LAVİNİA (ölüm çiçeği)

De mihrininbahcesi

1.2M 75K 8.5K

Hayat hiç bir zaman adil olmamıştı. Bazı insanlar vardı, kendi yağında kavrulan elinde ki ile yetinebilen. Ba... Mai multe

1/Giriş
2/Özkan Ailesi
3/ÖZKAN VS ŞADOĞLU
4/KADER
5/YOSUN
6/HATIRALAR
7/PANO
8/DÜĞÜN HAZIRLIKLARI
9/WHİTE GARDEN
10/VERASET İLAMI
11/EVLENMEK Mİ?
12/GERÇEKLER
13/YUSUF
14/Enişte Almaya
15/Kaza
!DUYURU!
16/HAYIRLI İŞ
17/MAHALLE İMAMI
18/Sevgili Karıcım
19/BİLMECE
20/ŞİFRE
21/DENİZ ÖZKAN
22/KIVIRCIK
23/DÜĞÜNÜMÜZ VAR!!
24/DUBAİ
25/KIZARAN YANAKLAR
İFRİT GÜZELI
26/AÇIĞA ÇIKAN SIR
27/GEÇMİŞ
28/İstanbul'u Yakıyoruz
29/İTİRAF
30/Kız İsteme
31/Yusuf'un Kalbi
32/Akif Hancı
33/Oyun Bitti!
35/MAHKEME
36/YANGIN
Röportaj
37/Yeni Başlangıçlar
38/ŞİDDET!
39/Romantizm %100
40/Elveda!Final
Özel Bölüm/Hamileyim
Yeni Bir Hikaye
YOUTUBE!

34/Her Şey Bitti!

20.1K 1.7K 219
De mihrininbahcesi

DÜZENLENDİ✔

Multi; Yusuf  (temsili)

INSTAGRAM

"Laviniaaolumcicegi"

💐Satır arası yorum yapmadan ve yıldızımızı doldurmadan geçmeyelim çiçekler💐

Kadın İsterse Sığdırır!

Küçücük odaya bir sürü eşyayı,
Minicik kavanozlara renk renk reçelleri,
Bir su bardağına denizi..
Kol çantasına eczaneyi, bijuteriyi, aile resimlerini..
Bir rujuna bir geceyi sığdırır,
Bir elbiseye bir anıyı, bir şarkıya hıçkırıklarını...
Bir bakışa şehveti, bir dokunuşa şefkati sonra.
Bir yürüyüşe umursamazlığı,
Bir dudak büküşe dayanılmazlığı,
Bir gülüşe unutulmazlığı..
Bir sigaraya efkarını, bir kahveye sırlarını,
Bir susuşa çığlıklarını..
Bir erkeği bir ömür kalbine ve yatağına sığdırır,
Bir bebeği karnına ve tüm hayatına..
Kadın isterse herşeyi sığdırır da..
Bir kendi sığmaz, sığdırılamaz nedense şu koca dünyaya...

💐💐💐💐💐💐💐💐

*Geçmişin ilmeği boyna dolandı bir kere,benim çözmek için attığın her bir düğüm o ilmeği çözülemeyecek derece zorlaştırıyordu ben sadece bunu bilmiyordum*

****

Kapattığı telefonun ardından tekrardan toplantı odasına giren adamın yüzünden büyük bir gülümseme vardı.Bütün çalışanlar bunun farkındaydı ama Yusuf hiç birini umursamadan kaldığı yerden devam etti.Aslında akşam için aklında baska planları vardı.Karısını daha yeni bulmuşken onunla güzel bir akşam yemeği yemek istiyordu ama gelin görün ki yeşil gözlü minik karısı bu akşamı uzun zamandır görmediği arkadaşı ile değerlendirmek istemişti.

Planlarını başka bir güne ertelendiği için her ne kadar huysuz olsada günün sonunda karısını göreceği için mutluydu.Önlerinde ki günler için aklında bir sürü planı vardı.Mesela ilk önceliği karısına evlenme teklifi yapmaktı.

Evet yanlış duymadınız kendi karısına evliklik teklifi edecekti!

