Indria

By TrCalosa

1.1M 88.4K 9.2K

Hayatım boyunca gerçeği aradım ama neyin gerçeğini? Merhamet dileyen acınası bir çok masum insan öldürdüm hem... More

Köle 1x1 (Güncellendi)
Öğretmen Wen 1x2 [Güncellendi]
Aşçı 1x3 [Güncellendi]
Ferahlatıcı Duygu 1x4
Esir! 1x5
Kan Gölü 1x6
Ustrel Ve Lamia 1x7
Len Arecis 1x8
İşkence Odası 1x9
Kan Kaybı 1x10 Sezon Finali
Indria 2x1
Garip Adam 2x2
Güç taşı 2x3
Yan Li 2x4
Işık ve Karanlık 2x5
Büyü 2x6
Kibir 2x7
Teknik 2x8
Kamei Nhan(1) 2x9
Kamei Nhan 2x10 (Sezon Finali)
Hogg Laren 3x1
Dış Saha Turnuvası 3x2
Acı ve Keder 3x3
Sovereigns 3x4
Işık Elementi 3x5
Nukor 3x6
Saydam Kılıç 3x7
Leya 3x8
Sen bir şeytansın! 3x9
Ogar 3x10 Sezon finali!
Ana Saha Sınavı 4x1
Sincap 4x2
Ruh 4x3
Sis Ormanı 4x4
Başkent 4x5
Saygısız ! 4x6
İki şey 4x7
Maymun 4x8
Kurallar 4x9
Tiah 4x10
Numaralandırılmış evler 5x1
Ölesiye Acı 5x2
Garip Yılan 5x3
Sen kaç yaşındasın ? 5x4
Kaynak elbisesi 5x5
KARTAL 5X6
Ru Joon ve Ru Loon 5x7
Mühür 5x8
Öldürün 5x9
Yasak İlaç 5x10
Ruh 5x11
Ruh(2) 5x12
YAŞAMAYA HAKKI YOKTUR! 5x13
Kaplanlar ve Ejderhalar 5x14
Kaplan'ın gözleri! 6x1
İmparator 6x2
Emilia 6x3
Ejderha Özü 6x4
Element 6x5
Öğrenciler(2) 6x7
Doğa 6x8
Li Ku 6x9
Buz Prensesi! 6x10
Enerji 6x11
Sinirlenmek 6x12
İnanılmaz Kılıç Kullanımı 6x13
Veraha karşı Indria 6x14
Parçaladı! 6x15
Beş Büyük Klan 6x16
7. Sezon TANITIM
7x1 Büyük Turnuva(1)
7x2 Büyük Turnuva(2)
7x3 Büyük Turnuva(3)
7x4 Büyük Turnuva(4)
7x5 Büyük Turnuva(5)
7x6 Gerçek (1)
Yeni Tanıtım!
7x7 Gerçek(2)
7x8 Gerçek(3)
7x9 Gerçek(4)
7x10 Çöp Seni!
7x11 En Güçlü Düşman!
7x12 Vücut!
7x13 Dövüş(1)
7x14 Dövüş(2)
7x15 Claude!
7x16 Shui Zi
7x17 İlgimi Çekmiyorsun.
7x18 Sahtekar!
7x19 Görev!
7x20 Nadyab
7x21 Haydutlar
7x22 Şeytan!
7x23 Ejderha İmparator!
7x24 Gidelim!
7x25 Yalancı
Hikaye
7x26 Anka Kuşu!
7x27 Kardeş
7x28 Geçmiş!
7x29 Çöp!
7x30 Kan!
7x31 Tarihteki En Genç Doktor!
7x32 Gri!
7x33 Nankör!
7x34 Yay ve Ok!
Kapak Editörü
7x35 Yaban Tavşanı!
7x36 Krak!
7x37 Baron!
7x38 Zero!
7x39 %0.0000001
7x40 Genç Bayan!
Soru Cevap
7x41 İşgal!
7x42 Öldürmedim! Sezon Finali!
8x0 Tanıtım
8x1 Güç Dengesi!
8x2 Güçlü müsün?
8x3 Generallerin Savaşı!
8x4 Klan Lideri?
8x5 İyilik ve Kötülük
BAYRAK ASMAK
8x6 Gerçek İmparator!
BİLGİLENDİRME
8x7 Şifa Tanrıçası!
8x8 Savaş Tanrısı
8x9 Element Özü!
Kapak
Hatırlatma
8x10 'O'
8x11 Asura
8x12 Görev!
8x13 Kurt Köpeği!
Yenii Kapaak!
8x14 Çılgın General
8x15 Tabut!
8x16 Tanrıların Hükmü
Yeni Tanıtım
8x17 Kızıl Ölüm!
8x18 Alemler
hmm
Hm Durduruldu
Sizce?
Final Ön tanıtım
Final(1)
Duyuru

