Unesená

By Zora165

35K 1.3K 56

Jmenuji se Emrly Sweet, Ale všichni mi říkají Em. Bylo mi šestnáct, když mě unesl. Přesně na mé narozeniny, d... More

1. kapitola
Seznámení s postavami .....
2.kapitola
3. kapitola
4.kapitola
5.kapitola
6.kapitola
7.kapitola
8.kapitola
9.kapitola
10. kapitola
11. kapitola
12.kapitola
13.kapitola
14.kapitola
15. kapitola
16.kapitola
17.kapitola
18. kapitola
19.kapitola
20. kapitola
21. kapitola
22.kapitola
23.kapitola
24. kapitola
25.kapitola
26. kapitola
27. kapitola
28.kapitola
29.kapitola
30. kapitola
31.kapitola
32. Kapitola
33.kapitola
34. kapitola
35. kapitola
36.kapitola

34. kapitola

407 21 1
By Zora165


Hmm tak jsem se nezabila Chris me zachranil a zavolal zachranku.. Emma (sestřička) seděla u mé postele a vytřeštila na mě oči... "Dělás si prdel ??? ... Maš dvě krásné děti a skončíš tu kvůli nějakemu debilovi... prober se.. " protocila jsem očima a radši na to neodpovídala... Mělo mi dojít, že to neprojde Chris byl jako můj starší braška i když jsme se tak moc neznali. Věděla jsem, že mu nezaleží a heleme se ja o vlku.. A vlk za humny.. Otevřeli se dveře a tam Chris.. Koukal na Emmu skoro slintal usmal se a pozdravil ji a ona trošku zčervenala..

,,Embr dělaš si prdel máš děti ... "  řekl vytočwně jsou oba uplně stejní hodili by se k sobě.. "Hmm .." zamumlala jsem.. Nechtěla jsem odpovídat ať jdou stima otazkama někam.. "Ptala jsem se jí nq to samé protočila jen ocima.. " řekla Emma naštvaně.

"Em musíš snami mluvit... " řekl Chris naštvaně.. Otočila jsem se uraženě zády. Emma obešla postel a pohladila mě po tváři.. "Můžu sem pustit holky? Chtějí tě vidět .. " pokusila jsem se o usměv.. Annie přijela s kočárkem a v něm měla Emmu..

Vlezla zamnou na postel a obejmula mě..  "Mám tě ráda.. " řwkla s usměvem.. "Nechci o tebe přijít Em" řekla.. "Proto..  " ztichla... "Co proto ???" řekla jsem vyděšeně.. "Proto jsem řekla Chrisovi... Aby zavolal Nickovi .. Je venku chce stebou mluvit.. "  rekla s usměvem.. "Já ho ale slyšet nechci... " řekla jsem naštvaně... "Musíte si promluvit ..." řekla Emma s Chrisem naráz.. Vzali Annie a sli ven a Nick šel dovnitř..

Přišel ke kočárku a řekl.. "Je krásná po tobě... " začali jsme si povidát... Skoro jsme ai povídali jako dřív a pak... "Musím ti něco říct... " ...

"Hmm.. " řekla jswm .. "Musíme se přestat bavit zapomeň na mě..." řekl... A já na něj začala řvat ať vypadne a už se nikdy nevrací omylem jsem vzbudila Emmu snažila jsem se vstat k ní, ale spadla jsem na zem nick mě pohl zvednout a položit do postele... "Nešahej na mě a vypadni..." řekla jsem se slzami v očí... "

Continue Reading

You'll Also Like

13.1K 598 38
Druhý díl. Zvládne Emily a Matheo rodinný život?A jak se vypořádají s nepřáteli?A co minulost ?Budou schopni udržet lásku a vášeň?
5K 139 30
Alena lituje svého rozhodnutí a pokouší se jej napravit. Bude jí ale Irena schopna odpustit? Bude mít její úlet s Tony nějakou dohru?
28.2K 2.2K 28
Giannina Corsinni za život doopravdy milovala jediného muže. Muže, který nikdy nemohl být její. Přestože ho už léta neviděla a za ty roky poznala muž...
4.1K 84 22
Příběh je úzce spjat s filmem 365 dní.