Texting with Zayn Malik (Bulg...

By yana919394

49.6K 2K 56

Джиджи: Хайде Бела, не мога да те чакам 5 часа. Слизай долу вече. ?: Какво по дяволите? Първо не се казвам Бе... More

A/N
ONE
TWO
THREE
FOUR
FIVE
SIX
SEVEN
EIGHT
NINE
TEN
ELEVEN
TWELVE
THIRTEEN
FOURTEEN
FIFTEEN
SIXTEEN
SEVENTEEN
EIGHTEEN
NINETEEN
TWENTY
TWENTY ONE
TWENTY TWO
TWENTY THREE
TWENTY FOUR
TWENTY FIVE
TWENTY SIX
TWENTY SEVEN
TWENTY EIGHT
TWENTY NINE
THIRTY
THIRTY ONE
THIRTY TWO
THIRTY THREE
THIRTY FOUR
THIRTY FIVE
THIRTY SIX
THIRTY EIGHT
THIRTY NINE
FORTY
FORTY ONE
FORTY TWO
FORTY THREE
FORTY FOUR
FORTY FIVE
FORTY SIX
FORTY SEVEN
FORTY EIGHT
FORTY NINE
FIFTY
FIFTY ONE
FIFTY TWO
FIFTY THREE
FIFTY FOUR
FIFTY FIVE - The End

THIRTY SEVEN

685 26 0
By yana919394

В поредния магазин за дрехи сме и както винаги, момчетата стоят на няколко крачки от нас, държейки чантите ни от предните магазини и бяха видимо изтормозени от цялото това пазаруване, докато ние с Бела просто продължавахме да разглеждаме все повече и повече дрехи, обувки и аксесоари. На няколко пъти повдигах извинително рамене към момчетата, но все пак продължавах да разглеждам дрехите.

С Бела разглеждаме сектора с вечерните рокли и оглеждахме най-новите модели. Тя така и на нищо не попадна, докато аз държах вече три рокли в ръцете си и продължавах да тършувам за още. Очите ми се спряха на костюм тип гащеризон в сребрист цвят. Отначало моделът е тесен, но надолу започва да става по-широк. Харесвам такъв тип дрехи, затова това попадна при останалите дрехи, които мисля да пробвам.

Бела накрая се отказа да разглежда още дрехи и се доближи до Найл, за да му каже нещо. Не обърнах особено внимание на това, а продължих да разглеждам за още интересни модели. Но по едно време чух Бела да казва, че с Найл отиват да разглеждат други магазини и, че после ще се срещнем пред колата и аз просто им намахнах без да отделям поглед от множеството рокли. Когато реших, че нищо друго не ми хваща окото се обърнах и заварих Зейн да гледа към мен. Повдигнах вежди и се доближих до него.

-Помислих, че отиде с тях.-казах, поглеждайки към изхода на магазина.

-И да те оставя сама тук?- повдигна вежда.- Готова ли си?- попита, гледайки дрехите в ръцете ми. Повдигнах рамене.

-Предполагам, че да. Остава само да ги пробвам.- отговорих, търсейки пробна в големия магазин.

Зейн хвана свободната ми ръка и ме задърпа към последната останала свободна пробна. Влязох вътре, поставяйки всички рокли на закачалките и погледнах към Зейн. Вече се беше наместил удобно на канапето срещу пробните и се усмихваше широко. Поклатих глава с усмивка и затворих вратата на пробната, обличайки първата рокля. Единствената къса рокля, която си избрах. В черен цвят с различни кройки по нея. Облякох я, поогледах се в огледалото и сметнах, че ми стои добре, но исках мнението и от още един човек.  Отворих вратата на пробната и се показах пред Зейн, който пък ме огледа от глава до пети и се усмихна.

-Прекрасна си!-каза, взирайки се в мен. Благодарих му и го дарих с една огромна усмивка преди да вляза в пробната.

Облякох и останалите дрехи, показвайки се на Зейн, който одобри всичките до една. Кръстосах ръце и го погледнах.

-Зейн, но ти одобряваш всички.- въздъхнах, оглеждайки червената дълга вечерна рокля, с която бях в момента.

-Да, защото всичко ти стои повече от прекрасно. - изправи се и дойде до мен. Хвана едната ми ръка и ме погледна с усмивка.

-Сигурен ли си?-попитах го, гледайки го в очите. Той кимна без да се замисля.

-Хайде, събличай я и да отиваме да ги вземаме.- намигна ми, взе роклите, които вече бях изпробвала и ме изчака  пред пробната. Съблякох внимателно роклята и облякох дрехите си, погледнах се в огледалото преди да изляза. Зейн взе и последната рокля, носейки ги към касата. Понечих да извадя портмонето си, но Зейн ме изпревари и плати преди мен всички рокли. Погледнах го невярващо, докато той просто ми се усмихна, взе торбите с роклите и тръгна към изхода.

-Зейн, какво направи?- попитах го, когато го настигнах.- Това бяха четири рокли.- поклатих изумена глава. Зейн просто се засмя.

-Знам. Малък подарък от мен.- намигна ми.

-И това ти е представата за малък подарък?- погледнах го тъпо, но след това поклатих глава.- Благодаря ти!- прегърнах го и макар че беше затрупан със множество чанти, обви едната си ръка около кръста ми. 

-Хайде, да отиваме. Найл и Бела сигурно вече ни чакат.- усмихна се Зейн. Поех няколко от торбите и двамата тръгнахме към изхода на мола. Излязохме и тръгнахме към нашата кола. Бях се загледала някъде в далечината, когато Зейн спря изведнъж на място и ококори очи. Спрях се и се обърнах, поглеждайки го.

-Зейн?-попитах, но той не ми обърна внимание, а продължаваше да гледа някъде напред с изумление. Полатих глава и проследих погледа му. Едва не изтървах чантите на земята, щом погледнах гледката пред себе си.

-Господи!- казах, ококорвайки очи. Самите Бела и Найл стояха в близост до колата и... се целуваха? 

Насочих погледа си към Зейн, който вече беше застанал до мен и гледаше брат си и моята сестра как се натискат... пред всички. Повдигнах вежди към него, а той само повдигна рамене и поклати глава. Бавно се отправихме към тях и спряхме на около пет крачки. Те все още не ни забелязваха, затова и Зейн се изкашля леко неудобно, докато аз продължавах да гледам като гръмната.

Разбира се, те се стреснаха и се отделиха като попарени. Погледнаха ни, а след това се спогледаха и двамата. Не правеха нищо лошо, но всичко това е пълна изненада за нас двамата със Зейн. Двамата се спогледахме и усмивки цъфнаха на лицата ни. Обърнах се към Найл и Бела, казвайки:

-Е, имате да обяснявате много.

Continue Reading

You'll Also Like

31.9K 1.3K 55
На нея й трябваше работа,за да издържа себе си и дъщеря си.На него му трябваше домашна прислужница. Упознаха се,харесаха се и в тоя момент се появи б...
414K 18.5K 84
- Не можеш да ме защитиш от всичко. - Мога да опитам. *Историята се превежда* All Rights Reserved to H28
1.1K 90 21
Елена Абели е неспасяема романтичка, но живее в лишен от романтика и изпълнен с насилие свят. Тя е наследничка на нюйоркска мафиотска фамилия и покор...
85.5K 3.6K 53
Аз бях лудо момиче, преди трагедията в живота ми, а той обикновено момче, което бе събрало всички добри качества на този свят. Аз не виждах смисъл в...