Aslında genç adam bu kararında haklıydı ne de olsa evlilik teklifini yapan kendisi değilde karısıydı.
Sonrası mı?Güzel ve gerçek bir balayı.Yosun'u nereyi isterse oraya gidecekti.Tabi ki de yeni bir düğün de yapmak isterdi  ama daha iki ay anca tüm medyayı sarsacak bir düğün organize etmişlerdi.Bu kadar kısa bir süre içinde yeni bir organizasyon düzenleseler çok fazla dikkat çekebilirdi.

Bütün bu düşünceleri arasında soluğu evde alan Yusuf üzerinde ki ceketi salonda ki koltuğa bırakıp kendini de yanına attı.Aylar öncesinde bir başına yaşadığı bu ev artık tek başına katlanılmıyordu.Ne karısı ne de Hatice hanım evde değildi.Sıkıntıyla iç çekip oturduğu yerden kalktı ve odasına geçti.Duşa girmeden önce dolabı açıp temiz kıyafetler çıkaracakken gözüne çarpan renkli şallar ve elbiseler ile yüzünde yeniden küçük bir tebessüm belirdi.

Sabah evden çıkmadan Hatice hanıma Korel'in bütün kıyafetlerini odasına taşıması söylemişti.Hatice hanım bu iki gencin daha iki aylık evliyken kavga edip odalarını ayırmalarına şaşırsada sesini etmeyip anlayışla karşılamıştı.Korel ise bu durama çalışmamı istemiyor diye tartıştık diyerek açıklık getirtip kapatmıştı.

Yusuf kendi için ayrılan bölümden eşorfman takımı ve iç çamaşırı alıp kendini soğuk suyun altına bıraktı. Bir saatden fazla kaldığı suyun altından çıktıktan sonra temiz kıyafetlerini giyip aşağıya indi.Saatler geçmek bilmezken Korel'in hala kendini neden aramadığını düşünüyordu.Belki de geç saatlere kadar sohbet ederler diye düşünüp kendini koltuğa bıraktı.

Çalan kapıyla duşa girmeden önce sipariş ettiği pizzaların geldiğini sanıp kapıyı açtı ama karşısında ona sırıtan iki dostu vardı.Sinan elinde tutuğu pizza kutuları ile içeri girerken Demir'de onu takip etti.Daha kapı eşiğinden adım atan iki genci Yusuf durdurdu.

"Ayakkabılarınız ile içeriye giremezsiniz beyler."

Sinan kendini tutmayarak büyük bir kahkaha patlatırken Demir'de bıyık altından gülüyordu.

"Oo kardeşim sen çoktan hanımcı olmuşsun."

Tabi ki de bu zevzek espiriyi yapabilecek tek insan Sinan Karalar'dı.Yusuf arkadaşını hiç takmadan ayakkabısını çıkarıp içeri geçen Demir abisinin peşinden salona girdi.Sinan elinde ki pizzaları orta masaya bırakıp o da kendini ayrı bir koltuğa attı.

"Yenge yok mu?"

"Yok Sinan!"

"Ben senin neden asabi olduğunu şimdi anladım.İki gün de kaçırdın mı kızı Lan!"

Sinan bir yandan eline aldığı pizza dilimini yerken bir diğer yandan kardeşi gibi gördüğü arkadaşına takılıyordu.Yusuf ise sinirle arkasında duran yastığı eline aldığı gibi tam karşısında duran adamın suratına fırlattı.Demir ise bu iki gencin atışmasını zevkle izlerken araya girdi.

"Sinan karışma oğlun adama.Daha iki aylık evliyken başına gelmeyen kalmadı.Tabi ki karısını dizinin dibinde isteyecek."

Üç adam bütün gece birbirlerine atıftarda bulunarak vakit geçirdi.Saat gece yarısını bulunca hala karısından haber alamayan Yusuf kucağında ki pizza kutusunu düşürmemeye gayret göstererek masada ki telefonuna uzandı.Şu kısacak zaman dilimde karısının ne kadar titiz ve temizlik hastası olduğunu kendi gözüyle görmüştü ve eğer ki Korel salonunu bu şekilde görücek olursa ufak çaplı bir kriz geçirebildi.

Yusuf karısının o görüntüsünü aklına getirince hafif bir tebessüm etti.Elinde ki telefonunu ekranını karısını aramak için açtığından ondan gelen mesajı gördü.Büyük bir hevesle açtığı mesajin videolu olduğunu görünce içinde ufak bir heyecan oluştu.Videoyu açtığında karısının göz yaşları ile elinde ki kutuları fırlatırvasına yerinde doğruldu.