Öğrenciler 6x6

8.8K 769 92
By TrCalosa

Gezegen'in bambaşka bir yerinde gökyüzünde iki kişi duruyordu. Bir tarafta turuncu saçlara ve mavi gözlere sahip bir erkek duruyorken, diğer tarafta ise kumral saçlara ve yeşil gözlere sahip bir kız duruyordu.

Erkek olan iri yapılı ve yaklaşık 1.90 boyundaydı.Saç şekli bir at kuyruğuna benziyordu. Kız ise bir tanrıçaya benziyordu. Kağıt beyazı renkte bir tene ve gökkuşağının o tatlı yeşilinde gözlere sahipti. Bu kızın saçları bellerine kadar uzanıyordu ama her hangi bir şekil verilmemişti düz saçtı.

Indria burada olsa onları tek bakışta tanırdı. Bunlar Ustrel ve Lamia'ydı!.İkisi Gökyüzü aleminin birinci seviyesindeydiler. Onlar uzun bir süre bakıştıktan sonra birbirlerine saldırmaya başlayacaklardı ki o anda ortaya gümüş saçlı bir adam çıkıverdi. Bu adamın bir gözü maviyken bir gözü kırmızıydı. Beyaz bir tene ve düz saçlara sahipti. Şu anda kaşlarını çatmış bir şekilde ileriye bakıyordu. İleriye bakarken bir anda bakışlarını Ustrel ve Lamia'ya çevirdi ve bir elini Ustrel'in diğer elini ise Lamia'nın omzuna attı.

"Misafirimiz var. Misafirimizi iyi karşılayın." dedi gülümser bir şekilde.

Ustrel ve Lamia başını eğdi ve iki ellerini kaldırdı ve bir elini avuç bir elinide yumruk haline getirdiler. Birbirlerine vurdular ve aynı anda, "Anlaşıldı usta!"

Daha sonra, ustalarının baktığı tarafa bakmaya başladılar. Şu anda onlara doğru çok hızlı gelen iki kişi vardı ve bunlar uçarken havada ses patlamaları oluyordu.

İki kişi onlara doğru ilerliyordu ve tam onların önlerinde durdular. Birisi siyah saçlara sahip iri yarı bir erkekti. Bu erkeğin aysız bir gece kadar siyah gözleri vardı ve bakana iyi şeyler hissettirmiyordu. Onun gözlerine bakınca insan boşluğa düşüyormuş gibi hissediyordu. Yanındaki ise on sekiz yaşlarında olan bir gençti.Bu gencin kahverengi saçları ve güneş gibi gözleri vardı. Bu genç bir elini göğsüne vererek hafifce eğildi. "Benim adım Kai Len."

Ustrel ve Lamia'da onun yaptığı gibi yapıp kendilerini tanıttılar. Ustrel ve Lamia'nın ustası öğrencilerin davranışlarından memnun olmuş gibi kafa salladı.

Daha sonra siyah gözlü adama baktı, "Siyah iblisin burada ne aradığını merak ediyorum."

Siyah iblis olarak bilinen siyah gözlü adam gümüş saçlı adama baktı, "Gümüş saçlı Şeytan'nın çenesi açılmış anlaşılan eskiden tek kelime etmezdin. İnsanları kendi ırkından düşük görürdün ta ki "o" olaydan sonra. O olaydan sonra tüm ırkını katlettiğini duydum bunun için sana "Şeytan" diyorlar. Kendi ırkını katleden "Gümüş saçlı Şeytan" ama bazı söylentilere göre. Güneşin muhafızı tarafından tek yumrukla mağlup olmuşsun." Siyah iblis gülümser bir şekilde söyledi.

