Daddy Tomlinson

By Kpayne24

13.6K 99 5

je vader is louis tomlinson van one direction. iedereen is jaloers en wilt ook zo'n vader jij denkt alleen ma... More

1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

6

512 4 0
By Kpayne24

pov evi

we zijn in spanje aangekomen. ik loop over de gang om naar de kamer te lopen maar bots tegen iemand op. me telefoon valt uit me handen. sorry sorry sorry zegt een jongen. ik kijk op en probeer niet te fan girlen.

omg je bent cameron dallas zeg ik de enige echte zegt hij. ik pak me telefoon en zie dat die kapot is. het spijt me van je telefoon zeg hij maakt niks zeg ik. foto vraagt hij met welke telefoon vraag ik deze zegt hij. 

shawn maak even een foto van ons twee zegt cameron. ik kijk met grote ogen naar shawn mendes. mag ik op je rug vraag ik verlegen. tuurlijk zegt hij. ben je niet de dochter van louis vraagt cameron ik knik. 

shawn maakt een foto en ik ga ook met shawn op de foto. zet je nummer er in dan stuur ik je hem door zegt hij echt vraag ik ze knikken. ik voer me nummer in zijn telefoon. evi zegt pap ik kom zeg ik. nog een met ze drietjes vraagt shawn ik knik. we maken nog een foto en dan geef ik ze een knuffel en gaan ze. ik loop snel naar pap toe. zozo zegt pap ik glimlach en loop naar binnen.

pap me telefoon zeg ik wil je mijn oude even vraagt hij ik knik.

ik krijg al snel de foto's van cameron binnen.

ik.dankje xx

cameron.zin om naar starbucks te gaan nuxx

ik.wacht even

pap mag ik met cameron en shawn naar starbucks vraag ik hij knikt. ik pak wat geld en me jas. 

ik.waar zijn jullie

cameron.loby

ik ga snel naar onder. ik zie dion en emma binnen komen. ik geef de jongens een knuffel. dion kijkt me jaloers aan.

bij starbucks betalen de jongens voor me.tot wanneer blijf je hier vraagt cameron ben er net een dag zeg ik. ah jammer we vertrekken vanavaond zegt shawn ik knik.

na starbucks trekt cameron me mee. je hebt nog iets te goed van me zegt hij en koopt opeens een nieuwe iphone 7 rose gold.

cameron nee dit kan ik echt niet aan nemen zeg ik wel van je vader he zegt hij. precies het is me vader zeg ik. dan nog alsjeblieft zget hij dankje zeg ik verbaast.

in het hotel ga ik met de jongens mee naar hun kamer.

-

we moeten gaan shawn roept cameron kom roept shawn.

ik loop met ze mee naar de loby waar de rest ook is. we houden contact he zegt shawn zeker zeg ik. ik geef hem een knuffel was gezellig vandaag zeg ik vond ik ook en trouwens je kan goed dansen knipoogt hij. ik voel me wangen rood worden. ik geef cameron ook een knuffel. nog bedankt voor de telefoon zeg ik alsjeblieft kleintje zegt hij en drukt een kus op me wang.

doei zeggen ze doei zeg ik. ow kijk je achtergrond roept cameron lachend en dan zijn ze weg. ik bekijk me achtergrond en zie dat het de jongens zijn. ik glimlach en loop naar pap.

hoe was het vraagt hij leuk ik heb van cameron een nieuwe telefoon gekregen dat hij die van mij kapot heeft gemaakt zeg ik serieus vraagt hij ik knik.

laat je achtergrond eens zien zegt hij ik laat hem zien. o god lacht hij.

op snap hebben ze zich ook uitgeleefd zegt harry i know zeg ik lachend.

ik krijg al snel een insta melding van cameron.

het is een foto van ons drie bij starbucks.

love this little girl staat er bij.

love you to guys reageer ik.

hoe kwam je ze tegen vraagt liam cameron en ik liepen tegen elkaar op me telefoon viel kapot we maakte een foto met zijn telefoon nou ja shawn maakte die zeg ik.

hij vroeg hoe je hem tegen kwam geen levensverhaal zegt dion geirriteerd. me glimlach verdwijnt. ik ga naar boven zeg ik nee we gaan naar het stadion zegt pap. ik loop zuchtend mee. 

gaat het vraagt sophia ik knik. 

als we bij het stadion aan komen loopt iedereen de kleedkamer binnen. ik sneak naar het podium en pak een gitaar. 

ik ga zitten en begin wat te spelen.

pov dion

waar is evi vraagt louis geen idee ze liep wel gewoon mee zegt harry. ik ga wat drinken halen zeg ik en loop de kamer uit. ik hoor wa van het podium. ik loop er heen en zie dar zitten op het podium met een gitaar in der hand.

ze legt de gitaar naast zich neer en begint te huilen. evi zeg ik rot op zegt ze. evi wat...ik zeg toch dat je moest oprotten zegt ze boos. ik wou alleen vragen wat er was maar dat is dus ook al te veel zeg ik boos.  jou boeit niks om mij dus rot nou gewoon op en laat me alleen roept ze boos.

