22.kapitola

586 23 0
                                    

Z pohledu Nikolase: 

V tu chvíli jsem nemohl nic říct. Jen jsem stál, jako zařezaný.. Tekli mi slzy při pohledu na to jak jí ztrácím. Co když jí už nikdy neuvidím ? Co když už jí nikdy nepohladím po vlasech a co když jí už nikdy nepolíbím? Já to bez ní nevydržím.. 

Z pohledu Babičky: 

To není správné sakra, ale je tu plno mafiánů. Jeden chybný krok a je průšvih. Chtěla jsem zvednout ruku zastavit to. Jenže můj manžel mě zastavil. Zakroutil hlavou at to vžádným případě neudělám. Nakonec jsem to radši neudělala.. 

Z pohledu Dědečka: 

Možná jsem jí to měl nechat udělat. Možná by jí nic neudělali, ale nechtěl jsem ryskovat, že příjdu o to nejdůležitější. Už jsme spolu 50 let nemohl bych o ní přijít a Embrly si vybrala mohla říct ne. Chápu, že toho chlapce miluje, ale nechci přijít o ženu, kvůli tomuhle.. 

Z pohledu Olivera: 

Jo možná jí to dlužím. Zastavit to, ale stačí jeden špatný tah a tátovi poskoci se o mě postarají. Budu radši ticho.. 

Z pohledu Christiana: 

Ted bych to mohl zastavit. Udělej to víš, že to byl blbí nápad ona ho fakt nemiluje. Miluje Nikolase, který se tamhle ted trápí a pláče. Ona taky zrovna není štastná. Tak to udělej. Nebo radši ne jsi ještě mladý nechceš se nechat zabít. 

Z pohledu Bena: 

Doufám, že všichni budou zticha. Nehodlám tu slyšet protesty. Nechci nikoho zabíjet, ale když tu bude potřeba. Zamotala mému synovy hlavu dobře jí tak. 

Z pohledu Annie:

Měla bych to zastavit, ale kdo bude poslouchat jen malou holku. Chudák jen tu pláče. Nemá mého tátu ráda.. 

Z pohledu Jacka:

Měl bych to zastavit vždyt ona se mnou nechce byt. Vidíš ty slzy Jacku. Chceš dobrou matku pro Annie ale chápeš, že jí tím zrušíš dětství její asi tak 17 a tobě 39.  Miluješ Annie a chápu, že to chceš udělat pro ní, ale to nemužu. '' Já si tě vzít nemůžu.. Ty miluješ někoho úplně jiného jde ti to vidět na očí. '' 

Z pohledu Embrly:

''Ty jsi jediný, kdo se mě zastal všichni to věděli.. Ani kluk pro kterého bych klidně i zemřela.. Já si tě vezmu.. Byl jsi jediný, který nemyslel jen na sebe a zastal jsi se mě toho si vážím a proto ANO vezmu si tě. '' Políbila jsem ho se slzami v očích zastal se mě i když by ho mohli ted namístě zastřelit .. Bud jeho nebo jeho dceru. Toho si mrtě vážím obětoval se kvůli mě. 

Ani jsem se nerozloučila s Nickem.. Vzala jsem Annie za ruku a nasedli jsme do Jackova auta. Chtěla jsem odtamtud co nejdřív vypadnout. Za sebou jsem slyšela ''Em ... Em .. Embrly já tě fakt miluju .. '' byl to hlas Nikolase, ale já už jsem se mu po tomhle nemohla podívat do očí. Jack nastartoval auto. ''Kam to bude ? '' zeptal se mě. ''Někam daleko.. Někam hooodně daleko.. '' řekla jsem a jack rozjel auto. Za nedlouho jsme vyjížděli z lesa a pokračovali dál. Jack pustil i hudbu, aby v autě nepanovalo takové ticho. Utřela jsem si slzy a rozhodla jsem se, že už žádné brečení je to nová kapitola mého života. Se skvělou nevlastní dcerou a Jackem mojím manželem. 


Další kapitola. Doufám, že se bude líbit s láskou Zory. <3 (A užívejte prázdniny!) 

UnesenáWhere stories live. Discover now