35. kapitola

398 19 6
                                    

"Co to máš sakra na té ruce?" vyjel na mně..  "To ti neřekli ?! Podřezala jsem se kvuli tobě debile..  " řekla jsem naštvaně.. ''To nesmíš kurwa!'' řekl naštvaně..  ''Ale já chtěla... nech mě být..'' řekla jsem smutně a on povzdechl.. 

''Promin.. '' koukla jsem se dojeho očí a ty se zalili slzami.. ''Mrzí mě to za to můžu já.. '' zklopil pohled dolů... Chytla jsem ho zabradu a pohled mu nasměrovala zpět k mím očím..  ''Nemužeš za to.. '' řekla jsem.. a obejmula ho.. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


''Slibuji, že už s tebou  zůstanu na vždy at si můj tata dělá co chce ja s tebou zůstanu na vždy.. '' řekl ..  ''No ...uhm.. Jenže já už tohle nechci chápeš to... Nechci se každý den bat že te ztratím sakra... '' řekla jsem smutně a začala plakat.. ''Už jdi pryč .. '' Už mě poslechl zvedl se .. viděla jsem ho jak pláče... V tu ránu se zavřeli dvěře a já měla srdce až v krku žačala jsem plakat.. A srdce mi říkalo JDI KURWA ZA NÍM ...DĚLEJJJJ .... TAK TI MOŽNÁ UBLÍŽIL ALE NEMŮŽE ZA TO!! a mozek OPOVAŠ SE!! VSTÁT..  

Vstala jsem.. a rozběhla se  za ním... na chodbě jsem upadla už jsem ho viděla jak mizí za rohem... Začala jsem kříčet.. Ale nejspíš mě neslyšel.. Ale všimla si mě Annie jak ležím na zemi.. Jak pláčuu a řvu... na Nicka a on se pořád nevracel.. Chytla mě za ruku a usmála se a utřela mi slzu a rozběhla se ven z Nemocnice.. Volala na něj... Já se mezi tím vyškrábala na nohy a šla k vychodu.. A když jsem se podívala Annie.. ležela na silnici nerozhlídla se a srazilo jí auto!! :( 

Za to můžu já... rozběhla jsem se k ní teda spíš snažila jsem se o to ale spadla jsem a dál sem nemohla... Viděla jsem Nicka jak stojí u Annie a pláče... Od té doby si nic nepamatuju probudila jsem se v posteli a nademnou stala Emma s malou Emou..'' Jsi v pořádku ?? '' řekla vyyděšeně .. ''K-K De je Annnie?? '' začala jsem plakat.. ''nooo uhmm ... '' řekla Emma.. 

UnesenáWhere stories live. Discover now