Demir ve Sinan genç adamın tepkisi ile oturdukları yerden kalkıp genç adamın yanına geldi.Onlar Yusuf gibi videoda ki kadını göremiyorlardı ama ağlayarak anlattığı şeyi duyabiliyorlardı.Yusuf açtığı videoyu en başa sarıp sesini yükseltti,bir yandan göz yaşları silen bir yandan da bir şeyler anlatmaya çalışan karısını dinledi.

Duydukları karşısında bütün yön duygusunu kaybeden genç adam oturduğu yerden zar zor kalktı.Ona engel olan adamları es geçip evden dışarıya çıktı.Kalbi göğsüne dar gelircesine nefes almaya çalışıyordu.Neler söylemişti karısı, babasını,amcası,dedesi ve Arslan Saracoğlu öldürmüştü.Yanlış duymamıştı Yusuf,sevdiği kadın aynen böyle söylemişti ayrıca onun babasını da yine aynı üçlü öldürmüştü.Duyduğu gerçekler bünyesine ağır geliyordu.

Bunca yıl,bunca yaşanmışlık.Babası öldüğü zaman amcasının kollarında ağlamıştı.Annesinin bütün tedavi sürece boyunca amcasının bir ayağı Amerika'da yanlarında olmuştu.İlk başta inanmak istemedi ama Korel'in öyle delilleri vardı ki o saydıkça Yusuf'un içi yandı,yüreği parça parça oldu.Peki ya karısı bunca yıl NEDEN susmuştu.Hadi küçüktü peki ya daha sonra.Ona anlatmıştı,amcasına olan hayranlığını anlatmıştı.Gözünün içine baka baka yalan söylemiş ve babasının katilleri ile yıllarca beraber yaşamasını sağlamıştı .

Nereye gittiğini bilmeden sokaklarda dolanırken kendini babasının mezarında bulan genç adam yığıldı kaldı.Yusuf erkekler ağlamaz ilkesini yıkıp geçti,sessizce gözyaşlarını babasının mezarına akıtırken sinirle elini yere vurmaya başladı.Nasıl anlamazdı,nasıl!Ailesi iğrenç bir komplaya kurban gitmişti ama Yusuf olayın iç yüzünü bilmiyordu bile.Bunca yıl o kamyon şoförünü hatalı bulup hayatı ona zindan etmişti hem içeride hem dışarıda.

Peki ya şimdi ne olmuştu.Babasının katilleri annesini bu hale getiren vicdansızlar en yakınları çıkmıştı.Ne yapacağını çok iyi biliyordu ama karısının son sözleri elini ayağını bağlamıştı.Ona sinirliydi,öfkeliydi hem de hiç kimseye olmadığı kadar ama konu aileleri olunca dinlemek zorundaydı.Allah kahretsin ki dinlemek zorundaydı.

"Yusuf beni biraz da olsa sevdiysen benim hatrım için yarına kadar hiç bir şey yapma,kimseyle yüzleşme.Allah aşkına Yusuf,beni bunları sana anlattığım için pişman etme.Ailelerimiz bir hiç uğruna ölmüş olmasın,benim için değilse bile babalarımız için yapma.Özür dilerim,özür dilerim Sevgilim!

Son sözleri aklında bir bir işlenirken video kaydıda orada bitmişti.Bunca yıl kendisi susup gerçekleri arayıp bulmazken ufacık bir kadın kendi ailesinin ve onun ailesinin bütün pis işlerini ortaya dökmüştü.Tek yapmak istediği buradan kalkıp o evi hem dedesinin hemde amcasının üzerine yıkmakti tabi sonrasında sıra da Arslan denen o yaşlı kurt vardı.Ne demişti Korel.

"Babanın katilleri deden Halit Şadoğlu amcan Vehbi Şadoğlu ve dedem Arslan Saracoğlu.Benim babamın katilleri deden Halit Şadoğlu amcan Vehbi Şadoğlu ve dedem Arslan Saracoğlu!"

Bu nasıl bir kaderdi nasıl bir alın yazısıydı böyle.İnsan sevdikleri ile sınanırmıydı Yusuf sınanıyordu hem de en çok sevdikleri ile başta da aşık olduğu kadın ile.Kollarından tutulup zorla ayağa kaldırılan genç adam bütün sinirini onu kaldıran adamdan çıkardı.

