8.kapitola

1.1K 46 0
                                    


Došli jsme dovnitř a on se posadil na zidli... Koukl se na mě, ale přímo na mě zíral...
,, Co ? " vypadlo, ze me.
,, Ale nic radši, a sedni si. " řekl.                                                                                                                                       ,, Chovej se tu jako doma v lednici sněz co chceš a kdyby jsi něco potřebovala ozvy se Hvězdo.'' řekl.. Prej hvězdo měla bych mu taky vymyslet přezdívku co třeba bambula? Jo to se kněmu náramě hodí...                                                                                                                                                                          ,,Neboj bambulo.'' a mrkla jsem na něj..  Lol utrhl kousek kytky z květináče nwm co to je za kytku je mi to jedno... přišel ke mně a zastrčil mi to za ucho...                                                                           ,,Oky hvězdo ted ti ukážu tvůj pokoj pojd zamnou '' JOJo jasně... kouknu se do mobilu a tam zpráva... Od koho asi nečekaně Nikolasek .... -,- Někdy mě fakt štve....                                                        
 ,,Hvězdo proč se tak usmíváš ? '' tvl co já se usmívám, když myslím na Nikolase ne ...  ,,Ale nic neboj bambule :P '' odpověděla jsem.. ,, jo a moc si tady nezvykej. Někomu tě prodám hvězdo.. " cože to řekl? ,, To jsem jako hračka přendava te si mě tu jak horkej brabor.. Pořád.. To mě radši zabí konečně " řekla jsem naštvaně ... "Jsi moc hezká, tak proč bych tě  měl zabijet sakra ? .. Tady je tvuj pokoj ber to tu jak na prazdninách ... " a odešel ... Koukla jsem se do mobilu a přemýslim jestli na zpravu od Nikolaska odpovědět.. Čtu si to pořad do kola ..
-Nick - Ahoj Em, myslela jsi to vážně to co si tam řekla.. ??
A nebudu odpovidat nezaslouží si to..zachvili mi přijde další zprava...
-Nick- noták neignoruj mě... Chybíš mi ..
-Já- Hele Niko... Nech mě být ..
-Nick-nootak promiň.. Ale jak jsem měl vědět, že ten vul přijede ... Taky tě miluju ... Promiň...
-Já- Nikolasi do haje nedělej.. Máš svoju Sarinku... Nechmě být ... A přes smsku  mi to fakt hodně dokažeš ... A promiň musím... Budu prodana ... :))
-Nick- Em.
-Nick-Em..
-Nick- Embrly ???

Jdu radši spát... 

UnesenáKde žijí příběhy. Začni objevovat