Wilde vs. Styles 2. séria

By xx_Netty_xx

168K 8.2K 547

Osudy dvoch speváckych hviezd sa zmenili v priebehu jednej noci.. Ich nenarodené dieťa je posledným putom, kt... More

Wilde vs. Styles 2. séria
1. Potrebovala som zmenu..
2. Svojho dieťaťa sa nevzdám..
3. Musíš jej dokázať, ako veľmi ju miluješ..
4. Rady chalanov..
5. Prvá prehliadka u doktora..
6. Toto je ono??
7. Obedný pokec..
8. Zmeny nalád..
9. Nadržanosť je choroba a s tou treba do postele..
10. Hovorila som, že pomsta bude sladká..
11. Pomiluj ma, Harry..
13. "Milujem" svoje tehotenské hormóny..
14. Cudzie hovory sa počúvať nemajú..
15. Bulvárne sračky..
16. Bez nej nie som nič!!
17. Pátracia akcia..
18. Ona mi neverí, Louis..
19. Viem ako si ju získaš späť..
20. Musím zistiť pravdu..
21. Urobila som chybu..
22. Niečo sa stane! Cítim to..
23. Odpusť mi, Harry..
24. Koncert pokračuje..
25. Rozhovor do filmu..
26. Nebudeš dvíhať ťažké veci..
27. Je mi v tebe dobre..
28. Výdatné raňajky..
29. Dobrovoľné nákupy..
30. Obed, romantika a svadba..
31. Prekvapenie..
32. Nenechám ťa na ulici..
33. Welcome to Milan..
34. Cvoci v akcii..
35. Strápený Niall..
36. Čas na hranie..
37. Filmy a trapasy..
38. Prebdená noc..
39. Posteľné radovánky..
40. Je rozkošný..
41. Mala by si sa vysloviť, sestrička..
42. Konečne doma!!
43. Nemusel si si robiť starosti..
44. Súkromný večierok bez večierka..
45. Je mi proti srsti..
46. Nedokončená záležitosť..
47. Divadlo s ochrankou..
48. Už sme sa niekde videli..
49. Povedz mi to teraz..
50. Spúšť a nehorázna zúrivosť..
51. Stane sa mojou ženou..
52. Chystajú sa dve svadby???
53. Bude to..
54. Chcelo by to dovolenku..
55. Mali by sme začať chystať svadbu..
56. Všetko je už vonku..
57. Veľký deň D..
58. Slabá nostalgická chvíľka..
Bonus!!!

12. Nie som porcelánová bábika..

3.6K 144 10
By xx_Netty_xx

Harry sa na mňa viac natisol a ľavou rukou mi začal hladkať bok, pričom vždy nejako zavadil o moje nohavičky. Keď to urobil už asi po desiatykrát, myslela som, že ho prerazím cez zavreté dvere. Zavrčala som od nervov a odsotila som ho od seba. Ruky som si priložila na boky a stiahla som si tie poondiate nohavičky sama. Keby to mal urobiť sám, asi by sme tu skysli do budúcich Vianoc. Keď som sa pozrela na Harryho, mal zvraštené čelo a pery zrovnané do priamej linky.

„Čo?“ opýtala som sa nasupene a zúžila som naňho oči. Dúfam, že nevyzerám ako Číňan. Ako nič proti nim, no nevyzeralo by to moc vierohodne, kebyže sa tu začne smiať, že ako vyzerám a ja sa snažím byť vážna.

„Chcel som to urobiť sám.“ zložil si ruky na hrudy a odul spodnú peru. Decko! Teraz akože bude preto trucovať? Veď ako chce! Túto hru môžu hrať aj viacerý hráči, ako len jeden.

„Tebe to trvalo strááááášne dlho.“ povzdychla som si a chytila som ho za rameno. Podvihol rameno a tým odsotil moju ruku z jeho tela. Podvihla som obočie a ľahla som si späť na svoje miesto. Fajn! Ako chceš. Hra sa začína, mucko. Ruky som si priložila na prsia a začala si ich hladkať. Prstami som si dráždila bradavky a pri tom som tíško vzdychla. Pokradmo som hodila očkom po Harrym a ten ma sledoval s oplzlým výrazom na tvári. V duchu som sa nad tým musela pousmiať. Pravou rukou som prešla nižšie cez brucho až k môjmu lonu, zatiaľ čo ľavou som stále zotrvala na prsiach. Rukou v lone som si pár krát prešla po vchode a potom som do seba vsunula dva prsty. Začala som s nimi hýbať spočiatku pomaly, no pridala som k nim ešte palec, ktorým som si dráždila klitoris. Teraz už moje vzdychy zapĺňali celú izby. Postupne som zvyšovala tempo a znovu som sa pokradmo pozrela po Harrym. Úpenlivo ma sledoval s vyvalenými očami naplnenými túžbou, ústami dokorán a s kamarátom v opäť v pozore.

