17.kapitola

703 33 0
                                    

Chtěla jsem jeden poslední den sním jeden jediný ... Jen já a on .. Poslední .. Chci být sním a volná. Chytla jsem ho za ruku a vzala ho do pokoje.. Zamknula jsem dveře. Chytla jsem ho za ruku a řekla ho že ho miluju a on že mě taky.. ''Navždy tě budu mít v srdci Em.. '' řekl a já mu dala pusu on mě přitlačil na zed' a políbil mě chytla jsem ho kolem krku on mě zvedl. Položil mě na postel a sundal si tričko. 

Pak mě položil na postel a něžně mě políbil

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pak mě položil na postel a něžně mě políbil. Sundal mi opatrně tričko. ''Vážně to chceš zlato?'' řekl a dal mi pusu. ''Ano.. Miluju tě. '' ..

''Já tebe.'' Něžně mě hladil po celém těle .. Líbal mě na krku .. Pak níž líbilo se mu když sem občas upustila vzdechy.. Které patřili jen jemu.. Sundal mě podprsenku a hladil mě. Přesně věděl kam má šahat. Líbal mě od krku dolů mezi prsy.. Občas jsem zavzdychala jeho jméno.. Dotýkala jsem se ho všude na zádech byli jsme to jen my dva a nikdo jiný.  Když už jsem byla připravená rozepnula jsem mu pásek .. A mě jel jazykem a občasnými pusami na bříško, až dolů kde mi rozepnul kratasy a kalhotky. Začal mě dole lízat.. Já zavzdychala šlo vidět, že se mu to líbí..  Místnost naplnova moje vzdechy.. Líbilo se mi to. Bylo to úžasný.. ''Chutnáš dobře.. '' Olízl si rty a dal mi pusu a ve stejnou chvíli do mě strčil prsty..  Zavzdychala jsem .. Takhle mě dělal chvíli prstami a pak ho do mě strčil. Bylo to úžasné, když jsem mu zavzdychala šlo vidět, že je štastný po každé věděl kam šahat.. 


Za nedlouho bylo po všem on se ke mě přitulil a já byla strašně štastná, že to bylo poprvé sním. za nedlouho jsem usnula v jeho objetí. Ráno jsem se probudila a on mě pořád objímal dala jsem mu pusu. ''Dobré ráno lásko.. '' řekl a usmál se. ''Dobré. '' Vstala jsem a vzala jsem si jeho košili.. ''Mmmm ta ti sluší. Nech si jí. '' řekl .. ''Dobře děkuju, donesu snídani. '' Dala jsem mu pusu a odešla. V kuchyni jsem potkala Annie. ''Dobré ráno.'' řekla Annie.. ''Dobré dáš si kakao?'' zeptala jsem se ona se jen usmála a přikývla. Tak jsem začala dělat kakao a volské oka .. těch jsem udělala víc, kdyby někdo chtěl. Kakao jsem podala Annie a snídani odnesla Nickovi. Ten poděkoval a usmál se. Dali jsem si jí napůl byla jsem mrtě štastná. Potom si oblékl kalhoty a šli jsme dolů.. Chtěl už jít, ale z kuchyně se ozval Chris za tři dny bude svatba.. Nick tam běžel.. ''To mi sakra udělat nemůžeš.. ''řekl Nick a chytl mě za ruku .. ''Nechci ti to udělat, ale musím tvůj táta jí chce vidět vdanou .. A jdi domů nebo budeš mít průšvih ani tě nevezme na svatbu.. '' řekl a Nick se rozplakal..

UnesenáWhere stories live. Discover now