Demir beklemediği yumruk ile sendeleyince karşında üzerine atılan adamı gördü.Yusuf'da onun gibi kalıplı iri yarı bir adamdı.Onu durdurabilirdi ama durdurmadı.
Demir biliyordu ki Yusuf hıncını bir yerden çıkarmazsa soluğu ailesi bildiği adamların evinin önünde alırdı.Yediği yumruları görmezden gelirken kendine hakim olmaya çalışıyordu.Onun siniri Yusuf'a değildi ailesineydi.

(Demir,Yusuf temsili)

Kendisi de bunca yıl bir sürü pis işte bulunmuştu ama hiç bir zaman can almamıştı.Biliyordu bu günahını hafiflemezdi ama yine de bir canı almak onun ne haddineydi.Allahı var Bera hayatına girdikten sonra elini ayağını bütün pis işlerinden çekmişti ama Yusuf'u kardeşi kapısına gelince onu da geri çevirmemiş Deniz itinin haddini bildirmişti tabi bu sayede bütün her altını yine üzerine çekmişti.Eğer deli karısı bunu duyarsa işte o zaman Demir'i boşardı.O manyak karı yemini olsun yapardı.
(Ne yapıp ne edip sonlarda Demir ve Bera'yi araya kattım😂)

Yusuf bütün sinirini abisi gibi gördüğü adamdan çıkarırken son anda mezarlığa gelen Sinan arkadaşını kendine gelmesi için geri çekti ama kendisinden oldukça iri olan adamı zap etmesi oldukça zor olmuştu.Yusuf öğrendileri ile evi terk ederken Demir onun peşinden gitmiş Sinan'da Korel'i bulmak umuduyla sağa sola haber salıp soluğu mezarlıkta almıştı ama karşılaştığı manzara pekte iç açıcı değildi.

Çocukluk dostunu adeta yıkılmış bir şekilde görmek onu da üzmüştü. Sonunda Yusuf'u Demir'in üzerinden aldığında bağıra çağıra yere çöken arkadaşını izledi.Demir ise hiç bir şey olmamış gibi Yusuf'un yanına diz çöktü.

"Gün yıkılma günü değil ayağa kalkma günü Yusuf'um.O ufacık kadın nelerle mücadele edip sonuçlarına katlandı ve oyunu bozdu.Şimdi sıra senin kardeşim kalk ayağa."

Demir'in sesi boş ve karanlık mezarda yankılanırken Yusuf ellerinde sıktığı toprağı bıraktı.Hayatının kazığını yemiş ve sırtı hançerlerle doluydu.Bu saatten sonra yapacakları bütün hayatını etkileyecekti ama artık umrunda bile değildi.

"Ayağa kalma zamanı haklısın ama beni benden saklamış be abi!Şimdi ne yapayım ben sen söyle."

💐💐💐💐💐

Evett sonunda Kara Yusuf her şeyi öğrendi.Artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz bakalım bundan sonra bizi ne gibi süprizler bekleyecek. Ayrıca bir önce ki bölümde hiç bir bölümün 150 yorum aldığını görmedim insaAllah bu bölüm alır demiştim ama 100 yorum bile alamadık çok üzüldüm. Nasip bu bölüme diyorum. Bir sonra ki bölüme kadar Allah'a emanet olun çiçekler😊



Continuă lectura

O să-ți placă și

Asi Aşık De nurayergen0133

Ficțiune generală

2.2M 139K 59
Bir kar yağar ince ince Komandonun hali nice Bir operasyon var bu gece Vur vur dağcı komando Vur paraşütçü komando (Komando Marşı) **** ATEŞOĞLU aşir...
2.7K 91 23
Yazarlara Destek❤️😍Keşfedilmeyi bekleyen kurgulara öncelik verilecektir❤️ Okuduğum ve beğendiğim kurguları paylaşıyorum...
1M 50.2K 85
"Tuhaf değil mi? Bir başkasının yüzüne bakarken sana aşık oldum." Gülümsedi, gözlerini okyanusa kaldırdı, "Biliyor musun? Casablanca filminin hiçbi...
29.6K 1.5K 9
Komedi tarzı bir hikayedir. İstanbul'lu götü pullu. İşte tam beni anlatan iki kelime. İstanbul'luydum, parasız, pulsuz, yalancı, üç kağıtçı, romanti...