17. Kibékültünk?

1.2K 113 6
                                    


Három napja, nem beszél velem Matt. Mikor megkérdeztem miért nem, mindig azt válaszolta, mivel nekem barátnőm van. Itt vagyunk most a hét közepén, és teljesen tanácstalanul bóklászom az iskolába, és azon agyalok, hogy most elrontottam e vagy sem, hogy Mini a barátnőm lett. Igazából most csak ő beszél velem. 

Kaja szünetekben is inkább keresünk egy eldugott padot és ott eszünk. Eddig mindig egy nagy társaság ült össze az ebédlőben, most meg mikor odamentünk, Matt felállt és elment. Inkább úgy döntöttem mostantól én nem megyek oda. Persze Mini velem tartott. Elmondtam neki mindent. A kapcsolatunk Minivel már oda fejlődött, hogy többen odaszólnak a folyosókon, hogy nézd a két barát össze jött. Ilyenkor csak átölelem Mini derekát, kicsit odább húzom, majd szó nélkül elsétálunk.

Ma akar átjönni hozzánk, de nem tudom, hogy mit is csináljak, mert Matt szerintem otthon lesz és eléggé furán venné ki magát a helyzet. Tudom, hogy Matt csak engem utál és nem Minit, de akkor is.

Épp az utolsó óránk kezdődött volna, mikor Mini átszólt Mattnek a túlsó padsorba, hogy otthon lesz e délután. Csak egy ártatlan kérdést tett fel neki, de Matt meg tisztára ingerülten válaszolt, hogy "mivan dugni akartok az tesómmal?".

Mini elképedve fordult vissza hozzám, én meg csak egy "bazd meg Matt" -et vágtam hozzá, mondanom se kell, hogy fél osztály hallotta és ezen csámcsogtak egész órán. 

Nem sokkal később rezgett a telefonom a zsebembe. Gyorsan előhalásztam a pad alatt és meglepődve néztem, hogy Matt írt.

"Téged foglak megbaszni, ha továbbra is játszod a jófiút."


***

Igy délután 5 kor is annak az smsnek a hatása alatt voltam. Lehet hogy már eleget küzdött Matt? Valóban nem csak játszik, hanem tényleg kíván? Már lassan kezdek belefáradni a gondolkodásba, de muszáj volt. Minit is leráztam, meg láttam, hogy nem is volt kedve a beszólás után átjönnie. 

Matt pedig nincs is itthon. Biztos edzésen van, anya is csak holnap reggel fog hazaérni az esti műszakból. 

Miközben ezen gondolkodtam, nagy ajtó csapódást hallottam. Gondoltam valaki felhúzta Matt agyát, akkor szokott csapkodni, de egyből meghallottam, hogy neki áll mondani a magáét.

-Willi gyere ide. -na mi vagyok én kutya? gondoltam magamba. Szép komótosan fel álltam az ágyról, és elindultam a szobából kifele, de addigra ideért Matt.

-Mit akarsz? most már hozzám szólsz?- Alig tudtam befejezni a mondatot, egy erőteljes lökéssel a szoba egyik falánál találtam magam.

-Hagy békén, nem csináltam semmit.-csak ennyit tudtam mondani.

-Tudom, hogy nem csináltál semmit.

Ezzel a lendülettel egyből a számra tapadt, és még mindig az erőteljes viselkedésnek köszönhetően beleharapott az alsó ajkamba amire nekem egy áúú kicsúszott, ezzel már azt is elintéztem, hogy a nyelve a számba legyen. Még mindig ugyan azzal az erővel szorított a falhoz, pillanatokon belül kicsit lazult a fogása és a másik kezével megfogta az enyémet, közben olyan hevesen csókolt, hogy teljesen elvesztettem a fejemet és már én is a szabad kezemmel az ő derekát markolásztam. 

Meg akartam mozdulni és egy kényelmesebb pozíciót felvenni, de nem engedett lépni sem.Közben a számról elvándorolt a nyakamhoz, aminél talált egy pontot, mikor egy nagyot sóhajtottam, vagy nyögtem, már magam sem tudom. Ott elidőzött, de ezzel egy időben a keze egyre lejjebb vándorolt. Tudtam, hogy már eléggé feszít a nadrág, de amikor hozzá ért, alig bírtam magammal. Ott vonaglottam a falhoz és közé préselve, és azt akartam csinálja.

-Ne hagyd abba, kérlek Matt.

-Ilyenkor hol a barátnőd?




BrotherOnde as histórias ganham vida. Descobre agora