H59

3.8K 136 48
                                    

Lynna's POV~👑

Ik pak mijn laptop en plof op het matras neer.

'Gaan jullie maar slapen. Ik ga Niall skypen.' zeg ik als ik mijn laptop opstart. Perrie en Sophia knikken en gaan zich al omkleden.

'Ik doe ook mee hoor.' zegt Eleanor en ze komt naast me zitten. Ik trek de deken over ons heen en zet dan mijn laptop op de deken. Lekker warm.

'Ow wacht. Ik vergeet nog iets.' ik ren snel naar boven en kijk in mijn koffer voor het shirt dat ik nog snel van Niall had ingepikt. Dat slaapt vast lekker. Nadat alle kleren uit mijn koffer door de kamer zijn gegooit zie ik hem liggen. Ik ruik er nog even aan en sluit mijn ogen. Mijn gedachtes worden helemaal overgenomen door hem. Snel herstel ik me en loop ik naar beneden. Perrie en Sophia liggen op de bank en slapen bijna of helemaal. Ik grinnik en ga weer naast Eleanor op het matras zitten met de laptop op mn schoot.

'Het is wel een beetje donker he?' vraag ik als ik om me heen kijk. Eleanor doet hezelfde en knikt dan. Ik pak een lamp en richt hem op ons hoofd, natuurlijk wel zorgend dat onze 2 slapende engeltje niet wakker worden. 'Veel beter.' ze knikt weer. Ik start skype op.

'Hopen dat Louis ook nog even komt.' ik knik.

'Ik heb Niall nog niet vertelt dat we heb bellen.' zeg ik als ik Niall's icoontje aanklik. Hij is wel online. Ongeduldig wachten ik of hij opneemt en hij doet het.

'Princess!' zegt hij blij. Hij doet zijn haar even goed naar de zijkant. Ik wil het zo graag aanraken. Hij zit in een voor mij onbekent hotel, het maakt ook niet uit. Ik kan met hem skypen.

'Snowflake!' zeg ik misschien nog wel blijer terug. 'Aagh. I want to hug you and kiss you so bad.' grom ik en ik leg mijn hoofd in mijn handen.

'Aah babe. You make me blush.' zegt hij en ik kijk op.

'It's cute.' fluister ik. Hij bloost nog harder. Ik glimlach.

'Ow hoi Eleanor.' zegt hij als hij haar opmerkt en hij zwaait.

'Hi Ni.' zegt Eleanor terug. 'Is Louis er ook?' Niall kijkt om zich heen.

'Hij is hier vast ergens wel maar geen idee waar. Ik ga wel ffe kijken.' hij staat op en loopt uit het beeld. Ik kijk naar hem als hij weg loopt. Die grijze joggingbroek had hij ook aan toen ik voor het eerst bij hem thuis was, hij staat hem zo goed. Hij komt weer terug. 'Hij was in zijn kamer zich ffe aan het omkleden, hij komt zo.'

We knikken. 'Hoe is het daar?' vraag ik.

'Wel goed.'

'Wel goed?' hij haalt zijn schouders op en friemelt aan een papiertje dat voor hem ligt om me niet aan te hoeven kijken.

'Gewoon standaard als we op tour zijn alleen nu ben jij hier niet.' Hij bloost weer opnieuw.

'Aah komop Nialler. Ik ben er sneller dan je denkt.' Ik knipoog naar Eleanor.

'Hoe bedoel je?' Fuck.

'Dat ik.. hoe zeg je dat..' ja fuck verzin iets! 'Dat de tijd sneller gaat dan je denkt!'

'Ik hoop het. Tot nu toe gaat het nog niet snel genoeg.' ik knik.

'Ellieee!!' schreeuwt ineens iemand door de kamer. Niall kijkt verbaast om en barst dan in lachen uit. Louis komt in beeld. Hij heeft een roze onderbroek met beertjes op zijn hoofd. 'Deze had je laten liggen.'

'Louis! Doe normaal! Doe dat af!' zegt Eleanor. Ik lach met Niall mee.

'I love you to!' schreeuwt hij en hij legt de onderbroek naast hem op de tafel. 'Zal ik hem opsturen?'

Trouble (Niall Horan, One Direction fanfiction) DutchWhere stories live. Discover now