ik wist niet dat je zo in elkaar zat eerst lief dan en dan zo kut zeg ik. op de piste had je me hand telkens vas deed je lief in de avond toen jullie dachten dat ik sliep hoor ik dat je een vriendin hebt en een paar dagen later kus je me ik weet niet meer hoe ik me bij jou moet voelen dion jaren lang ben ik gepest geworden maar dat boeit je niks roept ze boos. je werd pas gepest in de eerste dus....op de basisschool ook al hoor zegt ze boos.

en dan op wintersport moet je maar vergeten zeg ik. je speelt met me gevoelens dion maar je ziet het niet je bent echt een klootzak roept ze. ik ben een klootzak he ik negeer me beste vriendin niet ik maak me zorgen om jou en je negeert me alleen maar roep ik naar der.

jullie liggen met ze vieren op een kamer ja ik word er weer buiten gezet jullie weten helemaal niet hoe ik me voel ik heb me jaren lang gesneden roept ze en rent dan langs me door. 

ik draai me om en zie daar iedereen staan. je bent vreemd gegaan klootzak roept emma en rent weg. dion zegt pap laat me met rust zeg ik en loop naar het einde van het podium.

tranen rollen over me wangen. ik ben me vriendin kwijt me beste vriendin die is boos op me lekker dan.

dion zegt mam en komt naast me zitten wil je me alsjeblieft even alleen laten voordat ik je verrot scheld en ik der spijt van ga krijgen vraag ik snikkend ze knikt en drukt een kus op me hoofd.

je hoort opeens een ambulance erg dicht bij komen. nee laat me met rust roept louis. ik sta op en ren het podium af. ik zie evi liggen met der arm onder he bloed.  pap hoor je der zeggen evi lieverd gaat het rvaagt louis. ik ben zo duizelig mompelt ze. ik loop weer terug naar het podium waar me telefoon nog ligt. ik pak een gitaar en ga er weer terug zitten.

ik begin little things te spelen.

ik pak me telefoon even.

ik.kan ik met je praten.

baby.nee 

ik. emma alsjebelieft ik wil je het uitleggen

baby. ik wil het niet horen het is uit ja

ik wil der iets sturen maar ze heeft me geblokeerd. 

ik.kan je komen

mama.podium

ik.ja

mam.met papa of niet

ik.kijk maar

pap en mam komen naast me zitten. gaat het vraagt pap ik schud me hoofd.

het is uit met emma door mij ligt evi in het ziekenhuis zeg ik. hey da evi in het ziekenhuis ligt is niet jou schuld zegt mam wel zeg ik. evi kon hier blijven maar louis wou dat ze onderzocht word door de bloedneuzen en zo veel flauwvallen zegt pap. dan nog mompel ik.

waar zit je mee vraagt mam. gewoon dat het uit is en de ruzie tussen mij en evi zeg ik. heeft emma nog gevraagd om uitleg vraagt pap. nee ik vroeg of we konden praten maar ze heeft het uitgemaakt via de app zeg ik. 

heb je echt gekust met evi vraagt pap ik knik. wat hebben jullie gehoord vraag ik bijna alles zegt mam ik knik. 

pap zijn telefoon gaat af.

hey louis zegt hij euhm ja zegt hij. met ze drieen zegt hij. ja is goed gaan jullie naar het hotel vraagt hij. okey is goed doei zegt hij en hangt op.

wat is er vraagt mam. gaat niet goed met evi ze gaan nu naar het hotel zegt hij.

hoelang ahd je al met emma vraagt mam 2 maanden maar niemand wist er van zeg ik ze knikt. als je dan al 2 maanden met emma had waarom heb je evi gekust vraagt pap. ik weet het echt niet zeg ik.dion je snapt toch wel dat ze die kust niet zomaar kan vergeten dat je dat zei he zegt pap. weet ik mompel ik. louis zit al een week thuis met evi die alleen maar zit te voetballen dansen gitaar spelen ze wilt bijna niks meer eten dat ze in de war is dat ze niet weet wat ze moet doen zegt pap. en da komt door mij zeg ik. je meot je niet overal de schuld van gaan geven zegt mam. het is wel zo door mij is ze in de war ik heb haar gekust zeg ik.liam je moet naar lou roept harry.

we stann alle drie op ze geven me een knuffel.

ik ga in de kleedkamer zitten. 

ik ga naar snapchat ik hou de camera op me been en maak een foto.

24-05-2030 met een gebroken hart. ik stuur die naar wat vrienden en heb niet door dat zie ook naar evi gaat.

is het uit vraagt noah ik knik. 

fuck my life

Continue Reading

You'll Also Like

5.2K 264 20
Stel, je wordt door je vrienden opgegeven voor een televisie programma, terwijl je zelf daar de sociale vaardigheden niet voor hebt. Dit gebeurde bij...
33.6K 1.5K 36
✵ WATTYS 2019 WINNER - FANTASY ✵ Ze had zich voorbereid op een saai leven, maar toen veranderde alles. ~ ...
1M 13K 52
Raven is een doodnormaal tienermeisje, oké doodnormaal kun je het niet noemen. We zullen zeggen een 18-jarig tienermeisje met een lichte obsessie vo...
41.8K 1.7K 49
Aemilia is een meisje van 14 jaar oud, ze houd van tekenen en lezen en ze heeft veel vriendinnen. Ze zit in de derde van het gymnasium en spreekt alt...