Gümüş saçlı Şeytan son cümleye kada gülümsemişti lakin "Güneşin muhafızı tarafından tek yumrukla mağlup olmuşsun" sözünü duyduktan sonra gülümsemesi kayboldu. Yerine soğuk ve karanlık bir ifade aldı.

Siyah iblis değişen bu durum karşısında gülümsedi, "Senle savaşmak gerçekten aptalca olur, iki gözü, iki kulağı olmayan birisi bile seni yenemeyeceğimi bilir. Ama bu durum öğrencilerimiz için geçerli değil. Benim öğrencimin senin öğrencilerini yeneceğinden eminim."

Siyah iblisin kendisinden emin tavırları yüzünden, Ustrel ve Lamia'nın gözlerinde soğuk bir öldürme arzusu ortaya çıkmıştı.

Bu sözleri duyduktan sonra Gümüş saçlı Şeytan garip bir şekilde gülümsedi, "Onca deneyimlerine rağmen hala birşeyi öğrenemedin. Asla birisinin yeneceğini kesin olarak söyleme, çünkü bir savaşın sonu asla kesin değildir. Unutma, son anda üstün olan tarafa gökten bir meteor düşebilir."

Siyah iblis gülümsedi, "Göreceğiz." dedi sakin bir şekilde. Yavaşça geriye uçmaya başladı o geriye uçmaya başladığında Gümüş saçlı Şeytan'da öyle yaptı.

Ustrel ve Lamia daha önce Kai Len'in seviyesine bakmamışlardı ama şimdi baktıklarında Yeryüzü alemi ikinci seviyesinde olduğunu gördüler. Ustrel ve Lamia biraz aşağılanmış gibi hissederken bir anda ustasının sesi zihinlerinde yankılandı. Buna telepati deniliyordu ve Natural alemi üstü kişiler yapabiliyordu sadece. Ustaları, "Sakın çocuğu seviyesinden dolayı hafife almayın. O antik klan mensubu içerisinde çok güçlü bir canavar var. Muhtemelen kısa sürede olsa o canavarı kontrol edebiliyor. O canavarı kontrol ettiğinde tek seferde bir alem atlıyacaktır, ancak canavarı kontrol etmesede zorlu bir rakip. Tam gücünüzle savaşın asla karşınızdaki kişiyi hafife almayın! Ancak o moda geçmeyin!" demişti.

Ustrel ve Lamia o sözlerin hepsini duymuştu ve ikiside başlarını salladı, bunu gören Kai Len. Ustalarının onlara birşey söylediğini anlamıştı ama umursamamıştı.

Kai Len bir anda iki elini birleştirdi ve iki elini birleştirmesiyle tüm vücudunun alev alması bir oldu.

Bunu gören Ustrel ve Lamia savunma amaçlı ellerini geri çektiler ve vücutlarını enerji ile kapladılar.

Kai Len'in tüm vücudu şuan bir alev topuydu lakin bu alev topunun farkı etrafında yıldırımların çakıyor olmasıydı.

Lamia'nın vücuda bir anda alev aldı ve bu alevin büyüklüğü Lamia'nın yaklaşık yirmi metresini kaplamıştı. Kai Len'in alevi bu alevin yanında kamp ateşinin dönmeden önce bıraktığı kıvılcıma benziyordu.

Ancak Kai Len'in aksine tüm alevler bir anda Lamia'nin kollarında toplandı ve Lamia,"Alev yumruğu!!" diye bağırdı Kai Lene doğru ilerlerken.

Kai Len bunu görünce tüm alevi vücuduna yaydı.Lakin alevler bacaklarda ve yumruklarda daha yoğundu.

Kai Len'de Lamiaya doğru ilerledi Kai Len'e göre Lamia daha hızlıydı. Lamia Kai Lenin önüne geldi ve yumruğunu Kai Lenin göğsüne doğru savurdu.

Bunu gören Kai Len hızlı bir şekilde göğsünü enerji ile kapladı ancak bu yeterli değildi. Lamia'nın yumruğu Kai Len'in göğsüne vurduğunda. Onlarca kilometre geriye gitmişti, ancak geriye gittiğinde yüzünde en ufak bir acı hissi yoktu tam tersine gülümseme vardı. Lamia ve Ustrel birşeyin yeni farkına varmıştılar, bu çocuk Yeryüzü alemi ikinci seviye nasıl oluyorda uçabiliyor?

