Trouble (Niall Horan, One Dir...

By CuteIrishBum

460K 13.4K 3.5K

Lynna is een normaal meisje, ze is 16 jaar en heeft 1 broer (Sebas,19) en 2 kleine zusjes (Anne,12 en Kim,9)... More

H1 Trouble (Niall Horan One Direction fanfiction) Dutch
H2 Keuzes
H3 Shit.
H4 Meet
H5 Niet weer.
H6 De boys
H7 Bij jou
H8 Shit man
H9 It's just love I think
H10 Niall ❤️
H11 Fifa
H12 Verrassing
H13 Just need some time
H14 so kiss me..
H15 The boys again
H16 Home
H17 Come on
H18 Just a day
H19 Date
H21 ❤️
H22 I miss you
H23 Niet wat het lijkt
H24 drama
H25
H26
H27 Talk
H28
H29
H30 Wait
H31 what?
H32
H33
H34 Miss you
H35 surprise
H36
H37
H38
H39
H40
H41
H42
H43
H44
H45
H46
H47
H48
H49
H50 WOEHOE
H51
H52
H53
H54
H55
H56
H57
H58
H59
H60
H61
H62
H63
H64
H65
H66
H67
H68
H69
H70
H71
H72
H73
H74
H75
H76
H77
H78
H79
H80
PART 2!!!
Irish N.H. & B.W.

H20 Vliegveld

7.3K 168 32
By CuteIrishBum

Lynna's POV~❤️

Ik word wakker van het zachte getokkel op een gitaar. Ik kijk een beetje verward om me heen en voel dan naast me, Niall is weg. Ik wrijf de slaap uit mn ogen en kijk dan goed om me heen. Hij zit aan het voeteneind op zn gitaar te spelen, hij kijkt even achterom en knipoogt naar me. Ik moet blozen en ga rechtop zitten. Hij speelt een liedje dat ik niet ken maar het is wel mooi. Ongeveer zo:

But baby youuu got me moving too fast
Cuz I know you wanna be bad
So girl when you're looking like ,that
Da da da da da I can't hold back

Cuz you, you've got this spell on me
I don't know what to believe
Kiss me once now I can leave
Cuz everything you do is magic
But everything you do is maa a agic'

Ik ga achter hem zitten en sla mijn armen om zijn blote bovenlijf heen. Hij speelt gewoon verder. Als hij klaar is kijkt hij achterom naar mij. Ik glimlach net als hem.

'Beautiful.' is het enige wat ik uit mijn keel kan krijgen. Hij geeft een kusje op mn lippen. Die van hem zijn zo zacht, zo perfect.

'Kan jij gitaar spelen?'

'Ik kon het. Ooit heb ik wel les gekregen maar ik weet het niet meer.' hij staat op en geeft de gitaar aan mij, ik hang mijn benen net over de rand heen, Niall komt achter me zitten met zijn armen om me heen.

'Ik zal het je eens leren.' zijn adem kriebelt in mijn nek. Hij leert me een paar basis akkoorden totdat ik what makes you beautiful kan spelen. Hij zingt zacht mee en ik speel op de gitaar.

'Omg, Niall, dat was echt geweldig.' ik zet de gitaar tegen het bed aan en draai me om op zijn schoot, aan elke kant van zijn romp een been. Hij glimlacht. 'Zo mooi, vooral omdat jij zingt.'

Hij leunt naar voren. 'Nee Niall, please. Ochtendadem.' ik sla mijn hand voor mijn mond.

'Stupid.' hij gaat kusjes in mn nek geven.

'Niall!!' giegel ik en ik probeer zijn hoofd weg te duwen.

'What?!'

'Please.' hij glimlacht en zet dan alsnog zijn lippen op die van mij.

'Got ya!' hij glimlacht trots. Ik rol mijn ogen. Hij staat op om zich om te kleden. Ik kruip nog even terug in bed. Lekker warm. Niall lacht me uit en komt op me liggen.

'Niall.' grom ik.

'Hm.'

'Ga. van. me. af.' hij lacht nog een keer. 'I am freaking serieus.'

'Sorry.' Hij kruipt van me af.

'Thanx.' ik ga rechtop zitten en kijk naar Niall die naast me ligt. Hij geeft me een overdreve bigsmile. Ik proest het uit en rol lachend in zijn armen. Hij slaat ook lachend zijn armen om me heen. 'Genius.' mompel ik al een beetje uitgelachen. Hij geeft lachend een kusje op mn schouder.

