25. Hétvége

943 74 4
                                    


-Matty kelj már fel!.- rángatom össze vissza a testvérem, mert olyan alvókája van, hogy egy bomba sem tudná kirobbantani az ágyból sokszor.

-Mi van..- morog magában. Ezt már szeretem, kezd feléledni.

-Szombat van és egyedül vagyunk.- ugráltam még mindig rajta, miközben ő a hasán feküdt, de én ezt nem hagytam sokáig és egy gyors váratlan mozdulattal átfordítottam, hogy a hátán legyen és szembe nézzen velem.

-Világos van, hagyj.. álmos vagyok.-nyöszörögte, miközben a párnát próbálta a fejére tenni, de ezt sem hagytam neki.

-Mat? Mondták, már hogy édesek az ajkaid?

-Nem.-alig, hogy válaszolt és közelebb hajoltam a szájához és lágyan hozzáérintettem az enyém, szó nélkül hagyta, de további érintésekre vágytam, így óvatosan megnyaltam, amivel kicsit talán meg csikiztem neki és kissé szétnyitotta. Az alsó ajkát még egyszer megnyaltam majd érzékien ráharaptam és egy kicsit meghúztam, ekkor már egy halk nyögés is elhagyta a száját.

- Valóban édes. -jelentettem ki, de nem hagytam, hogy válaszoljon, ismét rátapadtam, de most bejutásért könyörgő nyelvvel. Mat lassan szétnyitotta ajkait és megéreztem a nyelvét a számba, ami egyből egy jóleső érzéssel töltött el. A gyomrom megrándult, a testi vágyaim azonnal éledezni kezdtek. A kezemmel közbe a hajába túrtam, ami elég kuszán állt így is neki az éjszakát követően.

Mat már olyannyira felébredt, hogy lassan a derekam köré nyúlt és eldöntött az ágyon, hogy ő kerekedjen felülre, de közben a számat egy pillanatra sem akarta elhagyni. Jó párat bele besóhajtottunk a csókba így levegőhöz jutottunk.

Pár perccel később Mat annyira megharapta a kulcscsontomnál a bőrt, hogy felsikoltottam, és nem a gyönyörtől, hanem a fájdalomtól. Hirtelen ő is észlelte ezt aggódó szemekkel rám nézett-

-Sajnálom, kérlek, ne haragudj.

-Utállak, ennek nyoma marad, de folytasd. Kívánlak.

-Én is Kicsi. -ezzel, egy puszit lehet oda ahol megharapott.

-Leveszem a nadrágod.-hallottam meg szavait, miközben érzéki kínzását csinálta.

-Mat izéé...-nem tudtam kimondani, amit akartam, már le is húzta. Ágaskodó férfiasságomon volt a keze, amit nekiállt simogatni, közben, vissza feljött az arcomhoz és megcsókolt.

Mikor a szájába vette, olyan mélyen beszívtam a levegőt, ahogy csak tudtam, minden izmom egy pillanatra megfeszült és éreztem a forróságot mindenhol, ahogy elönt.

Mikor a nyelvével kör körös mozdulattokkal kényeztetett azt hittem ott helyben felrobbanok, de azt nem akartam így megfogtam a haját és kicsit kizökkentve ebből meghúztam.

-Kicsi én, akarlak téged, most. Mindent akarok.

Egy lihegéssel és vággyal teli csók közben levettem én is róla az alsónadrágot, és a kezét a hátsómra vezettem, amibe belemarkolt és tudta, hogy én is magaménak és magamban akarom tudni.


-

BrotherWhere stories live. Discover now