Unesená

By Zora165

35K 1.3K 56

Jmenuji se Emrly Sweet, Ale všichni mi říkají Em. Bylo mi šestnáct, když mě unesl. Přesně na mé narozeniny, d... More

1. kapitola
Seznámení s postavami .....
2.kapitola
3. kapitola
4.kapitola
5.kapitola
6.kapitola
7.kapitola
8.kapitola
9.kapitola
10. kapitola
11. kapitola
12.kapitola
13.kapitola
14.kapitola
15. kapitola
16.kapitola
17.kapitola
18. kapitola
19.kapitola
20. kapitola
21. kapitola
22.kapitola
23.kapitola
24. kapitola
25.kapitola
26. kapitola
27. kapitola
28.kapitola
29.kapitola
31.kapitola
32. Kapitola
33.kapitola
34. kapitola
34. kapitola
35. kapitola
36.kapitola

30. kapitola

530 28 5
By Zora165

Asi si to moc beru k srdci... Doufám že za 2 tydny nebudu ještě horší.. Jenže to jsem zase nečekala, že to bude ještě horší než myslím.. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Zbývali mi dva měsíce do porodu, bylo ráno měla jsem natekle nohy jak nwm co ale byli obří.. Přišla jsem do kuchyně a povídala si s melounem na stole... ''Vidíš co mi ten hajzl udělal... Jsem nafoukla jak vzducholod' radši nechci vědět jak bude probíhat porod té male stůvřičky.. '' Jo a ano ma to být holka neví se to na sto procent, ale snad jo... Nick mě slyšel si povídat s melounem.. OMG trapas... ''Nejsi nafouklá, jako vzducholod.. Si krásná !'' řekl... ''To ty musíš říkat si můj přítel.. '' řekla jsem... ''A co kdybych byl víc než přítel?'' řekl.. a já se na něj zamyšleně podívala..

 ''Vždyt si víc než přítel, jsi ten co mě zbouchl .. '' řekla jsem a oba jsme se zasmáli.. ''Tak to nemyslím co kdyby... '' najednou si klekl.. a řekl... ''Byl tvůj manžel???'' řekl když do kuchyně vstoupila Annie.. ''řekni anooo ! Dělejjj .. '' vykřikla přes celý dům, až Ben nadskočil a schoval se pod stůl... ''Ehm.. Ano.. '' Nick se na mě vrhl a objal mě a dal mi pusu. ''Miluju tě! '' řekl a přitom se začervenal. Takhle s úsměvem byl vždycky sladký asi znám mojí další slabost.. Ten jeho roztomilý úsměv. 

Otevřela jsem lednici a při pohledu do prázdné lednici jsem se rozbrečela. Debilní hormony pomyslela jsem si a začala plakat ještě víc. Nick přišel ze zádu a objal mě. ''Co by jsi si dala ke snídani ?'' řekl a dal mi pusu na krk. ''Jahody s čokoládou a borůvky. '' řekla jsem rozhodně. ''A ty Annie? '' zeptal se. ''cereálie.. '' řekla a usmála se. ''Dobře dojedu proto..'' vzal si klíče odešel.. Annie si sedla na linku. ''Ann? '' řekla jsem..

 ''Nevadí ti to že já a Nick... '' nedokončila jsem větu a už odpověděla.. '' Vy se máte opravdu rádi takovou lásku jsem jen viděla.. u babičky a dědy... Vy k sobě patříte... A ty jsi ted moje nevlastní máma a já tě budu mít ráda, at se rozhodneš jakkoliv..'' řekla a slezla z linky a objala mě.. '' Já tě mam také ráda..''  řekla jsem Annie se usmála. Nasypala Benovi jídlo a čekali jsme  jenže já to nemohla vydržet tak jsme si nakonec objednali s Annie, pizzu s kukuřicí a sýrovou.. 

Když pizza dorazila dali jsme se do jídla, když jsme byli najedené. Akorát přijel Nick A začal vyndávat jídlo s tašek. ''Takže slečny už papali?'' řekl a usmál se. ''Tak jinak by jsme tu padli hlady.. Strašně ti to trvalo..'' řekla Annie.. ''TAdy jsem ti něco koupil.. Teda pro Bena.. '' řekl a podal jí modrý obojek se známkou.. Na které bylo napsané jméno a bydliště. Pak ještě kost.. 

Continue Reading

You'll Also Like

132K 5.5K 32
Lilith Myersová je na první pohled obyčejná dívka, avšak také je, jen trochu víc nevinnější. Je hravá, dětinská a nesmírně laskavá, což jí paradoxně...
7.3K 852 32
Anna má problém. Její strýc, u kterého žije, jí dal ultimátum. Musí se konečně postavit na vlastní nohy nebo už se na jeho podporu nemůže dále spoléh...
42.3K 2.4K 31
Pokračování příběhu Dcera mafie. Dívka žijící pořád stejný život. Pro někoho nezajímavý a nudný. Pro někoho akční a lákavý. Nicol bude čekat spoust...
30.9K 1.5K 40
Příběh je rozepsaný ( kapitoly nevycházejí pravidelně ). začátek: 8.1.2024 V příběhu se nachází návykové látky a sexuální scénky.