'Kom we gaan omkleden.' zegt hij dan. Ik knik en sta op. Hij staat ook op en kleedt zich nog verder om.

'Kan ik even douchen?' hij knikt.

'Het is wel mannen shampoo..'

'Geeft niet, ik neem volgende keer wel mn eigen shampoo mee.' hij knikt. 'En ik heb alleen een schone broek.'

'Sweater van mij?' ik knik. Hij gooit een sweater naar mij. Ik pak nog mijn andere schone kleren en loop dan naar de badkamer. Ik kleed me uit en stap onder de douche. Alle gedachtes gaan even allemaal weg. Behalve de goede dan. Zoal die van Niall en mij, mijn moeder, vader, zusjes en Sebas. Die heb ik echt al super lang niet meer gezien. Ik zeep mijn lichaam in, was mn haar en stap dan uit de douche. Niall klopt op de deur.

'Babe?' zegt hij dan.

'Ja?'

'Ben je bijna klaar? Ik heb ontbijt gemaakt.' ik loop naar de deur, doe hem van het slot af en steek mijn hoofd om het hoekje.

'Ontbijt?!' hij knikt lachend. Het water dat van mijn haar afdruipt klettert op de grond.

'Ja beneden.'

'Ik kom eraan.' hij knikt en geeft me dan nog een kusje. Ik sluit de deur, droog me af kleed me aan. Als ik klaar ben loop ik naar beneden. De sweater van Niall zit lekker, je kan er zo lekker in kruipen en is warm. Niall glimlacht als ik de keuken inkom. Hij zit aan de tafel achter een bord met aan de andere kant van de tafel een bord voor mij. Waarschijnlijk zie ik er echt verschrikkelijk uit. Geen make-up. Niet slim als je uit de douche komt.

Ik plof op de stoel tegenover Niall neer en kijkt blij naar het eten dat hij heeft gemaakt. 'Het is zonde om op te eten.' ik kijk op naar hem. Hij glimlacht.

'Neehoor.' hij pakt een croisantje en begint meteen met eten. Ik eet ook lachend alles op wat voor me ligt. Ik had zo veel honger en zak onderuit op mijn stoel. Niall schruift zijn stoel naar achter en klopt op zijn schoot. Ik spring op en ga bij hem op schoot zitten, zijn armen om me heen. We zitten zo een beetje, ik heb mijn handen over die van hem heen gelegd, tussendoor geeft hij een kusje op mn schouder. 'Wil je vandaag nog wat gaan doen?'

'Ik dacht om misschien bij mij langs te gaan. Kunnen we ook vragen of Sebas komt, ik heb hem al zo lang niet meer gezien.' Hij knikt en glimlacht. 'You're the best Nialler.'

Hij gaat steeds meer kusjes geven en steeds meer richting mijn nek. Ik besluit om er geen aandacht aan te besteden maar het lukt niet. Kippevel staat verspreid over mijn armen, benen, overal. Hij blijft hangen op dezelfde plek en zuigt eraan. Ik spring op van zijn schoot.

'To late.' grijnst hij trots. Ik rol mijn ogen en ga dan terug op zijn schoot zitten maar nu zodat ik hem kan aankijken. 'Geeft toch niet?'

'Niet als ik deze sweater aan blijf houden. Dan zien ze het teminste een beetje niet.' Hij glimlacht trots. Ik sla hem tegen zijn arm.

'Auw!' zegt hij beledigd.

'Terecht.' ik leg mijn hoofd op zijn borst. Hij gaat aan de andere kant kusjes geven. 'Niall! Stop!'

Ik haal mijn hoofd van zijn borst. Hij houdt me nog dichter tegen hem aan en zucht.

'Okay!' ik geef hem snel een kusje op zijn lippen. 'Beter.'

'Wil je ook nog een kusje op je pijnlijke plek?' zeg ik met een babystem. Hij knikt. Ik kijk even naar zijn arm en geef er dan een kusje op. Zijn spieren spande aan onder mijn lippen. Ik doe precies hetzelfde als hij bij mij doet en ga steeds verder vanaf zijn arm naar boven. Hij gaat met zijn vingertoppen gestrest door mijn haar. Ik stop en geef hem snel een kusje op zn lippen.

'You're good babe.' zegt hij zuchtend.

