19.kapitola

675 31 1
                                    


Ráno jsem vstala a oblíkala jsem se. Vzala jsem si mikinu bylo docela chladno. Šla jsem dolů udělat si čaj a Annie kakao. Když jsem jí měla už udělanou sedla jsem si na linku a pila čaj. Do kuchyně přišel Jack. ''Mmm dobré ráno.. '' řekl a usmál se. ''Dobré.. '' Za nedlouho přišla i Annie.

Nasnídali jsme se a měli jsme vyjet Chris ještě něco říkal Annie..  Ale potom nasedla do auta a vyjeli jsme do svatebního salonu.. Je hodně divné, že jsem si připadala jako, kdyby neměla být svatba, ale můj pohřeb. Toužila jsem mít svatbu z lásky a ne z povinnosti. Dojeli jsme do svatebního salonu.. Hned jsem řekla paní, že chci černý šaty na pohřeb ona se rozesmála.. Annie jí něco řekla a ona přinesla několik šatu vybrala jsem první a řekla jsem jo ty jsou dobrý jdeme.. Annie mě  zastavila at pokračuji ve vybíráni, že je to moje první svatba, že si mám vybrat pořádné šaty.. Povzdychla jsem si.. ''Copak?'' řekla Annie.. ''Nemiluju tvého tátu..'' řekla jsem a podívala se k zemi.. ''Já vím ..'' přišla ke mě a obejmula mě.. ''Tak pokračujeme..'' řekla Annie a já si zkoušela šaty měla jsem na sobě asi, už padesáté.. Pořád říkala ne.. Pak zahlédla jedny šaty ve výloze.. řekla paní že tyto at mi dá.. ''Ano ty jsou ty pravé.. '' Když jsem se koukla na cenu málem jsem spadla. Annie vytáhla Chrisovu kreditku. ''Ještě něco skrýváš ? '' řekla jsem Annie a ona se zasmála.. ''NÉ už ne ted boty.. '' řekla. Začali jsme vybírat boty nakonec vybrala ty pravé.. ''A ještě svatební kytici.. '' řekla a šli jsme do květinářství..   Nakonec jsme měli i kytici a mohli jsme domů.. Přišli jsme a Jack si zkoušel už oblek.. Chris chtěl vidět šaty tak jsem šla do pokoje a pak když přišel měl  otevřenou pusu.. ''OMg tobě to sluší.. '' řekl.. 

A pak odešel, že jde chystat svatbu, když jsem se koukala z okna chytal na zahradu lavičky a mě se zmocnil smutek začala jsem plakat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A pak odešel, že jde chystat svatbu, když jsem se koukala z okna chytal na zahradu lavičky a mě se zmocnil smutek začala jsem plakat.. už se to blíží, ale já miluju Nikolase..  Jenže sním nemůžu být.. Annie přišla do pokoje, chytla mě za ruku at jdu dolů.. ''Někoho jsem ti našla. '' sešli jsme schody a stála tam moje babička s dědou. Rozběhla jsem se a obejmula je. ''Strašně jste mi chyběli.. '' řekla jsem se slzami v očí. ''Ty nám také.. '' Zbytek večera jsme si povídali. Vyprávěli jsme si to co se mezi tím neviděli co se stalo. 

UnesenáWhere stories live. Discover now