14.

610 35 2
                                    

-Cameron, szeretnék kimenni!- nyavalyogtam , miután egy órán keresztül is bent tartott a kádban, melyben már langyos víz volt.

-Miért baba, nem érzed jól magad?- motyogta fülembe.

-Fázom!- hazudtam, mert teste felém meleget sugallt.

-Jól van!- mind a ketten felálltunk a kádban. Nyúltam a törölközőmért és magamra tekertem.- Öhm.. Most én fázom!- nézett rá Cameron.

-Tekerd magadra a törülköződ!- vontam vállat.

-Van egy jobb ötletem!- ezzel lekapta róla a törülközőm, a derekamnál fogva magához rántott és mind a kettőnkre rácsavarta törülközőm.

-Cameron, ez engem zavar!- igazat mondtam. Nem nagyon kellemes így! Nem járunk -és nem is járhatunk-! Hiába kínozzuk magunkat, csak rosszat teszünk.

-Mi?- egyik kezével állam alá nyúlt és felemelte a fejem.

-Az, hogy ezt tesszük!- kigabalyodtam a törülközőből, majd kiléptem a kádból. Elvettem Cameron törülközőjét és azt tekertem magamra. Gyorsan felöltöztem és a tükör elé lépkedtem. Kibontottam az eddig kontyba fogott hajam és hagytam, hogy had lepje el a vállam. Kicsit igazgattam még, majd kimentem a fürdőből és írtam Liznek, hogy szeretnék vele beszélni arról ami történt az elmúlt napokban, mag arról, hogy mi van otthon.

-Mehetünk enni?- kérdezte Cameron, mire csak bólogattam. Imádni fogom, hogyha ez a hangulat marad köztünk! Fenébe is, kellett magamat elszólnom!

Az étterembe leérve helyet foglaltunk egy két személyes asztalnál.

-Nem értem miért vagy még mindig ezzel a lánnyal!- jött oda az a csaj, aki múltkor reggel fogadott minket. Nem néztem fel az étlapról és ahogy hallottam Cameronnak sem volt nagyon beszélős kedve.- Gondolom vele vagy egy szobába is?- keze közé vette egyik hajtincsemet, de mielőtt akármit is csinált volna vele, kikaptam a kezéből.

-Igen!- mondta Cameron egy sóhaj kíséretében. Ezt nekem szánta vagy a csajnak?

-Ha akarsz, alhatsz nálam! Egyedül vagyok a szobámban és elkéne valaki, aki megvéd!- majdnem elröhögtem magamat.. Ennél nyilvánosabb nyomulást nem ismerek! Röhejes az egész!

-Még meglátom!- és nekem mikor kell felnéznem a lapból?? Persze pont akkor mikor Cameron a csajra kacsint. És mi az, hogy "még meglátom"? Szóval erre kellek neki! Csak egy játékszer vagyok, akivel kedvére játszhat! Ezek után lesheti a kedvességem...

Hála az égnek az ételt hamar kihozták és közben Liz is írt, hogy hívjam fel az itteni időszámítás szerint kilenckor. Hogy miért lesz fenn még ilyen későn azt nem tudom, de nekem mindegy! Visszaérve a szobába levetettem magam az ágyra és a plafont bámultam.

-Hallod, nem tudod melyik szobában van az a lány, aki dumált velem mielőtt kihozták a vacsit?- nem néztem rá... Nem ér! Most komolyan le akar feküdni azzal a csajjal? Soha többet nem leszek gyenge előtte és nem adom meg magam.

-Ugyan honnan tudnám?- válaszoltam fájó szívvel.

-Oké.. Majd valahogy kiderítem! Jó éjt Sophia!- Cameron a kezébe vette a pár dolgot, melyet összegyűjtött, engem pedig a szobában hagyott. Nem kis erőfeszítéssel, de sikerül visszatartanom a könnycseppjeimet. A kezembe vettem a telefonomat és felhíztam Lizt. Hála az égnek, hogy ma tud beszélni.

-Szia!- kiabált bele a telefonba.

-Szia! Mizu?- kérdeztem rá a dologra, ami érdekel.

-Itt semmi, na de ott? Te és Cameron?- tudtam, hogy most kacsintott.

-Szerintem hagyjuk ezt a témát!- mondtam halkan.- Otthon biztos, hogy nem volt semmi?

-Nem, csak a szokásos! De mi az, hogy hagyjuk a témát?

-Jó értetted!- sóhajtottam.

-Ki vele, mi történt?- megint sóhajtottam egyet.

-Ma együtt fürödtünk. Aztán mikor végeztünk egy törülközőt csavart kettőnkre én nekem meg kellemetlen volt. És most éppenséggel egy agyon maszkírozott csaj ágyában hempereg!- éreztem, hogy egy könnycsepp már végig folyt az arcomon.

-Sajnálom!- motyogta Liz.

-Ugyan te nem tehetsz semmiről! Ő használt ki engem!- könnyeim már megálhatatlanul folytak.

-Figyelj, szívem szakad meg, hogy így kell itt hagyjalak! A lényeg, gondolj arra, hogy te erős vagy! Nála sokkal jobbat érdemelsz ha ilyet tett! Ne sírj! Szia!

-Oké! Szia!- amúgy észrevettem, hogy mindig váratlanul le kell lépnie. Ez csak nekem fura vagy mindenki másnak is? Lehet, hogy pasi van az ügyben? Vagy lehet, hogy valaki zsarolja valamivel és ha nem megy ide meg oda, akkor valami baj történik?

Ezen a kijelentésen elnevettem magam. Megtörölgettem könny áztatta szemem és újra visszaestem a jelenbe. Beugrott az, hogy milyen jó volt fürdés közben Cameron vállára hajtani a fejem. És, hogy milyen jól esett, amikor potyapuszikat nyomott a vállamra. Majd beugrott az, hogy mit beszélt azzal a csajjal. És, hogy tényleg elment hozzá estére. Meg persze az is, hogy éppenséggel mit csinálhatnak.

-Sophie, mi baj?


🙊Fanny

My trainerWhere stories live. Discover now