'I know.' zeg ik overdreven arrogant. Hij moet lachen en geeft me nog een kusje op mn wang.

'You silly.' Ik glimlach. Hij glimlacht ook zijn tanden bloot. Perfect.

'Laten we naar mij toegaan.' Hij knikt. Ik kruip van zijn schoot af, doe mijn schoenen aan en mijn jas, doe nog wat mascara op mijn wimpers en pak mijn viese kleren. 'Klaar?'

'Jep.' ik pak zijn hand, we stappen naar buiten. 'Zullen we gaan lopen? Waarschijnlijk gaat het toch niet regenen.' ik knik en verstrengel voorzichtig onze vinger. We komen aan bij mijn huis na een kwartiertje. Het is nu half 2. Ik pak mijn sleutel en doe de deur open.

'Mum?' roep ik vragend.

'Hi Lynnatje!!' hoor ik val alle kanten in het huis komen, ik besluit om maar gewoon naar de kamer te lopen met Niall achter me aan. Iedereen zit op de bank met elkaar te praten. Mama, Sebas en Sophie, Kim en Anne. Mijn zusjes staan op en rennen naar ons toe. Ik geef ze allebei en knuffel en Niall doet hetzelfde. Dan loop ik naar Sebas en trek hem in een knuffel.

'Hi broertje, lang niet gezien.' mompel ik in zijn nek. Hij knikt. Ik trek met een glimlach terug en geef dan Sophie ook een knuffel. Niall geeft Sebas ook een knuffel dinges, zoals mannen dat doen, en komt dan naast me op de bank zitten met zijn arm om mijn heup. Ik glimlach naar hem. Zijn telefoon gaat. Hij kijkt me vragend aan. Ik knik. Hij loopt even naar de gang. Ik praat een beetje met de rest.

Na 5 minuten komt hij weer terug. 'What's up?'

'Het was Harry. Ze vroegen of we jongensdag willen doen morge en ofdat jij het dan leuk vond om naar Perrie te gaan metde rest van de meiden.'

'Kan Annick dan ook mee?' Vraag ik met een glimlach. Hij denkt even na en knikt dan.

'Ja ik denk dat dat wel kan alleen ik zit met nog een probleem.'

'Vertel.'

'Ik ben een hele dag weg bij jou.' hij kijkt recht in mijn ogen. Mijn glimlach gaat meteen weg. Ik pak zijn hand en kijk ernaar hoe zijn hand die van mij overlapt.

'Het lukt wel. Komop Nialler, beetje vertrouwen.'

'I know, maar ik ga je gewoon heel erg missen.'

'Ik jou ook.' ik geef hem een kusje. Dan kom ik erachter dat we nog in de woonkamer zitten met iedereen om ons heen. Gelukkig doen ze allemaal hun eigen ding.

'Mam?' ze kijkt op naar me. 'Als Niall hier nou ook blijft slapen, waar kan Annick dan slapen?'

Ze denkt even na. 'Dan moeten jullie maar in een 1 persoonsbed slapen en het bed loskoppelen zodat Annick ook een bed heeft.' ik kijk naar Niall, hij knikt. Ik knik ook.

'Gaat wel lekker krap worden.' zegt hij lachend.

'Naja, normaal liggen we ook altijd op elkaar.' ik kijk om me heen. Owja.. shit.. Iedereen kijkt me aan. 'Akward.' Iedereen moet lachen. Ik kruip een beetje in de te grote sweater die ik aanheb en sla mijn armen om Niall's arm. Hij geeft een kusje op mijn voorhoofd. We zitten nog een lange tijd te praten.

