Friend ? No w/ Marwex /DOKONČ...

Par Wolfikcz

49.3K 2.9K 964

Tato FanFikce bude nečekaně o Marwexovi :D Omlouvám se za všechny chyby v příběhu, až si najdu čas, tak budu... Plus

1. seznámení🔺
3.Party🔺
4.Chodíme spolu🔺
5.Proč ?🔺
6.Škola🔺
7.Přespávání🔺
8. Dixi🔺
9. Stream
10. Dan
11. Žádná škola
12. Jsem těhotná?
13. Jsem těhotná!
14. Potrat ?
Poděkování
15. Party
16. Mischell
17. Doktor
18. Martin
19. Lenka
20. Strach
21. Byt
22. Holčička?
Tag :33
Další TAG :33
23. Terezka
24. Nemocnice a Samuel
25. Porod?
26. Nový člen rodiny
27. Polibek
28.
29. Miluji ho?
30.
31. Podmínka?
32. Martin a Sára?
33.
34. Dárky
35. Nový dům
36. Není těhotná?
37.
38. Ztracená?
39. Sáro?
40.
41. S Danem venku?
42. Derek a chata
43. Kamarád?
44. Fotka?
45. Setkání?
46.
47.
48.
49. Proč jsi to udělal?
50.
51. Zase se pokusil?
52.
53.
54. Nenávidím tě!
55. Nepamatuje si to?
56. Marek nebo Derek?
....
57. Konec?

2. Mischell se vrátila🔺

1.5K 65 10
Par Wolfikcz

Ráno jsem se vzbudila a koukla na budík, který ukazoval 7:15. Bože tak brzo. Říkala jsem si v duchu. Vstala jsem a šla si vybrat oblečení. Vzala jsem si černé tílko a kraťasy. Otevřela jsem dveře od koupelny a udělala ranní hygienu. Když jsem měla vše hotové tak jsem šla směrem ke kuchyni. Kde jsem si vzala jablko a vyběhla zpátky po schodech do mého pokoje. Cestou jsem zaklepala na Tomáše. Sedla jsem si na postel, pustila si nějaký film na televizi a jedla jablko.

Najednou mi zazvonil mobil. Natáhla jsem se pro něj a musela se usmát. Napsal mi Marek.

Marek: Ahojky. Jak ses vyspala? :3

Já: Výborně ty ? :)

Marek: No na 4 hodiny spánku docela dobrý :)

Já: Proč si spal jen 4 hodiny ? :D

Marek: Baví mě natáčet videa tak jsem jedno natočil a už je na YouTube :)

Já: Asi se po dlouhé době kouknu na nějaké YouTubery :D

Marek: :D Tak neboj taky se mnou natočíš nějaké to video :)

Já: To ne. To po mně nechtěj :D

Marek: Proč ne ? :D

Já: Hele já koukám na film tak potom napíšu ;)

Marek: Jojo ahoj :3

Já: Ahoj :)

Napsala jsem smajlíka a věnovala se filmu, ale zase mi zazvonil mobil. Tentokrát to nebyl Marek ale Mischell.

Mischell: Ahoj doufám že neruším, ale vrátíme se dřív :)

Já: Ahoj. Kdy se vrátíš ? :)

Mischell: Zítra ráno už jsem doma :)

Já: Tak to je super ! Moc se na tebe těším ;)

Mischell: Já na tebe taky ! :)

Já: Jo a jen ti to už musím napsat. Mám krásného souseda! :3

Mischell: Jo ? Kolik mu je ? :D

Já: 16 :3

Mischell: No vidíš mě bude za týden 16 :D

Já: Bude oslava kterou jsi ještě nezažila ! :)

Mischell: Už se těším. Hele musím balit. Ahoj :3

Já: Ahoj :)

Moc se těším na Mischell. Dlouho jsem jí neviděla. Říkala jsem si v duchu. Znova jsem sledovala film. Když film skončil tak jsem si vzala počítač najela na YouTube a do vyhledávače zadala Marwex. Vyjel mi tam jeden kanál. Pustila jsem si nějaké videa a pobavila se u nich.

