23.kapitola

646 24 0
                                    

Z pohledu Jacka: 

Když jsme dojeli domu Annie a Embrly usnuli. Jak já to ted budu dělat ? Jedna malá holka co za chvíli bude v pubertě a další holka co vychází z puberty asi se tu zblázním. Šel jsem do lednice pro pivo. Otevřel jsem ho ještě jsem radši šel zkontrolovat Annie. Vedle ní tam ležela Embrly. Pohladil jsem jí po tváři byla moc hodná. To ještě neví, že se ještě budeme stěhovat moc vzpomínek z tohohle domu. Sedl jsem si na židli venku. Z přemýšlení mě vytrhl dávno ztracený kocour. Nalil jsem mu mléko a pustil jsem ho dovnitř koukal jsem sním na fotbal, než jsme oba usnuli. 

Z pohledu Embrly: 

Když jsem ráno vstala Jack ležel na posteli s kočičkou byli strašně roztomilí. Měla jsem hlad tak jsem si to nemířila do kuchyně. Vlezla jsem do lednice a tam jak na schval  nebylo nic. Nečekaně když byli asi dva týdny u Christiana. Otočila jsem a šla vzbudit Jacka vzhledem k tomu, že to tu neznám a řidičák taky nemám tak pro jídlo musí dojet Jack. Když jsem na něho skočila kočka rychle utekla pryč a on se mrtě lekl.. ''Fuj jsem se lekl ženo.. '' řekl a já se zasmála. ''Mám hlad muži.. '' řekla jsem a vyplázla na něj jazyk.. ''Tak běž vzbudit Annie, pojedeme do restaurace ukážu vám nový  dům a pak cestou zpět něco koupíme tady všechny věci necháme a za dva dny se budeme stěhovat tam a nakoupíme si všechno nové.. Takže vlastně první se jedeme najíst a jdem si nakoupit pár věcí do domu. '' řekl a usmál se a pohladil mě po vlasech. ''dobře..'' vstala jsem, že půjdu vzbudit Annie, jenže už stála ve dveřích.. 

Jack se šel vysprchovat. Když se osprchoval sedli jsme si do auta a jeli do restaurace. Když jsme se najedli odvezli jsme Annie k babičce a dědovi. A my dva jsme se jeli podívat do našeho nového domu. Když jsem došla do vnitřku, bylo to tam krásné. Zbývali mu domalovat jen obývák a Ložnice a dětský pokoj pro Annie. Dali jsem se domalovaní nejdřív dětského pokoje na ružovo. Annie jí měla totiž ráda. Za nedlouho jsme měli hotovo, ale jeli jsme na oběd do blízké restaurace. ''Mohl jsem to všechno nechat udělat firmu, ale říkal jsem si, že asi budeš ráda. Když se budeš podílet na vlastním domě. Tak jsem řekl at udělají všechno, kromě ložnice a pokoje pro Annii, obýváku. ''Jo to jsem ráda řekla jsem. '' A usmála se on mě chytl za ruku. 

Když jsme dojeli jeli jsme zase zpět a dali jsme se do malování obývacího pokoje. To se bralo béžovou barvou. Moc jsem si to užívala, i když chvílemi myslela na Nikolase. ''Skvěle  strávená první, novomanželská noc.. '' řekl Jack a rozesmál se. ''To víš.. asi si s to musel hodně užít s kočkou. '' řekla jsem a z provokace  jsem ho pomalovala barvou. Chtěl mi to vrátit tak jsem musela utíkat. Z ničeho nic se mu udělalo blbě. ''si v pořádku ? donesu ti vodu.'' rychle jsem běžela pro vodu a volala záchranku.

Když přijeli vzali mě a jeho do nemocnice. To čekání mi připadala jako věčnost, tak jsem zavolala dědovi a babičce Annie. Jestli by mohl jeden z nich přijet, že mám strach.  Pořád nic měla jsem strach, bála jsem se že za to můžu já. Nechtěla jsem, aby Annie přišla o rodiče jako já.. Záleželo mi na ní strašně moc. Když přišli zrovna začalo pršet byli úplně mokrý, stékala mi slza po tvářích. I když jsem Jacka moc neznala měla jsem ho ráda. Jeho dceru chtěl pro ní všechno nejlepší.  Přišel k nám  doktor a řekl, že je na přístrojích, že neví jestli se probudí. Jeho rodiče se na mě dívali, jak kdybych za to mohla..

''Ty se k naší rodině radši nepřibližuj...'' řekla jeho matka se slzami v očích. Annie se ke mě rozběhla viděla, že to mě už dostala s jela jsem zády po zdi a Annie mě obejmula.. ''Ona za to nemůže..''řekla Annie.. ''Ale co to povídáš stalo se mu to, až ted když je sní.. '' řekl děda naštvaně.. ''Em za to nemůže táta je nemocný.. '' řekl Annie. ''Kvůli rýmě se mu tohle dít Annie nemůže .. sakra.. '' řekla babička který už fakt moc tekli slzy... ''Táta má rakovinu sami se zeptejte... Em za to nemůže.. ''řekla Annie smutně.. ''Je to pravda? '' zeptali se a my přikývli. Její babička se ještě víc rozplakala...


Další díl doufám, že se bude líbit. Omlouvám se za chyby:))

UnesenáWhere stories live. Discover now