'Babe, moeten we niet gaan?' vraagt Niall dan. Ik kijk op mijn telefoon, 5 uur. We moeten ook nog naar hem toelopen voor de auto, eten en nog naar het vliegveld rijden. Ik knik.

~~~~~

We komen op het vliegveld aan. Ik loop hand in hand met Niall naar waar we Annick moeten ophalen en gaan op een bankje zitten.

'Ik heb honger, wil je ook wat?' vraagt Niall. Ik knik. 'Ik denk dat jij beter hier kan blijven voor als Annick komt.'

Ik knik weer en geef hem nog een lange kus voor hij richting de macdonalds loopt. Ik sla mijn been over mijn andere been heen en kijk een beetje op mijn telefoon en om me heen. Mijn oog valt op een jongen, hij kijkt me recht in mijn ogen aan. Kippevel verspreid zich over mijn lichaam. Dit keer niet positief zoals ik dat altijd bij Niall heb maar nu ben ik bang. Ik kijk snel weer weg.

Voor ik het weet komt er iemand naast me zitten, ik kijk wie het is. Die jongen. Bruin haar, aan een kant geschoren en een lijntje. Opscheer. Zijn kleren zijn duister. Ik probeer er geen aandacht aan te besteden.

'Hi babe.' zegt hij zwoel. Ik slik.

'Don't call me like that.' krijg ik fluisterent uit mijn keel.

'Why not?' fluistert hij in mijn oor. Mijn handen klammen zich vast aan de stoel. Ik weet niet wat te zeggen. Hij legt zijn hand op mijn been. Please laat Niall terug komen. Please. Hij gaat steeds meer naar boven naar mijn 'priveplekje'. Zo ver ben ik met Niall niet eens gegaan. Ik knijp mijn ogen dicht. 'I know you want it.'

Ik schud mijn hoofd, tranen komen op in mijn ogen.

'Son of a bitch!' hoor ik het boze ierse accent van Niall. Ik bijt op mijn onderlip, wachtend wat er gaat komen. 'You didn't do what I think you did!' ik hoor dat hij voor mijn neus staat. Zo snel als de jongen kan haalt hij zijn hand weg en staat op.

'You need to treat a girl with respect! En zeker mijn meisje. Als je ooit nog aan haar komt maak ik je kapot! Hoor je me?!' de jongen piept nog een ja en dan rent hij weg. Ik voel dat Niall me op mn voeten helpt en me in zijn armen sluit. De tranen stromen over mijn wangen. 'Shh babe. It's alright. I'm here now.'

Ik knik. Hij geeft een kusje op mn haar. 'It's hard to have a beautiful girlfriend.' mompelt hij. Ontdanks alles weet hij me te laten blozen en glimlachen. Ik trek me terug en kijk hem aan.

'I love u.' fluister ik. Ik zweer dat ik tranen in zijn ogen zag. Hij geeft me een kusje met een glimlach en veegt mijn tranen weg.

'I love ya to.'

'Die gast was zo eng.' ik kruip nog wat dichter in zijn armen en sla mijn armen om hem heen. Hij wrijft over mijn rug en geeft een kusje op mijn hoofd.

'Rustig maar, hij is weg en hij komt nooit meer terug.' ik knik.

Wacht? Hij had toch eten mee?

'Niall.. waar is het eten?' ik trek me terug. Hij pakt de papierenzak die op de grond naast hem staat en houdt hem trots omhoog. Ik glimlach. 'Wat heb je voor mij?'

'Kies zelf maar, ik heb een hamburger en kipnuggets. Met friet natuurlijk.' ik knik.

'Doe mij maar de kipnuggets.' hij geeft me het doosje en een bakje friet. We eten het pratend op. Mijn gedachtes drijven langzaam ook weg, naar Annick, die jongen, mijn vader. Al dat soort dingen.

''Vlucht vanuit Nederland is zojuist geland.''

Klinkt er door de speakers. Ik kijk gespannen voor me uit en knijp als een gek in Niall's hand. In de verte zie ik een meisje met blonde krullen aankomen. Ik kijk nog eens goed.

'Ja! Niall, daar is ze!' ik spring op van mijn stoel en ren naar het meisje. Ze ziet mij, laat haar koffer vallen en sprijdt haar armen. Ik spring in haar armen.

'Hi sweetie!' lacht ze.

'Hi babe!' Lach ik terug. Ik trek me terug uit de knuffel en kijk haar aan. De tranen staan in haar ogen, zoals altijd. 'Aahw, niet huilen.'

Lachend geeft ze me nog een knuffel. Niall komt naast me staan. Ik geef hem en kusje. 'Annick, dit is Niall.' ze schudden handen.

'Niall Horan. Dus jij bent die gek die ervoor zorgt dat mijn beste vriendin niet meer terug wilt naar Nederland.' ze geeft een stompje op zijn schouder.

