5. Iskola

1.7K 137 4
                                    


- Szeretném.- válaszolta Willi, alig hallhatóan,belesuttogva testvére szájába.

-És mit adsz érte?

-Amit szeretnél.- Willinek ez egy egészen merész kijelentése, Matyt is felcsigázta. Egyből azon gondolkodott, mit is kérjen. Még pár percig álltak a fürdőben egymással szembe, mikor végre megszólalt.

-Aludj ma velem.

-De hát mindig együtt alszunk.

-Egy ágyba, egy takaró alatt. - pontosított Maty.

-Rendben.- egyezett bele, és már várta, hogy végre megcsókolja a tesója, alig bírt már magával, levegőt is alig kapott, teljesen az ájulás küszöbén volt. Talán May karjaiba zuhant volna, ha nem támaszkodik a mosdókagylón.

-Este megcsókollak!- Ezzel kettőt hátralépett Maty. Willi kikerekedett szemekkel, nézett rá. Szóhoz sem jutott. NEHOGY MÁR EZEK UTÁN NE CSÓKOLJA MEG!! Alig tudta elhinni, amit az előbb mondott Maty, hogy csak este. Ő ezt nem fogja kibírni, pénteki nap óta erre várt, ő most akarta ezt a csókot. 

Az akaratos személyisége miatt ez a pár nap is egy örökké valóságnak tűnt.

-Matty! Most csókolj meg, most akarom.

-Nem tökmag. Majd csak este.- és ezzel kisétált a fürdőből, Willi könnyei meg, megindultak, amit egyből törölgetni is kezdett, mert nem sírhatott, ezért nem.

***

Az iskolába minden szünetbe kerülte őt Maty, de egy óvatlan pillanatban a mosdóban szembe mentek egymásnak, amikor egyszerre nyitották az ajtót. Mellkasuk egymásnak csapódott, Maty karjai egyből a testvére derekát kapta el. Most ha valaki ezt messziről megfigyelte volna, úgy álltak ott egy 15-20 mp ig, mint egy szerelmes pár. De ők soha nem alkothattak volna egy szerelmes párt.

Maty lépett először arrább, és egy mosoly kíséretében, ment is volna tovább, ha Willi nem kapja el a csuklóját és ezzel kényszeríti, hogy forduljon vissza szembe vele.

-Ne csináld ezt! Kikészítesz.

-Az a célom.- és ezzel a kezét elránt van ment tovább.

Willi ismét majdnem idegbajt kapott, hogy kínozza saját testvére. Annyira várta az estét, de az idő mintha megállt volna. Nem haladt. 2 órája is vissza volt még, egy unalmas nyelvtan, és egy még unalmasabb történelem. Bár mindegyik tantárgyból kitűnően teljesített, de ezeket végképp nem szerette. 

***

Már haza fele sétált Willi, mert Maty a haverjaival ment el valahova, de amennyire csak tudott sietett, minél hamarabb otthon szeretett volna lenni, mert akkor már az azt jelentett, hogy közeleg az este.

Otthon csak hanyagul ledobta a táskáját a szoba sarkába, és bevetette magát az ágyra, hasra zuttyant a szemét be csukta és várta az estét.

Akkor riadt fel, mikor Maty egy nagy lendülettel rávetődött. Azt hitte a gerince is eltörik, de Maty hamar le is szállt róla, csak szívatásképpen ugrott rá, hogy felébressze.

-Willi várod már az estét?- kérdezte Mat most már a saját ágyán ülve.

-Nem hozhatjuk előrébb?- próbálta kérlelni.

-Nem.  De látom várod már.

-Miért csinálod?

-Mit?

-Miért kínzol?

-Jól esik öcsi.

-Nem vagyok az öcséd.

-2 perc tudod.

-Aha, max annyi idő alatt mész el.- most már Willi is beszállt a szekálásba.

-Majd megtudod...



BrotherWhere stories live. Discover now