Lamia'nın yumruğu çok sert olmasada çok hafifte değildi en azından onun seviyesindeki birisini öldürebilecek güçteydi. Ama Kai Len hiç etkilenmemişti, Kai Len bir anda ortadan kayboldu ve Lamia gözlerini tekrar açtığında çoktan onun önüne gelmişti.

Lamia hızlı tepki vermişti ve geriye çekilmişti ancak geriye çekildiği gibi ileri atıldı. Kai Len şuan yumruğunu kaldırmış Lamia'nın yüzüne doğru götürüyordu. Lamia'da onun yumruğuna karşılık verdi ve ikisinin yumruğu havada çarpıştı. İkisinin yumruğu havada çarpışınca çok güçlü bir patlama yaşandı ve etraftaki dağlar yıkılmaya başladı.

İkisinin yumruğu çarpıştığı için ikiside geriye gitmişti ancak her hangi bir sabır göstermeden tekrar birbirlerine doğru ilerlediler. Kai Len bacağını kaldırdı ve Lamia'nın yüzüne savurdu Lamia bu durum karşısında başını eğdi ve olduğu yerde dönüp Kai Lenin göğsüne vurdu. Kai Len bu saldırı karşısında daha fazla uçamadı ve yere düştü. Lamia'nın aksine Kai Len'in çok fazla açığı vardı. Kai Len yere düştükten sonra yerde onlarca metrelik derinliğe sahip bir çukur oluşmuştu. Daha olduğu yerden kalkamadan Lamia onun üzerinde belirdi ve oldukça güçlü bir şekilde ellerini sıktı ve Kai Len'in başına vurmayı hedefledi.

Ancak, Kai Len bu durum karşısında gülümsedi ve ellerini kaldırdı. Lamia'nın yumruğunu tuttu. Lamia'nın yumruğunu tuttuğu an Lamia'nın yüz ifadesi değişti, "Lanet olsun!"

Kai Len'in etrafında bir anda yıldırımlar belirdi ve yıldırımlar Kai Len'in yumruğundan Lamia'nın vücuduna girdi. Lamia bu durum karşısında çığlık attı eğer Kai Len şu anda elini bırakmaz ise kolunun kopacağından emindi.

Ancak o anda, Ustrel yanlarında belirdi ve bacağını enerjiyle kaplayıp Kai Len'nin Lamia'nın yumruğunu tutan eline vurdu. Bu saldırı Kai Len'nin elini bırakmasına sebeb oldu.

Ustrel bu saldırıdan sonra geri çekildi ve Lamia'da onu takip etti, Ustrel ciddi bir şekilde, "Dikkatli ol, gerçekten düşündüğümüzden daha güçlü birisi çıktı hemde çok."

Lamia az önce düştüğü tuzak yzünden sinirliydi ve gözlerinin içinde öldürme hissi ortaya çıkmıştı, "Bu piçi öldüreceğim!"

Lamia bir anda kollarını ve bacaklarını kendisine doğru çekti ve bağırmaya başladı. Bağırmaya başladığında Yeryüzü titremeye başladı, Lamia bağırdıktan sonra vücudunu kaplayan alevler büyümeye başladı. En sonunda Lamia'nın etrafındaki yüz metrelik alanı kaplamıştı. Kai Lende bu alan içerisindeydi ancak hiç zarar almıyormuş gibiydi. Ustrele ise alevler zarar vermiyordu. Lamia tüm alevleri küçültmeye başladı ve alevler Lamia'nın yumruklarında yoğunlaştı. Lamia olduğu yerde durdu ve, "Alev yağmuru!" diye bağırdı.

Şu anda Kai Len'den yaklaşık yetmiş metre uzaklıktaydı. Ancak Lamia bir anda Kai Lenin olduğu yöne yumruk atmaya başladı hızlıca, ancak her yumruk attığında yumruklarından alevler bir mermi gibi Kai Lene ilerledi. Kai Len böyle bir teknik beklemiyordu ve bağırdı , "Toprak duvarı!" bir anda önünde on metre genişlikte 20 metre uzunlukta bir duvar ortaya çıktı. Alevler duvara çarptı ancak sadece duvarda çatlak oluşturabildi. Bunu gören Lamia daha hızlı yumruk atmaya başladı. Lamia her yumruk attığında alevler bir meteor misali duvara çarpıyordu ve duvarda çatlak bırakıyordu. Alevlerin boyutu yaklaşık üç santimdi ama oldukça yıkıcı güce sahipti. Bu alevlerden birisi bile Ruh aleminin zirvesindeki birisini öldürmeye yeterdi. Bu teknik çok fazla güçlü olmamasına rağmen uzun mesafede etkili bir teknikti.

