Kažkas, ko noriu aš

By Nouislavme

194K 13.1K 1.2K

Žinau , kad Jis - pamesta knyga. Viršelis nuostabus , traukiantis atversti knygą, bet vidus toks nenuspėjamas... More

2 Skyrius
3 skyrius
4 Skyrius
5 Skyrius
6 Skyrius
7 Skyrius
8 Skyrius
9 Skyrius
10 Skyrius
11 Skyrius
12 Skyrius
13 Skyrius
14 Skyrius
15 Skyrius
16 Skyrius
17 Skyrius
18 Skyrius
19 Skyrius
20 Skyrius
21 Skyrius
22 Skyrius
23 Skyrius
24 Skyrius
25 Skyrius
26 Skyrius
27 Skyrius
28 Skyrius
29 Skyrius
30 Skyrius
31 Skyrius
32 Skyrius
33 Skyrius
34 Skyrius
35 Skyrius
36 Skyrius
37 Skyrius
38 Skyrius
39 Skyrius
40 Skyriu
41 Skyrius
42 Skyrius
43 Skyrius
44 Skyrius
45 Skyrius
46 Skyrius
47 Skyrius
48 Skyrius
49 Skyrius
50 Skyrius
51 Skyrius
52 Skyrius
53 Skyrius
54 Skyrius
55 Skyrius
56 Skyrius
57 Skyrius
58 Skyrius
59 Skyrius
60 Skyrius
61 Skyrius
62 Skyrius
Veikėjai
63 Skyrius
64 Skyrius
65 Skyrius
66 Skyrius
67 Skyrius
68 Skyrius
69 Skyrius
70 Skyrius
71 Skyrius
72 Skyrius
73 Skyrius
74 Skyrius
75 Skyrius
76 Skyrius
2.1. skyrius
2.2 skyrius
2.3 Skyrius
2.4. Skyrius
2.5. Skyrius
2.6. Skyrius
2.7. Skyrius
2.8. Skyrius
2.9. Skyrius
2.10. Skyrius
2.11. Skyrius
2.12. Skyrius

1 Skyrius

7.4K 306 38
By Nouislavme


Po penkių , varginančių valandų trūkusio skrydžio , mes nusileidžiame į Niujorko tarptautinį oro uostą . Tačiau mama praneša , jog mes dar nesame pačiame Niujorke . Mat oro uostas įsikūręs kitame mieste . Suvokiu , jog dar reikės keliauti mašina ir mano akys reikalaudamos miego , primena , jog laikrodis dabar rodo trečia valanda nakties ir kad metas miegoti .

   Gyliai atsidūstu , kai mes išlipame iš lėktuvo ir skaitant nuorodas , einame atsiimti bagažų . Žmonės aplinkui stumdosi ir sveikinasi su artimaisiais , galbūt draugais . Štai ir vėl liūdnos mintys . Prieš penkis metus praradau tėvą . Mama buvo papuolusi į sunkią depresiją , tačiau prieš metus ji susirado internetinį draugą . Aiškiai mačiau , kai mano mama pasikeitė . Ji pradėjo rūpintis labiau savimi ir manimi , ėmė dažniau šypsotis ir juoktis . Ir štai pasekmės . Šiandiena , būtent šią akimirką mes esame Niujorke . Mus pasitikti turi mamos draugas . Aš niekada su juo nebendravau ir net nemačiau , tačiau iš mamos pasakojimų žinau , jog jis puikus vyras . Tikiuosi neteks nusivilti ir neteks kaltinti mamos , jog per ją man teko palikti Santa Monika ir atsisveikinti su savo draugais , ir mesti mylėtą mokyklą ant dvyliktos klasės ... Kuri pati svarbiausia .

   Nenuleidžiu akių nuo slenkančio konvejerio ir sutelkiu žvilgsnį į artėjantį prie manęs rausvą lagaminą .

-Paskubėk , mieloji . Nepriverskime jo laukti , -mama patapšnoja man per nugarą .

   Čiumpu lagaminą už rankenos ir nukeliu nuo konvejerio . Su mama imame leistis eskalatoriumi . Gal viskas išeis tik į gera? Galbūt mano pabodęs gyvenimas pasikeis ir aš tapsiu laimingesne ? Šiaip ne taip nulipame nuo eskalatoriaus ir einame į atvykimo salę .

Tada mama sustoja ir paleidžia savo lagaminą .

Na štai ir Jis .

-Ian ! –sušunka skardžiai mama ir puola vyrui į glėbį .

   Jie stipriai apsikabina ir pritraukia aplinkinių dėmesį . Nukreipiu akis ir iš ausies išsitraukiu ausinukes .

-Norma, ar tai tavo Grace? –vyras atsitraukia ir maloniai nusišypso man .

-Sveiki , -išspaudžiu šypseną ir šiek tiek sutrinku , kai vyras čiumpa mane į glėbį . Tačiau netrukus atsitraukia , jog galėtu mane apžiūrėti . Tą patį nusprendžiu daryti ir aš . Jis aukštas , tvarkingas ir tvirtas .

-Pagaliau galiu susipažinti su tavimi , Grace ! Aš Ian , -taria plačiai išsišiepdamas .

-Taip , žinau .

   Jis džentelmeniškai  čiumpa mūsų lagaminus , o mama mane apkabina ir mes trise einame iš oro uosto .

-Jis puikus , tiesa? –mama krykštauja .

-Neversk manęs atsakyti į šį klausimą , -nusišypsau jai ir mes sustojame prie mėlyno ,,Bmw 7" automobilio .

   Ar šis vyras yra prie pinigų ? Na tuomet nekantrauju pamatyti naujus namus . Paslapčia nusišypsau ir Ian mums liepia sėstis į mašiną , kol jis sukels mūsų lagaminus . Mama įsėda į priekį , tad man tenka sėstis į galą . Galbūt taip ir geriau .

Po pusvalandžio pagaliau įvažiuojame į Niujorką .

-Sveikos atvykusios į Niujorką , -nusijuokia Ian .

   Įvairios šviesos , įvairus pastatai , nemiegantis žmonės , vis dar gatvėse skambanti muzika . Juk tai miestas , kuris niekada nemiega . Aš sužavėta .

-Po kelių minučių pasieksime namus , -priduria jis .

   Nesiklausau ką pradeda šnekėtis mama su Ian . Akių nenuleidžiu nuo lango . Akį traukia aukšti pastatai ir netoli jų augantys medžiai , tačiau pasukame į vingiuotą kelią . Mes įvažiuojame į rajoną , kuriame yra vien nuosavi namai . Jie visi atrodo per daug prabangus , todėl noras pamatyti naujus namus tik didėja . Ian automobilis sustoja prie balto mūrinio namo su šiek tiek pilkos spalvos .

-Dabar tai ir jūsų namai , -taria Ian ir atrakina mašinos duris .

Nieko nelaukdamos su mama , išlipame iš automobilio .

-Matai tą langą? –Ian prieina prie manęs ir parodo į antrą aukštą , į langą su balkonu kairioje pusėje –Ten tavo kambarys .

   Sužavėta ir vėl . Ian paduoda man raktus ir mama paragina atrakinti greičiau namų duris . Pavarčiusi akis , nuskubu prie durų . Įkišu raktus į atrakinimui reikalingą vietelę ir durys prasiveria . Mama įžengia pirma ir ji suranda šviesos jungiklį . Namai nušvinta ir nusišypsau . Nesitikėjau , jog toks vyras gyventu tokiame moderniame name . Jis šiuolaikiškas ir nuostabus . Mama tuoj puola apžiūrėti jį .

-Nagi , nesivaržyk . Jauskis kaip namuose , -Ian su mūsų lagaminais , įžengia į namus .

-Mūsų namai buvo trigubai mažesni ir kiek kuklesni , todėl bus sunkoka priprasti . Manau ekskursiją atidėsiu rytojui . Man reikia pailsėti .

Ian suprantamai linkteli .

-Eime palydėsiu į tavo kambarį ir tuo pačiu užnešiu tavo lagaminą , -sako nusimaudamas batus .

   Tą patį padarau ir aš . Nuseku Ian ir mes atsirandame prie didelių baltų laiptų . Užlipame į antrą aukštą ir pasukame į kairę pusę .

-Šalia tavo kambario yra tavo nuosava vonia .

-Ak , -aikteliu ir Ian atidaro mano kambario duris .

   Jis pajungia šviesą ir praleidžia mane pirmą . Šis vyras žino kaip palenkti mane į savo pusę . Kambarys visas baltas , na išskyrus grindis dengia smėlio spalvos kilimas . Apžiūriu spinta , kurios duris yra stumdomos ir veidrodinės .

-Ką gi . Tikiuosi kambarys patinka ir jei ko trūksta gali daryti su juo ką tik nori . Labos nakties , Grace , -jis palieka lagaminą prie durų ir nusišypso .

-Labanakt , Ian ir kambarys tiesiog nuostabus .

-Aš labai džiaugiuosi . Pailsėk . Žinai , jog poryt tau į mokyklą .

   Linkteliu ir jis išeina . Krentu į didžiulę lovą ir tuoj pat suprantu , kad iš tiesu esu baisiai pavargusi . Prieinu prie lagamino ir išsitraukiu savo pižaminius šortukus ir ilgus marškinėlius . Praustis jėgų visai neturiu , todėl nusimetu rūbus ir apsirengiu pižamą . Nuo lovos nukraunu nereikalingas pagalvės ir išjungiu kambaryje šviesą . Krentu į lovą ir užmerkiu akis . Užmiegu su mintimi , kas laukia manęs naujoje mokykloje .

LABAS ! KAS MANĘS NEŽINO , AŠ VIKTORIJA . TAI NAUJAS DAR VIENAS DARBELIS APIE KURĮ JAU GAN ILGĄ LAIKĄ MĄSČIAU . TIKIUOSI JUS SUDOMINO , JŪS JĄ SKAITYSITE , PALIKSITE MAN LABAI SVARBIUS KOMENTARUS IR PASPAUSITE ŽVAIGŽDUTĘ . AČIŪ xx

VIKTORIJA xx

Continue Reading

You'll Also Like

309K 22.2K 93
Visi žinojo, kad mieste Zayn pavojingiausias. Jo noras skriausti kitus yra didesnis, už bet kurio nors kito. Malonumas, kurį jis jaučia matydamas sav...
52.3K 2.9K 69
Malia Lewis - tai eilinė paauglė su problemomis šeimoje. Dvyliktoje klasėje jos gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis ir iš naivios, vaikiškos mokinuk...
417K 23.4K 65
-Prisėsk.- pakėliau galvą ir mačiau kaip jis parodė į kėdę priešais jo stalą. Aš linktelėjau ir priėjusi atsisėdau. -Hope, tiesa?- jis paklausė ir aš...
425K 21.9K 102
"Kodėl dienai pasibaigus, saulė nusileidžia ir užleidžia žvaigždėmis padabintą nakties skliautą mėnuliui? Nes mėnulio ir saulės meilė - nesavanaudišk...