk uit mijn keel te krijgen.

'I'm saying this one more time, you're perfect. Ik snap best dat je daar van schrikt, het maakt niet uit. Dat is wie je bent en je bent perfect.' Hij geeft een kusje op mijn voorhoofd. Ik knik.

'Thankyou Ni.' ik bloos en sluit mijn ogen. Hij tilt mijn hoofd op bij mijn kin en dwingt me om hem aan te kijken.

'I love you.' fluistert hij. Ik bijt op mijn onderlip.

'I love you to.' fluister ik terug en er komt een glimlach op mn gezicht. Hij strijkt een plukje losgeraakt haar uit mijn gezicht en geeft een me een klein kusje. 'You really need some sleep snowflake.'

Trouble (Niall Horan, One Direction fanfiction) DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu