34. kapitola

406 21 1
                                    


Hmm tak jsem se nezabila Chris me zachranil a zavolal zachranku.. Emma (sestřička) seděla u mé postele a vytřeštila na mě oči... "Dělás si prdel ??? ... Maš dvě krásné děti a skončíš tu kvůli nějakemu debilovi... prober se.. " protocila jsem očima a radši na to neodpovídala... Mělo mi dojít, že to neprojde Chris byl jako můj starší braška i když jsme se tak moc neznali. Věděla jsem, že mu nezaleží a heleme se ja o vlku.. A vlk za humny.. Otevřeli se dveře a tam Chris.. Koukal na Emmu skoro slintal usmal se a pozdravil ji a ona trošku zčervenala..

,,Embr dělaš si prdel máš děti ... "  řekl vytočwně jsou oba uplně stejní hodili by se k sobě.. "Hmm .." zamumlala jsem.. Nechtěla jsem odpovídat ať jdou stima otazkama někam.. "Ptala jsem se jí nq to samé protočila jen ocima.. " řekla Emma naštvaně.

"Em musíš snami mluvit... " řekl Chris naštvaně.. Otočila jsem se uraženě zády. Emma obešla postel a pohladila mě po tváři.. "Můžu sem pustit holky? Chtějí tě vidět .. " pokusila jsem se o usměv.. Annie přijela s kočárkem a v něm měla Emmu..

Vlezla zamnou na postel a obejmula mě..  "Mám tě ráda.. " řwkla s usměvem.. "Nechci o tebe přijít Em" řekla.. "Proto..  " ztichla... "Co proto ???" řekla jsem vyděšeně.. "Proto jsem řekla Chrisovi... Aby zavolal Nickovi .. Je venku chce stebou mluvit.. "  rekla s usměvem.. "Já ho ale slyšet nechci... " řekla jsem naštvaně... "Musíte si promluvit ..." řekla Emma s Chrisem naráz.. Vzali Annie a sli ven a Nick šel dovnitř..

Přišel ke kočárku a řekl.. "Je krásná po tobě... " začali jsme si povidát... Skoro jsme ai povídali jako dřív a pak... "Musím ti něco říct... " ...

"Hmm.. " řekla jswm .. "Musíme se přestat bavit zapomeň na mě..." řekl... A já na něj začala řvat ať vypadne a už se nikdy nevrací omylem jsem vzbudila Emmu snažila jsem se vstat k ní, ale spadla jsem na zem nick mě pohl zvednout a položit do postele... "Nešahej na mě a vypadni..." řekla jsem se slzami v očí... "

UnesenáWhere stories live. Discover now