„Ach!“ znovu som zavzdychala, no s hýbaním ruky v lone som musela prestať. Harry na ňu totiž priložil tú svoju a tak som svojou rukou nedokázala naďalej hýbať. Uchytil ma za zápästie a prsty, ktorými som stále zotrvávala v sebe, zo mňa vybral. Vkradol sa medzi moje nohy, kde sa pohodlne usalašil.

„Už by stačilo toho dráždenia. Nemyslíš?“ prehovoril chrapľavým hlasom, ktorý mi spôsobil v tomto momente husiu kožu. Pritom ešte podvihol obočie a polovične sa na mňa usmial. Na jednom z líc sa mu vytvorila jamka, ktorú som mala chuť spapať hneď, ako som ju zočila. Bol roztomilý a súčasne sexi. A ja som teraz stráááášne nadržaná. Hlasno som preglgla a jemne som prikývla hlavou.

„Dobre dievčatko.“ naklonil sa ku mne bližšie a tieto dve slová, ktoré práve vyslovil, mi pošepol do ucha a nezabudol sa oň jemne obtrieť perou. Iba tento jediný dotyk mi spôsobil v lone neuveriteľnú pálčivú bolesť a hlavne túžbu po jeho ďalšom dotyku. Nastavil sa proti mne a jedným plynulým pohybom ma celú naplnil.

„Oh Bože!“ vykríkla som od vzrušenia. Bolo to neuveriteľné, ten pocit ho znovu cítiť v sebe. Fakt som si myslela, že zošaliem a to sa ešte ani nehýbal. Dával mi čas uvyknúť si naň. Predsa len, nemať sex dlhší čas je akoby ste strácali panenstvo znovu a znovu. Stále dokola.

„Si v pohode?“ opýtal sa s miernymi obavami. Dýchal prerývane a bolo na ňom vidieť jeho seba ovládanie. Bolo vidieť, že je náročné sa udržať na uzde.

„Neublížil som vám?“ Tak teraz už chápem, prečo mi položil predchádzajúcu otázku. Prikývla som hlavou, no jemu to očividne nestačilo.

„Musím to počuť z tvojich úst.“ žiadal ma. Stále sa nehýbal, akoby bol zaseknutý. Zhlboka som sa nadýchla a následne mu odpovedala.

„Sme v poriadku.“ vyhŕkla som zo seba a pri tom som mu celý čas hľadela do jeho prenikavých zelených očí. Prikývol a viditeľne si vydýchol. Akoby sa oprášil od nervozity a začal sa pomaly hýbať. Bol nežný a jemný, no svojim spôsobom to bolo vášnivé. Tvárou sa priblížil k tej mojej a začal ma bozkávať. Aj v tomto ohľade bol veľmi nežný, akoby som bola porcelánová bábika a on sa bál, že ma poláme na márne kúsky alebo ma rozpučí. A to som len tehotná! Vôbec nič zvláštne.

„Och!“ vzdychala som pernamentne Harrymu do úst. Hýbali sme sa síce pomaličky, no ten pocit plnosti bol neopísateľný. Bola som z neho neskutočne vlhká a tiež som bola rada, že sa mi snažil pomôcť s mojimi chúťkami. Neviem, čo by som robila potom. Asi by som sa zbláznila a zavreli by ma na psychiatriu. Možno by ma tam chodili navštevovať moji fanúšikovia. Kto vie? Harry sa pomaly začal presúvať svojimi perami cez moje líce, sánku, krk až pod priehlbinku pod uchom, kde mi vytváral vlhkú teplú cestičku. Prisal sa na mňa a znovu mi začal vytvárať ten porazený červený fliačik. Asi ho prerazím!

„Harry! No tak!“ rezignovala som. Už ma s tými značkami fakt štve!

„Čo zlatko?“ opýtal sa ma celkom zvodne. Ja ho fakt prerazím! Ako sa po tomto môžem ovládať, keď takto dráždi.

„Zrýchli.“ prikázala som mu a čakala som na jeho reakciu.

„Ako si želáte.“ riekol a rýchlo ma pobozkal na pery. Hneď na to sa začal hýbať rýchlejšie. Naozaj hýbať. Po nejakom čase som k nemu začal prirážať svojou panvou. Chcela som ho mať stále viac a viac hlbšie, chcela som ho cítiť najviac ako sa len dalo.

„Oh Bože! Letty, ty si dračica!“ z toho oslovenia sa mi chcelo smiať, no pokazilo by to túto chvíľku a tak som to nechala tak.

„Hovor na mňa sprosto!“ vyhŕkla som zo seba ani neviem prečo. V tej chvíli som to tak prosto chcela.

„Páči sa ti ako ťa jebem?“ položil mi otázku a ja som myslela, že sa poskladám od toľkého vzrušenia.

