6. A vacsora

1.7K 146 5
                                    


Willi erre a kijelentésre, már teljesen extázisba került és nem bírta tovább, neki kellett az a csók. Újra érezni akarta, érezni a forró ajkakat. Lendületet véve magán, egy lépéssel átszelve a szobát, ráugrott Matyre, amilyen erősen csak tudta a két kezével megfogta a vállát és ledöntötte, de inkább szorította, nyomta bele az ágyba, hogy ne tudjon szabadulni.

-Most kérem a csókom!- suttogva kiabálta neki. Maty szólni sem bírt, egyből a fiú ajkaira tapadt.

Mélyen csókolta, a nyelvük csak úgy egybe fonódott, kiegészítette egymást. Willi egy hatalmasat sóhajtott, ami egy nyögéssel végződött, Maty a kisebb sokk után, hogy most a tesója támadta le, mélyet lélegzett az orrán keresztül, de persze addig egy mp re se abbahagyva nyelve mozgatását, új erőre kapva szorította magához Willit. 

Maty a pólója alá nyúlt, a hátát simogatta és markolászta közben, próbálta minél jobban szorítani, annyira magával ragadta őt is, ez a hirtelenség, a vágy, amit akkor érzett nem tudta mi az, csak azzal volt tisztában, hogy iszonyat élvezi, és minél többet akar ő is. 


A két fiú már csókolózhatott 10 perce, Willin már a póló sem volt rajta, a két fiú nem is emlékezett rá, hogy, hogy került le, olyannyira elragadtatták magukat, de mikor lassan eltávolodtak egymástól, csak mosolyogtak. Nem tudták pontosan min mosolyogtak, de boldogok voltak.


-Fiúk! gyertek vacsorázni.- hallották az anyjuk kiabálását, egyből el is távolodtak egymástól és indultak a konyha felé, de még mindig, fülig ért a szájuk.

-Na mi olyan vicces?- nézett rájuk az anya.

-Maty vicces kedvében van és abszurd vicceket mesél.

-Mondjatok nekem is.

-Ó de már nem tudok, vagy nem emlékszem.- szabadkozott Maty.

-Mindegy, akkor együnk, de ne vigyorogjatok, ha én nem hallhatok vicceket.

Csendben falatoztak, mikor Willi, amilyen hangosan csak tudott, elkezdett röhögni és majdhogy nem az ételt is félre nyelte, már folytak a könnyei, a tesója és az anyja csak kérdőn nézett rá, hogy ennek a gyereknek meg mi ártott meg, mikor félig fuldokolva a nevetéstől megszólalt.

-Eszembe jutott egy vicc.

-Azért ne fulladj meg, de halljuk.

-Na szóval : 

           Két barát beszélget. Kérdi az egyik a másiktól:

            - Neked most van barátnőd?

          - Nincs tudod én, a fiúkat szeretem és így van vele a két bátyám is.
         - Nálatok senki sem szereti a lányokat?
         - De a húgom.
 

Pillanatnyi hatásszünet után, mikor mindenkinek át ért a poén, nevetéstől volt hangos a ház.

Mikor befejezték a vacsorát a két fiú a szobája felé vette az irány, mikor beértek Mat becsapta az ajtót, elkapta Willi kezét és maga felé rántotta. Willi egy pillanatra azt hitte megint egy vad csókolózásba kezdenek, de Maty jól mellkason ütötte és annyit mondott:

-El ment az eszed? Kibaszott buzi vicceket mesélsz anyánknak?



(Megint csak köszönöm a vote-okat és kommenteket. Nagyon jól esnek. "Szeretünk Mindenkit")



BrotherTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang