Unesená

By Zora165

35K 1.3K 56

Jmenuji se Emrly Sweet, Ale všichni mi říkají Em. Bylo mi šestnáct, když mě unesl. Přesně na mé narozeniny, d... More

1. kapitola
Seznámení s postavami .....
2.kapitola
3. kapitola
4.kapitola
5.kapitola
6.kapitola
7.kapitola
9.kapitola
10. kapitola
11. kapitola
12.kapitola
13.kapitola
14.kapitola
15. kapitola
16.kapitola
17.kapitola
18. kapitola
19.kapitola
20. kapitola
21. kapitola
22.kapitola
23.kapitola
24. kapitola
25.kapitola
26. kapitola
27. kapitola
28.kapitola
29.kapitola
30. kapitola
31.kapitola
32. Kapitola
33.kapitola
34. kapitola
34. kapitola
35. kapitola
36.kapitola

8.kapitola

1.1K 46 0
By Zora165


Došli jsme dovnitř a on se posadil na zidli... Koukl se na mě, ale přímo na mě zíral...
,, Co ? " vypadlo, ze me.
,, Ale nic radši, a sedni si. " řekl.                                                                                                                                       ,, Chovej se tu jako doma v lednici sněz co chceš a kdyby jsi něco potřebovala ozvy se Hvězdo.'' řekl.. Prej hvězdo měla bych mu taky vymyslet přezdívku co třeba bambula? Jo to se kněmu náramě hodí...                                                                                                                                                                          ,,Neboj bambulo.'' a mrkla jsem na něj..  Lol utrhl kousek kytky z květináče nwm co to je za kytku je mi to jedno... přišel ke mně a zastrčil mi to za ucho...                                                                           ,,Oky hvězdo ted ti ukážu tvůj pokoj pojd zamnou '' JOJo jasně... kouknu se do mobilu a tam zpráva... Od koho asi nečekaně Nikolasek .... -,- Někdy mě fakt štve....                                                        
 ,,Hvězdo proč se tak usmíváš ? '' tvl co já se usmívám, když myslím na Nikolase ne ...  ,,Ale nic neboj bambule :P '' odpověděla jsem.. ,, jo a moc si tady nezvykej. Někomu tě prodám hvězdo.. " cože to řekl? ,, To jsem jako hračka přendava te si mě tu jak horkej brabor.. Pořád.. To mě radši zabí konečně " řekla jsem naštvaně ... "Jsi moc hezká, tak proč bych tě  měl zabijet sakra ? .. Tady je tvuj pokoj ber to tu jak na prazdninách ... " a odešel ... Koukla jsem se do mobilu a přemýslim jestli na zpravu od Nikolaska odpovědět.. Čtu si to pořad do kola ..
-Nick - Ahoj Em, myslela jsi to vážně to co si tam řekla.. ??
A nebudu odpovidat nezaslouží si to..zachvili mi přijde další zprava...
-Nick- noták neignoruj mě... Chybíš mi ..
-Já- Hele Niko... Nech mě být ..
-Nick-nootak promiň.. Ale jak jsem měl vědět, že ten vul přijede ... Taky tě miluju ... Promiň...
-Já- Nikolasi do haje nedělej.. Máš svoju Sarinku... Nechmě být ... A přes smsku  mi to fakt hodně dokažeš ... A promiň musím... Budu prodana ... :))
-Nick- Em.
-Nick-Em..
-Nick- Embrly ???

Jdu radši spát... 

Continue Reading

You'll Also Like

87.2K 3.3K 25
Karin se chce změnit, aby mohla ochránit přátele. Bude to mít ale za potřebí?
5.1K 140 30
Alena lituje svého rozhodnutí a pokouší se jej napravit. Bude jí ale Irena schopna odpustit? Bude mít její úlet s Tony nějakou dohru?
31K 1.5K 40
Příběh je rozepsaný ( kapitoly nevycházejí pravidelně ). začátek: 8.1.2024 V příběhu se nachází návykové látky a sexuální scénky.
18.8K 738 62
Vládce podsvětí Lucius Darkmoon, dostal ultimátum od svého otce, vládce nebes i země. Do tří let si musí najít ženu svého srdce, nebo mu otec vezme...