30. kapitola

529 28 5
                                    

Asi si to moc beru k srdci... Doufám že za 2 tydny nebudu ještě horší.. Jenže to jsem zase nečekala, že to bude ještě horší než myslím.. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Zbývali mi dva měsíce do porodu, bylo ráno měla jsem natekle nohy jak nwm co ale byli obří.. Přišla jsem do kuchyně a povídala si s melounem na stole... ''Vidíš co mi ten hajzl udělal... Jsem nafoukla jak vzducholod' radši nechci vědět jak bude probíhat porod té male stůvřičky.. '' Jo a ano ma to být holka neví se to na sto procent, ale snad jo... Nick mě slyšel si povídat s melounem.. OMG trapas... ''Nejsi nafouklá, jako vzducholod.. Si krásná !'' řekl... ''To ty musíš říkat si můj přítel.. '' řekla jsem... ''A co kdybych byl víc než přítel?'' řekl.. a já se na něj zamyšleně podívala..

 ''Vždyt si víc než přítel, jsi ten co mě zbouchl .. '' řekla jsem a oba jsme se zasmáli.. ''Tak to nemyslím co kdyby... '' najednou si klekl.. a řekl... ''Byl tvůj manžel???'' řekl když do kuchyně vstoupila Annie.. ''řekni anooo ! Dělejjj .. '' vykřikla přes celý dům, až Ben nadskočil a schoval se pod stůl... ''Ehm.. Ano.. '' Nick se na mě vrhl a objal mě a dal mi pusu. ''Miluju tě! '' řekl a přitom se začervenal. Takhle s úsměvem byl vždycky sladký asi znám mojí další slabost.. Ten jeho roztomilý úsměv. 

Otevřela jsem lednici a při pohledu do prázdné lednici jsem se rozbrečela. Debilní hormony pomyslela jsem si a začala plakat ještě víc. Nick přišel ze zádu a objal mě. ''Co by jsi si dala ke snídani ?'' řekl a dal mi pusu na krk. ''Jahody s čokoládou a borůvky. '' řekla jsem rozhodně. ''A ty Annie? '' zeptal se. ''cereálie.. '' řekla a usmála se. ''Dobře dojedu proto..'' vzal si klíče odešel.. Annie si sedla na linku. ''Ann? '' řekla jsem..

 ''Nevadí ti to že já a Nick... '' nedokončila jsem větu a už odpověděla.. '' Vy se máte opravdu rádi takovou lásku jsem jen viděla.. u babičky a dědy... Vy k sobě patříte... A ty jsi ted moje nevlastní máma a já tě budu mít ráda, at se rozhodneš jakkoliv..'' řekla a slezla z linky a objala mě.. '' Já tě mam také ráda..''  řekla jsem Annie se usmála. Nasypala Benovi jídlo a čekali jsme  jenže já to nemohla vydržet tak jsme si nakonec objednali s Annie, pizzu s kukuřicí a sýrovou.. 

Když pizza dorazila dali jsme se do jídla, když jsme byli najedené. Akorát přijel Nick A začal vyndávat jídlo s tašek. ''Takže slečny už papali?'' řekl a usmál se. ''Tak jinak by jsme tu padli hlady.. Strašně ti to trvalo..'' řekla Annie.. ''TAdy jsem ti něco koupil.. Teda pro Bena.. '' řekl a podal jí modrý obojek se známkou.. Na které bylo napsané jméno a bydliště. Pak ještě kost.. 

UnesenáKde žijí příběhy. Začni objevovat