„Áno!“ bez nejakých komplikácii som mu odpovedala. Teda funela som pri tom ako parná lokomotíva, no vyznelo to celkom dobre, myslím.

„Chcela by si, aby som bol tvrdší?“

„Oh.. áno!“ to už bola úpenlivá prosba. Potrebovala som ho cítiť najviac ako som len vedela. Vyšiel zo mňa a obrátil ma na brucho. Chytil ma za boky a vytiahol ma nimi hore tak, že som kľačala na všetkých štyroch.

„A teraz si vás vezmem odzadu, slečna Wilde.“ telom mi prešla nová vlna vzrušenia. S mojim menom sa tak krásne pohral na jazyku a ešte k tomu ten jeho chrapľavý hlas. No odpadája! Vošiel do mňa neuveriteľnou rýchlosťou, čo spôsobilo, že som vykríkla. Z časti to bol výkrik slasti, no z časti aj bolesti. Od začiatku si udal rýchle tempo. Ruky mu spočinuli na mojich bokoch, ktorými si ma pridržiaval.

„Och.. Harry! Áno! Áno!“ vzdychala som tuším ešte hlasnejšie ako pred chvíľou. Postupne som začala pociťovať, že sa sťahujem, moje videnie sa začalo rozmazávať a moje telo sa začalo chvieť.

„Povedz mi, keď budeš.“ vyhŕkol cez zaťaté zuby.

„Už budem. Už budem.“ hovorila som v rýchlosti a hlavne pravdu. Blížil sa na mňa ten neuveriteľný stav, okolo ktorého je vo svete také haló.

„Oh áno.“ vzdychol Harry a ešte viac sa snažil pridať. Človek by si bol pomyslel, že to viac ani nejde. No ono to išlo.

„Harry!“ vykríkla som a snažila som sa udržať na svojich roztrasených rukách. Harry sa do mňa posledný krát zasunul a potom strnul. S výkrikom môjho mena sa na mňa zvalil, čím sa skoro zapučil. Obaja sme dosť hlasno oddychovali a snažili sa upokojiť naše dýchanie.

„Harry, si ťažký.“ posťažovala som si hneď, ako som na dostatočne nadýchla k slovám.

„Prepáč.“ riekol, vystúpil zo mňa a prekotúľal sa na druhú strany postele. Po pár minútach som dýchala pravidelne a Harry na tom nebol inak.

„Chceš, aby som odišiel?“ opýtal sa ma a tým si získal moju pozornosť.

„Nemusíš odchádzať. Je to aj tvoj byt.“ namietala som.

„Ja viem, že je. Ale nebude ti to vadiť, že tu ostanem s tebou?“ ubezpečoval sa.

„Nie, nebude.“ povedala som svoje posledné slová a upadla som do hlbokého spánku.

Hej babes.. :D nová časť.. inak včera som bola na Hip-hop feste na Šírave.. júúj fajne boloo.. Kali, Peter Pann, Strapo, Bio, Adiss, Don Čičo, Prexo.. žilo sa dlho do noci.. na izbu som dorazila o pol 4tej.. spala som v noci asi 2 hodiny.. o pol 10 sme vyrazili domov.. cesta hodinu a pol.. ešte k tomu ja šofér.. no tě Búúh.. som myslela, že skapem za volantom.. a som myslela, že časť dnes znovu nepridám, no nejako som sa prekonala a je tu.. Inak venujem ju Adriánke.. pretože som jej napísala, že ďalšia časť bude včera, no nevydalo a tak ju máš dnes odo mňa ako ospavedlnenie.. a prosím ťa.. už uver, že čítam tvoju story, a že sa mi páči.. (inak čo najskôr novú časť chcem.. dúfam, že sa chápeme :D).. inak by ste mohli trošku viac komentovať ľudia.. by ste ma tým potešili.. ako viem, že už nepridávam časti ako predtým, čo mi je ľúto, no posnažím sa nejako nerobiť veľké časové intervali medzi častiami.. takže koments & votes ;)

Continue Reading

You'll Also Like

102K 6.7K 27
Louis stratil rodičov, keď mal 15. Keď sa o neho ujali náhradní rodičia, ušiel z domu. Do 18 rokov pracoval niekde v baroch ako čašník. Neskôr sa roz...
29.4K 1.4K 41
„Som tvôj šikovný chlapec?" Opýtal sa. „ Iba môj." Všetko potrebné sa dozviete v prvej kapitole. Prajem Vám príjemne čítanie. Luna_ 4.8.2020- 1. mies...
7.2K 335 30
Alexandra Jerkovičová, krasokorčuliarka s veľmi zapleteným životom. Juraj Slafkovský, hokejista ktorý hľadá samého seba. Dvaja ľudia, jedna olympiáda...