Brother

By Sanasonic

49.3K 3.7K 276

Két 17 éves testvér nem hogy külön szobában nem lakhat a szüleik szerint, de még a közös családi hétvégén is... More

0. Az alku
1. A dolgozat
2. A kirándulás kezdete
3. A kirándulás folytatása
4. Új hét
5. Iskola
6. A vacsora
7. Első veszekedés
8. Ébresztő
9. Este
10. este folytatás
11. Reggel
12. A lebukás
14. Játék kezdete
15. A játék folytatása
16.Kirándulás vége
17. Kibékültünk?
18. Anyu hazajön
19. Mat Csókjai
20. Buli
21. Újra együtt
22. Kérlek
23. Szeretlek titeket
24. Hétvégére várva
25. Hétvége
26. Te vagy nekem minden
27. Ezer emlékünk,csak mienk
28. Aggódás
29. Visszaemlékezések.
30 VÉGE
2/1. Újrakezdés
2/2. Találkozunk?
2/3. 35 perc
2/4.
Önreklám
2/5

13.

1.3K 115 0
By Sanasonic


-Kérlek, kérlek kérlek...-a fiú csak hadarta ezt az egy szót, alig hallhatóan, testvére szótlanul maga elé fogta a párnáját és azt szorongatta.

-De, ti, hogyan és miért, és most mi van?- Mineha értetlenkedett, miközben néhányszor csak tátogott és a saját gondolatait is alig tudta megfogalmazni.

-Maty, mi? Mi csak..? - tette fel a kérdést testvérének, aki egyből közbeszólt.

-Játszottunk.

-Játék! Ennyi, a két fiú csak játszott. Willi látása egy pillanatra el is homályosult, érezte, hogy könnyei perceken belül utat törnek maguknak, de ezt nem hagyhatta.

-Most akkor mehetünk? Kérdezte a lányt, aki épp pisilni indult volna, mielőtt le nem buktak, és most Willi, nem is akart Matyvel lenni egy légtérben. Úgy érezte egyesével potyognak le a darabok a szívéről és lelkéről. Amíg elkísérte a lányt a tábor másik felébe a mosdókhoz, nem szóltak egy szót sem egymáshoz, csendben lépkedtek egymás mellett, néha csak egy egy gally vagy száraz levél zörrent meg a lábuk alatt.

Willi fel nézett az égre miközben várt a lányra, majdnem telihold volt, de még nem teljesen, látszott, hogy még jó pár napnak el kell tellenie. Willi többször tanulmányozta már a holdat, otthon is, szerette nézni benne azokat a fura mintákat. Sokszor elképzelte a farkast is hozzá aki ülve üvölt a tetején, mint a mesekönyvekben.


-Willi! Kérdezhetek valamit?- Kiérve a mosdóból egyből kérdezett is a lány, a választ se várta meg, pedig Willi inkább lett volna most szótlan.

-Szereted a tesódat?

-Mi? Persze, hogy szeretem, hisz a tesóm.

-De úgy értem, jobban szereted, mint egy testvért.

-Miről beszélsz? Ez nem igaz.

-Szerelmes vagy belé, látom rajtad.

Willi erre nem reagált, holott tudta nagyon jól, hogy szerelmes a testvérébe. Ezeken gondolkodva egyből a mellkasába nyilallva a fájdalom érzése, hogy Mattynek ez csak játék.

Ismételten össze szorult a torka, egy pillanatra meg is állt, míg a lány lépett előre kettőt, de látva, hogy Willi megállt, egyből vissza lépett és átölelte jó szorosan a fiút, aki szipogások között halk zokogásba tört ki.

-Ne mond el senkinek, jó?- kérlelte a lányt.


Continue Reading

You'll Also Like

6.2K 305 31
Park Jimin és Jeon Jungkook híres idol viszont, az évek alatt kialakuló szerelmüket titokban kell tartaniuk ,ez nem nagyon sikerül nekik mindig. Mi l...
7.2K 2K 168
─── ⋅🦋⋅ ── ˚ ༘♡ ·˚꒰ᥕᥱᥣᥴ᥆꧑ᥱ, 𝓭𝓪𝓻𝓵𝓲𝓷𝓰 𝓽𝓸 𝓜𝓪𝓻𝓰𝓪𝓻𝓮𝓽 '𝓼 ˡⁱᵗᵗˡᵉ ᶜᵒᵛᵉʳ ˢʰᵒᵖ!₊˚ˑ༄ ─ • ʙᴜᴛᴛᴇʀꜰʟʏ ɢᴀʀᴅᴇɴ | ᴄᴏᴠᴇʀꜱ 2. • ─ • Borítók: ⋅...
76K 2.4K 46
Engedj már el! Utállak! Utállak! Bár soha ne láttalak volna!- Ordítottam rá mire rám kapta jeges tekintetét és úgy engedett el mintha meg egette voln...
2.9K 145 13
Sziasztok. Ez a történet kitalált. Mivel a Brúnó Zenész és nem főnök. Laci meg a barátai is benne lesznek, mivel a Lacival iskola óta legjobb barátok...