16.kapitola

826 35 0
                                    

Seděla jsem ráno v obýváku a povídala si s Jackem, potom přišla i Annie.. Prošla kolem nás jak, kdyby jsme byli duchové a pustila si televizi.. '' Annie nechceš kakao? '' řekla jsem.. '' Jooo prosím a sušenky.. '' řekla a oblízla si rty .. '' Sušenky ke snídani ? Nechceš spíš Toust..'' řekl Jack.. ''Nééé '' protestovala Annie. ''No dobře tak víjímečně. Chtěla jsem vstát, ale Jack mě zastavil.  ''Já to udělám.'' usmál se vstal.. 

Mezitím než to Annie do donesl. Vzbudil se i bambulaa! '' Dobrý ráno Bambulo.'' řekla jsem a usmála jsem se. ''Nějaká dobrá nálada ne? '' zeptal se. Já jen přikývla a bavila se s Annie.. Chris šel do kuchyně a povídal si tam s Jackem. Najednou se otevřeli hlavní dveře a mezi nimi stál.. Nikolas.. Byla jsem totálně překvapená.. Vstala jsem a šla opatrně ke dveřím. On rychle udělal ke mě tři kroky a pevně mě obejmul. Chtěl mi dát pusu, ale já uhla tak mě přistála na tváři.. ''C-c- co tu děláš?'' řekla jsem .. Z kuchyně vyšel i Chris. ''Ahoj Nikolasi. '' pozdravil ho.  ''Copak nejsi ráda, že mě vidíš .. Ahoj.. Chrisi .. '' řekl.. ''Potřeboval jsem se ujistit, že tě neprovdal.. Jack vyšel z kuchyně a ptal se co se děje..  '' Nikolasi víš, že nás můžeš dostat všechny do průšvihu i Em. '' řekl Chris.. '' Já vím, ale já jí prostě musel vidět nechci o ní přijít.. a ahoj Jacku co Annie dlouho jsem tě neviděl.. '' Annie přilítla za námi a pak když viděla Nikolase schovala se za mě .. ''Aspon zavřete dveře a pojdte dovnitř.. '' řekl Chriss.. ''Já myslel, že se Annie s nikým nekamarádí .. '' řekla usmál se na ní .. ''Pojd jdeme si vzít to kakao .. '' řekla jsem Annie a chytla jí za ruku  já vím.. Nikolas je přede mnou a já mu nejsem schopná nic říct.. Sedla jsem si na pohovku a zapnula Annie videohry .. ''Chrisi .. prosím .. můžu sní mluvit.. '' řekl.. '' Bude si brát Jacka.. '' řekl Chris.. ''To nám vážně udělat nemůžeš prosím.. prosím .. '' řekl.. 

Z pohledu Nikolase.

''Už s tím nic neudělá souhlasila.. Je to její věc. '' řekl Jack.. 

''To nemůžeš Jacku prosím já jí miluju.. '' Posadil jsem se na židli a slzy se mi chtěli drát ven .. už jsem to nemohl vydržet a začali mi prostě téct..

''A já zase svojí dceru.. vím je to těžké, ale musíš to zvládnout.. '' řekl prý zvládnout.. omg tak si má najít jinou ... Koukal jsem se do země a tekla mi jedna slza za druhou. V tom přilítla Embrly a obejmula mě nic by mě neudělalo větší radost než to objetí cítit každý den.. Dal jsem jí pusu do vlasů .. 

''Necháme vám soukroumí. '' řekl Chris a s Jackem odešli.. Embrly plakala... a to dost .. Když jsem jí chtěl od táhnou přitáhla si mě ještě víc... 

''To chci navždy..'' řekla .. Tak proč.. ?? 

''Sakra Emrbly tak si ho neber.. Ty ho sakra neznáš .. Jo vypadá jako hodný chlap a na Annie je hodný .. Ale ve skutečnosti je schopný ženu zabít, když nedostane to co chce... Kurwa já o tebe přijít nechci.. '' řekl jsem a zase jsem plakal .. 

''Niko nepříjdeš moje srdce je tvoje. Miluju tě.. Ale já prostě Annie musím zachránit nechci, aby byla bez táty a bez mámi jako já .. '' řekla.. 

''Tak o to ti teda jde ? Jo Annie super, ale nechci o tebe přijít..'' 

''Nepříjdeš a pojd se mnou.. '' řekla a chytnula mě za ruku .. 

UnesenáTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang