29.kapitola

485 24 0
                                    

Zvedl obočí šlo vidět, že přemyšlí zamračil se a řekl odhodlaně.
"Jasně, že jo ale asi nás můj táta zabije.. Ale na to tě moc miluju.. Em??"
"Ja tebe taky.. No?" rekla jsem trošku viděšeně doufam, že si to už nerozmyslel.
"Máš krásný oči.. Ale teď se běž už převléct prdelko moje." řekl a plácl mě po zadku.. Tak jsem šla do ložnice navlíkla jsem se do černých šatů a silonek. Všichni byli připravený, jen jsem si udělala culík a ani jsem se nemalovala a sedla si do auta..

"Em tobě to trvalo.." řekla Annie a protočila očima. "Tak promiň.." Annie byla smutna, asi bude plakat. Chytla jsem jí za ruku. ''Je mi to líto Annie... mám tě moc ráda nechtěla jsem to dopustit.. '' Annie se na mě podívala a zakývala hlavou... '' Ty za to nemůžeš... '' Obejmula jsem jí, aby nebyla smutná.. Zachvíli jsme dojeli na místo stiskla jsem Nickovi ruku... ''Už žádné pohřby...'' řekla jsem tak aby mě Annie slyšela a chytla mě za ruku... Rodič Jacka strašně brečeli nezasloužili si aby jejich syn umřel dřív než oni... 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stali jsme u hrobu když farář říkal poslední slova... Takhle jsem Annie vidět brečet ještě neviděla... Nick plakal taky a já taky... Jack mi bude chybět i když jsme se tak dobře neznali.. Obejmula jsem Nikolase a Annie se k námpřidala přidala, když v tom k nám přišli rodiče Jacka... ''Můžeme s tebou mluvit o samotě?'' řekla Anniina babička. Kývla jsem jako že já a ustoupila dál s nimi.. ''Chceme se o Annii starat sami... '' řekla Jackova mamka.. ''Ne nemůžete mi jí vzít mam jí rada... '' řekla jsem Jackové mamce.. která pořád plakala tak se do toho vložil je jí manžel... 

''Potřebuje rodinu a to ty nejsi... Tak že se k nám prostě přestěhuje.. '' řekl... A já byla smutná chtělo se mi brečet ještě víc... Opřela jsem se zádami o strom.. ''A to že jsi si už našla nového přítele za Jacka... Není hezke... '' řekl naštvaně... ''On není náhrada... '' řekla jsem naštvaně... ''prostě Annie se stěhuje k nám... ''  řekl Jackova máma.. ''Sjela jsem zádama dolů a plakala.. ''A všechno dům a peníze přepíšeš na Annie.. '' řekl naštvaně Jackuv otec... '' To  všechno Annie vlastní... Ani nic nechci... '' řekla jsem naštvaně když přiběhla Annie, měl jí hlidat Nick... hned za ní běžel taky..

 ''Copak je Em???'' řekla vyděšeně já si utřela slzy... ''Ale nic.. Jedeš k babičce... '' řekla jsem a přemahala jsem se, abych neplakala.. Annie mě chyla za ruku a pak mě obejmula... ''Ne já chci byt s tebou... '' řekla smutně.. ''Tak se rozluč Annie... '' řekl Jackuv otec... ''Neee... já se loučit nebudu je to má máma... A ja jí mam ráda... '' řekla se slzami v očích... Ona mě bere jako mámu ... ''Prostě se rozluč!'' řekl naštvaně děda.. ''Proč jí nenecháte vybrat ? '' řekl Nick... ''Ty se do toho neplet.. '' řekl děda. ''Bojí te se snad že si vybere Em?? Vždyt Emm je skvělá máma... Trávil jsem snimi dost času.. každý den si sní hraje dala by jí všechno.. kdyby to šlo vrátí jí tátu... A nemusíte byt na Em hnusní. Je to milá holka a na Annii jí záleží bere jí za vlastní dceru.. '' řekl Nick..

''Já chci být s Em.. '' řekla Annie odhodlaně a obejmula mě.. ''Mám tě ráda... '' řekla.. '' Já tebe..'' Babička začala ještě víc plakat... ''Tak to .... '' řekl naštvaně děda, ale babička ho zastavila ... ''To nemá cenu.. '' řekla a plakala... A začala se otáčet že odejde..  Ale já ji chytla za ruku.. ''Počkejte... Jste Anniina babička chci.. Aby jste k nám jezdili na vánoce, na nastěvi... Nebo kvám Ann muže na prázdniny.. '' řekla jsem a ona se na mě podívala naštvaně...

 ''Ne... ne... a ne.. Nechci mít už  s vaší rodinou nic společného je asi 17náct.. A chceš vychovávat dítě jsi pěkně blba a ještě chceš aby jsme ti ho hlídali tak s tím ani náhodou nepočítej... Nehci tě už nikdy vidět! Nejdřív kvuli tobě příjdu o Jacka ... Protože si ho zabila!!! A ještě k tomu mi chceš vzít Annie... Tak to ani náhodou dělejte si co chcete ale k nám se už nikdy nepřibližujte!! '' Na to jsem nic už neříkala a šla jsem si sednout do Auta celou cestu domu jsem  s nimi nemluvila, jen mi celou cestu zněli ty její slova v hlavě. Když jsem dojela domu šla jsem do ložnice a zavřela se tam.. 

Nick věděl že potřebuji čas... Tak dole pil pivo a uložil za mě Annii.. Hodně jsem toho nabrečela a Nick se mě tam ani nezastal jen koukal co ze mě vypadne.. Kolem půlnoci jsem usnula vzbudil mě, jen tak na oko v  jednu Nick když si přišel lehnout a dal mi pusu na čelo a lehl si vedle mě. 


Omlouvám se za chyby píšu to ve tři ráno  unavená a prominte že to tak dlouho trvalo ale prostě škola... Užíjte si  víkend.. :) 

UnesenáWhere stories live. Discover now