'I think that's me!' lacht hij terug. Hij slaat zijn arm om mijn middel. Ik kriebel aan de zijkant van zijn heup.

'You're so cute together!' ze springt op en neer. Niall kijkt mij verbaast aan.

'That's Annick. Typisch.' fluister ik in zijn oor. Als ze weer een beetje gekalmeerd is, pakt ze haar koffers op en we lopen richting de auto.

'Dus jij bent dé Niall Horan.' vraagt ze aan Niall.

'Ja, ik ben dé Niall Horan.' zegt hij en hij knipoogt naar me.

'Facking vet, hoe heb je dit ooit voor elkaar gekregen Lynn?' Ze kijkt naar mij.

'Dat vertel ik je nog wel.' ze knikt.

'Mag ik het niet weten dan?' zegt Niall beledigd.

'Je was er zelf bij!'

'Owja..' ik schud lachend mijn hoofd en geef een kusje op zijn wang. We komen bij de auto aan, leggen de koffers in de achterbak en rijden dan naar mijn huis.

'Heb je een mooie kamer?' vraagt Annick die achterin zit. Ik knik.

'Eigen badkamer, balkon met uitzicht op de zee en een 2 persoonsbed. Dat nu 2, 1 persoonsbedden worden omdat jij ook ergens moet slapen.'

'Omg, ik zou dat ook zo graag willen.' ik glimlach naar haar. 'En dat van jou Niall?'

'Niks bijzonders.'

'Alleen maar een eigen huis, is niks.' zeg ik erachteraan. Annick kijkt me aan met opgetrokken wenkbrauwen.

'Eigen huis?!' hij knikt.

'Ik zit in One Direction he?'

'Owja.. Dat merk je totaal niet aan jou.'

'Ik doe mijn best'

'Als je weet hoe ik hem heb ontmoet weet je zeker dat je het niet aan hem merkt.' Zeg ik en ik kijk glimlachend naar hem. Hij knikt. We komen bij mijn huis aan en Niall parkeert de auto op de oprit. Mijn moeder komt het huis uitgelopen en loopt met haar armen wijd naar Annick toe.

'Annick, wat is het fijn om je weer te zien.' zegt ze en ze knuffelt haar.

'Ook leuk om jou weer te zien.' zegt Annick. We helpen haar allemaal met haar koffers. Mijn zusjes komen ook naar beneden en knuffelen haar zowat dood. Ik schud lachend mijn hoofd.

'Komop Annick, we gaan een je bed klaarzetten.' Zeg ik, ze knikt en pakt haar koffer. Ik stap op de eerste trede, Niall kijkt me met een pruillipje aan. 'Kom je nog?'

Hij knikt glimlachend en loopt dan achter Annick en mij aan de trap op. We lopen naar mijn kamer.

'Sow Lynn, dit is echt sick mooi.' ze kijkt mijn kamer rond. Ik glimlach naar haar en knik tevreden.

'Ja wacht maar tot je dit ziet.' Ik loop door de badkamer heen naar het balkon en open de deur.

'Wow.. ik sta niet snel met mn mond vol tanden maar dit is... wauw.' ze loopt voorzichtig naar de railing. Ik hang met mijn arm tegen de deurpost, Niall komt naast me staan en slaat een arm om mijn heup. Ik glimlach naar hem. Annick gaat op de strandstoel zitten en kijkt naar het uitzicht.

'Anders blijf ik hier wel even zitten en laat ik jullie alleen.' zegt ze kijkend naar de zee. Met andere woorden: zet jij even met Niall het bed voor me klaar dan kan ik genieten van het uitzicht. Ik ken haar langer dan vandaag. Maar nu doe ik wat ze zegt. Precies. Ik doe precies wat ze zegt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aaah god!! Kan nie slapeeen!! Morge concert, ik ga HELEMAAL stuk!! XO

Even een mij momentje..

Hope ya like this part!! xxx Ly!!

Continue Reading

You'll Also Like

449K 7K 108
Tessa een 22 jarige meid, woont met haar beste vriendin Britt in een appartement vlakbij Rotterdam. Britt gaat vaak uit en heeft eindelijk Tessa mee...
22.1K 281 75
Sophie zit in een hechte vriendengroep met de Bankzitters. Al heeft ze het gevoel dat de band van haar en Matthy toch net wat anders is. Maar is hij...
11.1K 159 24
Emma is Robbies zusje en komt steeds vaker bij Robbie (of ook wel casa del huts) en met iedereen klikt et wel maar met matthy de ene keer doet hij zo...
7.7K 175 47
Kan de net afgestudeerde en zoekende Elin wel het drukke YouTuber leven aan van Matthy of zal het zorgen voor een kloof tussen de twee die ze niet me...