28. Aggódás

810 77 4
                                    


***-Emlékszik, hogy kezdődött minden? -tettem fel hirtelen a kérdést, a nőnek.***  

***-Egy fogadással?- kérdőm rám emelte a tekintetét, tudni akarta jól válaszolt e.***

***-Igen. És így is ért véget.***     -A meglepettség tükröződött vissza a szemeiben.***


Az utolsó hétvégi napunkat a vasárnapot közös tanulással töltöttük el. Hétfőn elő érettségit írunk. Nem tudom ez miért fontos. Nekem a végső vizsgán kell jól szerepelnem, minek már előre azt kideríteni, hogy az ember mit tud és mit nem. Mondjuk magam miatt nem aggódtam, még ha kicsit vissza is esett az átlagom elég jó voltam mindenben. Sajnos Mat miatt jobban aggódtam, sem az irodalom, sem a matek nem ment neki kellőképpen. Szóval a a vasárnapi tanulásunk inkább korrepetálásnak nézett ki.

-Figyelj csak. -hajoltam rá Mat vállára és mutogattam neki két egyenlet között, hogy mit mikor kell néznie és hova kell tennie és behelyettesíteni a dolgokat. 

-Így nem tudok figyelni ha beleszuszogsz a vállamba.

-AH! Kicsi. Nyugi.- sóhajtott egy nagyon mikor érzékien végig nyaltam a nyakán. 

-Mit szeretnél?- döntött el a földön ahol eddig törökülésben ültünk.

-Téged.- Vigyorogtam rá, mint aki jól végezte dolgát.

-Nem lehet. Anya nemsokára hazaér tudod te is.- biggyesztette le a száját.

-A francba.- mondtam de közben magamhoz húztam és megcsókoltam, ami érzelmet és sajnálatot csak tudtam belevittem a csókba. Nem akartam abbahagyni. Soha nem akartam abbahagyni Őt akartam, mindenét. Hihetetlen vágyat éreztem.


Délután alig tudtunk egymásról leszállni, de sajnos hazaért anya, és mint egy jó rendes család együtt kellett a vacsorát eltölteni. 

Anya tartott egy kis élmény beszámolót, mi meg igazából hazudtunk neki, mert mi mást tehettünk volna. Szóval mi a hétvégén voltunk moziba a haverokkal, azután voltunk pizzázni. Egy osztálytársunknál filmeztünk. utána itthon tespedtünk és ma meg tanultunk. Egyedül az utolsó ami nem volt hazugság, azt már bátrabban mondtuk is. De én azt mondom így van ez rendjén.

Anya csak bólogatott, mintha elhinné. Mi meg csak szabadulni akartunk, és elmenni zuhanyozni, mert tudtuk ott nem zavar senki. Mikor Mat el mosogatott én meg lepakoltam az asztalt, utána mintha ágyúból lőttek volna ki, mentünk a fürdőbe, de már a szobába egymásnak estünk és Mat et az ágyra löktem és csókoltam, ahol csak tudtam. Egy gyors mozdulattal, levette a saját pólóját. kiszabadulva alólam, magával rántva mentünk a fürdőbe. Ott egy gondos mozdulattal magunkra zártam, és újra nekiestem az ajkainak. 

-Zuhany alatt? - értettem mit akar ezzel mondani. Gyorsan lekapkodtam a maradék ruhát magamról, és a vízhőmérsékletet beállítva szálltam be a víz alá. 

-Szeretlek Wili.-mondta és a hátam kezdte behinteni csókjaival, ahogy haladt lefele nekem annál jobban libabőrős lett mindenem. A jól eső zuhany és a vízcseppek ahogy szántották a bőröm. Mat csókjai, amilyen érzékien csinálja, én már csak egyre jobban szuszogtam, amikor gyengéden beleharapott a fenekem, hangosabb sóhajt hallattam magamból. Mat lassan felállt, de a keze nem mozdult a hátsómról. A fülemet harapdálta, mikor kicsit megugrottam, mert egyik úját magamba éreztem. 


---

Másnap mikor már az iskolába ültünk, figyeltem Mat fejét és eléggé aggódó arcvonásai voltak. Biztos a dolgozat végett. Én mondjuk elég ritkán izgultam rá egy egy dogára, mert mindig minden a fejemben volt. 

De mint utóbb kiderült, nem a dolgozat miatt aggódott...


BrotherWhere stories live. Discover now