Legjobb Barátom, A Szomszédsr...

By tamyphoto

122K 6.5K 390

Minden lány életében, legelábbis a legtöbbnek, van egy pofátlanul helyes, idióta szomszédsrác. Tudod, az, aki... More

Bevezető
1. fejezet
2.fejezet
3. fejezet
4.fejezet
5.fejezet
6.fejezet
7.fejezet
8.fejezet
9. fejezet
10. Fejezet
11.Fejezet
12.Fejezet
13.fejezet
14.fejezet
15. fejezet
16.fejezet
17.fejezet
18. fejezet
20.fejezet
21.fejezet
22. fejezet
23.fejezet
24. fejezet
25. fejezet
26. fejezet
27. fejezet
28. fejezet
Epilógus

19.fejezet

2.9K 191 3
By tamyphoto

A nagy nap. Kinyitottam a szemem és Shawn alakjával szembe találtam magam. Halványrózsaszín ajka elnyílt, védelmezően ölelt át karjaival. Haja kuszán állt a feje tetején. Egyik lábammal én öleltem körbe a csípőét.

Hirtelen eszembe jutott a tegnapi. Ahogy vággyal ért hozzám. Imádtam. Most viszont valószínűleg életem legrosszabb döntését fogom meghozni.

Lassan kimásztam a biztonságot nyújtó karok közül és kivettem a táskámból a gondosan összehajtogatott papírlapot, majd a Shawn melletti párnára raktam. Oda, ahol néhány perccel ezelőtt még én feküdtem. Éreztem, ahogy egy apró könnycsepp lefolyik az arcomon, majd a következő és az azutáni.

Gyorsan felkaptam az előre kikészített ruhámat, majd kimentem a szobából. Nem akartam Shawnnak mégnagyobb fájdalmat okozni azzal, hogy még búcsúzkodok. Négy hónap végülis nem a világ vége. Kivéve, ha el kell szakadnod a világodtól.

Mikor mindennel végeztem, akkor visszamentem Shawn szobájába. Nem akartam őt itthagyni. Még utoljára látni akartam őt. Benyitottam és láttam, ahogy ő szorosan fogja a takarót. Orrát belefúrta az ágyneműbe. Elmosolyodtam, majd ezen a reggelen életem második hibáját követtem el, amikor megindultam felé. Megálltam az oldalán, majd halkan megszóltam.
-Sajnálom, de így sokkal könnyebben tudok tőled elválni.-Majd nyomtam egy csókot a homlokára. Láttam, ahogy az ajka elnyílt, miközben az ajkam a homlokát érintette. Az egész arcát felém fordította. Élesen beszívta a levegőt. Majd az összes ránc kisimult az arcán. Akaratlanul is ránéztem az ajkára. Meg akartam érinteni. Csókolni akartam őt, mint tegnap este. Lassan megízlelni az ajkát újra és újra. A mellkasomban ismeretlen tűz gyúlt. Vagyis ismertem. Ugyanolyan volt, mint a tegnapi. Belülről szétszedett a tudat, hogy én nem tudom őt megérinteni. Hogy ez nem helyes. De akartam. Úgy, mint tegnap este.

Csak néhány centit kéne átszelnem. De ezek a centik kilómétereknek tűnnek. Utoljára érezni akarom őt, mielőtt elmegyek. De a tegnapi is hiba volt. De lassan akarom őt érinteni. Már a tegnapival is elcsesztem. Érezni akarom a forróságát. Holnap már a világ másik felén leszek. Akarom őt. Nem szabad. A világon mindennél jobban akarom őt érezni. Összetörném a szivét. Azt akarom, hogy csak az enyém legyen. Hogy csak engem érintsen. Hogy a testem minden pontját felfedezze. Hogy a tegnapi forró és édes kín újra és újra enyém legyen.

Lassan hajoltam az ajkára. Éppen csak egy apró csókot csentem tőle.

Amilyen gyorsan csak tudtam, kimentem a házból és beszálltam a taxiba, ami már ott várakozott rám.

Sajnálom Shawn. A világon mindennél jobban akarlak, de nem szabad, hogy így akarjalak. Csak remélem, hogy amíg elleszek találsz valakit, akinek a szeretése nem fáj.

Ezekkel a gondolatokkal sírtam el magam, a reptérre vezető úton.

-Tamyphoto

Continue Reading

You'll Also Like

11K 367 18
B E F E J E Z E T T Cassie Smith életét követhetjük nyomon, amint megkűzd önmagával, és másokkal szemben. Cassie egy jólelkű lány, aki sohasem akar...
25K 1.2K 44
Natalie Howell és Aaron Vance, akik azt hiszik szimplán két idegen egymás számára. Eltöltenek egymással egy forró éjszakát, de Natalie úgy gondolja...
108K 6.1K 43
Látszólag Kendra egy átlagos diáklány, tanár szülőkkel, akik megkövetelik a tiszteletet és a fegyelmet, amihez Kendra nehezen alkalmazkodik. Mert az...
59.2K 2.6K 20
Luna Brooke nyári munkát keres, hogy egy kis pénzhez juthasson, amiből majd az egyetemet szeretné kifizetni, bár addig még van bőven ideje, Luna előr...