My trainer

By Cukimuffin

19.3K 1K 69

„Segítek!- jött mögém és megfogta a derekam, majd a kezét az enyémre helyezte és megmutatta, hogyan lendítsem... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.

19.

439 27 2
By Cukimuffin

-Bemegyünk a nappaliba?- kérdezte anya. Bólintottam egyet és mind letelepedtük a nappaliba.

-Anya, bemutatnád az urat, aki melletted van?- kérdezek rá illedelmesen a dologra.

-Ohh... Persze! Az úr az egyik munkatársunk és nekem segít addig míg itthon vagyok!- hát... Van egy olyan megérzésem, hogy az úr több annál! Nem azzal vádolom az anyámat, hogy megcsalja a férjét, de lássuk be, mit kerestek az emeleten mind a ketten, ha ott csak az én szobám, meg egy szabadidő szoba van. (Szabadidőszoba: olyan hely ahol van egy csocsóasztal, egy ping-pong asztal.. Meg egy bárpult is. Persze egy brutálnagy kanapéval!) Meg sem anya, sem apa nem jön csak úgy haza. Pláne nem egy hónapra vagy több időre! Mióta elmentem a világ megzavarodott vagy mi?

-Szerintem mi felmegyünk! Hagyunk titeket nyugodtan dolgozni!- anyu csak bólint egyet és hálát adok, hogy nem szól be semmi égőt. Cameront a karjánál fogva magam után húzom. Az ajtóból felvesszük a cuccaimat és a szobámba lépünk.- Sajnálom!- motyogom miközben leülök az ágyra.

-Ugyan mit?- Cam leül a forgós székembe és egy ceruzámmal kezd el játszani.

-Anyumat!- mosolyogva megrázza a fejét, majd a combjára csap.

-Gyere!- feltápászkodok az ágyról és beleülök szembe vele az ölébe.- Én ugyan nem sajnálom! A te anyud legalább ilyenekkel szívat és nem olyanokkal, hogy elpazarlod az életed valami szarra, ami csak szerinte szar!- fejét a mellkasomra hajtja.

-A tiéd ilyenekkel piszkál?

-Igen, engem meg Davet is! Ezért jöttünk el otthonról!- bólintok egyet.- De ne légy-e miatt szomorú, nem tehetsz róla!- megint bólintok egyet és puszit nyomtam ajkaira.- Menj és vegyél fel valami szépet! Légy kész egy óra múlva!- értetlenül nézek rá.

-Miért vegyek fel valami szépet? És miért csak egy órám van?

-Nincs kérdés! Menjünk a ruhákhoz!- velem együtt föláll, majd a ruháimhoz megyünk.- Azta, mennyi ruhád van! Tudod mit, inkább menj el fürdeni, én addig választok neked ruhát!

-Biztos, hogy bízhatom rád a ruhaválasztást?- magabiztosan bólint egyet Cameron, majd letesz a földre.

-Ohh... A fürdőszobaajtót ne zárd be kulccsal! Mindjárt megyek utánad!- rám kacsint, én pedig megindulok a fürdő felé. Magam után becsukom az ajtót, de nem kulcsra. Megengedem a vizet és elkezdem levenni magamról a ruhákat. Már csak az alsóneműk vannak rajtam, amikor két kar fonódik a derekamra.

-Segíthetek?- aprót bólintok és hagyom, hogy Cameron levegye rólam az utolsó darabokat. Egy apróbb puszit hint vállamra, majd beültet a kádba.- Mindjárt jövök szépségem!- Cam kilép az ajtón, én pedig elmerülök a habok között. Mit tervezhet Cameron amire ki kell öltözni?

Lassan kiszállok a fürdőkádból és magam köré tekerem a törülközőm. Kicsit megszáradok, majd lassan kiballagok a szobámba. Csak egyre nem számítottam. Hogy Cameron helyett a számomra idegen fickó lesz bent.

-Elnézést!- felém kapja a fejét, de egyből elakad a lélegzete. Ilyenkor szitkozódom és kérdem meg, hogy miért nem vittem be magammal ruhát. Várjunk megvan, azért mert azt hittem, hogy Cam lesz csak bent a szobában.

-Bocsánat, nem gondoltam, hogy...- felém indult, én pedig automatikusan hátráltam. Már nyúlt volna felém, mikor eszembe jutott valami.

-Uram, nekem barátom van!- próbáltam minél hangosabban beszélni, hogy ő is megértse, és hogy Cameron is meghallja.

-Ugyan, engem az nem akadályoz meg!- már a falnak ütköztem. Akkor a B terv jön.

-Cameron!- amilyen magas hangon csak tudtam kiabáltam. Nem sokkal később Cam belépett az ajtón, én pedig fellélegeztem.

-Minden rendben?- bár szerintem leesett neki, hogy mi történik abból, hogy az ürge keze a derekamon van, én pedig a falnak ütközve.- Mit csinál?- hozzám jön és ellöki előlem.

-Sajnálom!- kezd el motyogni....

-Akármennyire is sajnálja, ezt még lerendezem magával! Menjen innen!- Cameron az ajtóra mutat és még én is megijedek mondatától. Az ürge sietősen távozik, majd Cam hozzám fordul.- Hogy hagyhattad?- értetlenül nézek rá.

-Mit? Hogy közeledjen? Úgy, hogyha el akartam volna lökni magamtól, akkor el kellett volna engednem a törülközőt és szerintem inkább ez, minthogy látott volna!- morgok rá, mire láthatóan megszeppen.

-Miért nem vittél be ruhát?

-Mert gondoltam csak te leszel itt!- motyogom orrom alá. Cameron közelebb jön hozzám és a derekamnál fogva magához húz.

-Nekem akartál jót?- homlokom a vállára döntöm.

-Talán!- most Cameron lök a falnak és óvatosan ajkaimra tapad. Kezeit bevezeti a törölközőm alá és oldalamat kezdi cirógatni.

-Gyere készüljünk!

🙊Fanny❤

Continue Reading

You'll Also Like

86K 3.8K 30
.· 𝙬𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙤𝙣𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮 ·. Amelia Solane több mint két éve tartó kapcsolata egy pillanat alatt ér véget, miután a lány t...
118K 4.3K 33
Sophie élete korántsem könnyű. Az édesanyja valamien oknál fogva az egész családot elhagyja, ezért édesapja, és bátyja neveli őt. Mindent megtesznek...
110K 6.2K 43
Látszólag Kendra egy átlagos diáklány, tanár szülőkkel, akik megkövetelik a tiszteletet és a fegyelmet, amihez Kendra nehezen alkalmazkodik. Mert az...
185K 7.7K 40
Mit tennél, ha a szüleid össze akarnának hozni az ex legjobb barátoddal? Persze, hogy alkut kötnél vele! Skylar Lynch vállára súlyos teherként nehez...