Duvar daha fazla dayanamadı ve yıkıldı Kai Len tam savunmasını yapacakken, Ustrel yıldırım gibi Kai Len'in önünde belirdi ve Kai Len'nin yüzüne oldukça güçlü bir tokat attı.

Kai Len'nin yüzünde bir el izi ortaya çıkmıştı ve Kai Len bu saldırı yüzünden oldukça sinirlenmişti, "Seni öldüreceğim. O........... Ç........!!" diye bağırdı. Bir anda etrafındaki alevler daha güçlü bir hal aldı ve etrafında çok daha güçlü yıldırımlar ortaya çıkmaya başladı.

Ustrel iki elini açtı ve elinin tam ortasında mavi birşey ortaya çıkmaya başladı. Kai Len, Ustrel'in yapmaya çalıştığı şeyi anladı ve ona fırsat vermeden yıldırım hızında Ustrel'in arkasına geçti. Ustrel bu hıza yetişememişti.Kai Len'in attığı tekme sırtına gelmiş, kötü bir şekilde yere yapışmasına neden olmuştu. Kai Len bu fırsattan yararlandı ve ellerini ateşle kapladı ve sert bir şekilde Ustrel'in sırtına vurdu. Ustrel bu durumda acı içinde bağırdı ve olduğu yerde bayıldı. Lamia buna karşı birşey yapamamıştı. Çünkü çok az bir darbe alışverişi yapmalarına rağmen oldukça yorulmuştu. Şu an elini kaldırabilecek gücü bulamıyordu kendini. Ama o anda Gümüş saçlı Şeytan Ustrel'in yanında belirdi.

Ayağını büktü ve elini Ustrel'in bileklerine götürdü ve nabzını ölçtü. Önce Kai Lene sonra Siyah iblise baktı, "Gerçekten öğrencilerim senin öğrencin kadar güçlü değil. Bunun sebebi ise onları sınırlamamdı. Lamia sınırını kaldırabilirsin moda geç!"

*

YN : Bu bölümün amacı güç farkını biraz göstermekti. Alevler vücudu kaplayınca neden giysiler yanmıyor diyenlere cevabım. Fazla müstehcan olur :D

*DN: "Merhaba arkadaşlar ben MustafaAkay8 son 2 bölümün düzenlemelerini ben yapmaktayım.Haliyle bazı yerlerde ekleme çıkarma yapıyorum ve yazar yıldız ve yorumların azaldığını söyleyip bana kızıyor.Hayatim tehlikeye girecek bu gidişle " der ve yazardan kafasına levyeyi yer.

"Ya bisey demedim ki hem o

levye nerden çıktı ya.Neyse gördüğünüz gibi tehlikedeyim.lutfen okuduktan sonra yıldız ve yorumlarınızı eksik etmeyin.Ben hastaneye gidiyorum ne olur ne olmaz travma geçiriyor olabilirim.sizi iyi günler" İçinden konuşur" Neyle besliyorlar bu çocuğu ya ,elide ağırmış."

Continue Reading

You'll Also Like

7.4K 331 33
İnternette dolaşırken "İmam Hatiplileri Deist Yapan 27 Soru" diye yazılar gördüm. Bir profesörün makalesinin içindeki anket sorularının çeşitli sitel...
2K 1.3K 31
Yüzyıllardır yeryüzüne çıkıp insanlığı yok etmeyi düşleyen ölüm kurdu bu arzusuna kavuşuyor. İnsanların korkularının ve yalvarmalarının onun üstünde...
50.1K 10.5K 200
LOHP- 3.kitap:O benim Hocam!.. İsmiyle serinin devamıdır... kütüphane görevlisi olan bir adam, bir yangında öldükten sonra başka bir dünyaya beceriks...
61.1K 4.4K 33
Altı elementin bulunduğu bir okul. Bu okula her şeyden habersiz, bir gece yarısı zorla kaçırılıp getirilen bir baş rol. Annesiyle aynı gece kaçırılıp...