Koukla jsem se na budík, který ukazoval 9:50. „Zapomněla si napsat Markovi! " křičel můj vnitřní hlas.

Já: Ahoj :) Promiň zapomněla jsem ti napsat.

Marek: Nevadí :3

Marek: Nechceš jít ven? :3

Já: Klidně :)

Marek: Tak za 10 min jsem u tebe :3

Já: Jojo :)

Seběhla jsem schody, vešla do kuchyně tam se napila a šla jsem se obout. Vyšla jsem ven a už viděla Marka jak jde za mnou.

„Ahoj," objal mě Marek. „Ahoj, kam půjdeme?" „Zase do parku?" „Tak jo," zasmála jsem se.

Když jsme došli do parku, tak jsme šli k fontánce a začali na sebe stříkat vodu. Celý promáčený jsme si sedli na lavičku. „Takhle nemůžu domu," ukázala jsem na moje promáčené oblečení. „Tak půjdeš ke mně."

Asi 20 min jsme si povídali, ale zase se tam objevila partička dětí. Když jim Marek dával podpisy tak se jedna holka zeptala: „Marwexi to je tvoje přítelkyně?" Já jsem se na Marka koukla a on jí odpověděl: „Ano to je moje přítelkyně." Počkat co? Proč řekl že jsem jeho přítelkyně? Opakovala jsem si v hlavě. Za chvilku ke mně přišla ta holka a zeptala se: „Můžu se s tebou vyfotit?" „Můžeš," řekla jsem a usmála se na ní.

Když jsme šli nazpátek tak jsem se musela zeptat: „Proč jsi řekl, že jsem tvoje přítelkyně?" Marek se jen usmál, ale nic neříkal, tak jsem to nechala být.

Došli jsme k němu domů. Já vešla do jeho pokoje a sedla si na postel. Když tam přišel tak jsem si stoupla. Marek řekl: „Tak a teď můžeme natočit to video." „Né. Já nechci," zasmála jsem se. „Ale chceš," Snažila jsem se změnit téma a nakonec se mi to podařilo.

Chvilku jsme si povídali a Marek si vzpomněl: „Hele co to video?" „Žádné video nebude," zasmála jsem se. „Jo bude uděláme Live Stream." „Live co?" koukla jsem se na něj. „Live Stream budeme živě natáčet." „Co bychom tam dělali?" „Hráli jednu hru." „Jakou?" „Minecraft, nevím jestli jí znáš," zasmál se. „Jo znám dřív jsem jí hrála." „Tak jdeme?" „Tak jo," řekla jsem a sedla si vedle Marka.

Marek všechno připravil a za 20 min jsme to spustili. „Džigas lidi, vítejte u dalšího videa, mé jméno je MarweX a dnes tu je jeden speciální host Stef." „Ahoj," řekla jsem. „Dneska budeme natáčet hru minecraft a protože Stef dlouho nic nehrála tak si dáme UHC RUN." „Tak to máme prohraný," začala jsem se smát. „A u toho budeme odpovídat na některé normální otázky."

Hráli jsme tu hru hodinu a vyhráli jsme. „Tak vidíš," zasmál se Marek, „a prosím nepiště pořád ať dáme webku." „Tak jí můžeme dát ne?" koukla jsem se na Marka. „Když chceš," odpověděl a zapnul ji. Najednou tam byly typy komentářů že jsem hezká,krásná a tak, ale občas se tam objevily komentáře, že nám to spolu sluší. Když někdo natáčí s holkou neznamená to, že spolu hned chodí ne? Nechám to být.

Ještě hodinu jsme natáčeli a potom byl čas to ukončit.

„Tak lidi tohle už by mohl být konec. Jestli chcete víc videí tady se Stef tak nezapomeňte dát like, pokud jste na mém kanále nový tak můžete dát odběr a ahoj." „Ahoj," řekla jsem s úsměvem.

„Hele kde je koupelna?" koukla jsem se na Marka. Marek mě zavedl ke koupelně, já jsem se tam zamkla a dala si rychlou sprchu. Zapomněla jsem vám říct že u Marka spím. Obmotala jsem si ručník kolem těla, protože jsem zapomněla v tašce oblečení. Rychle jsem šla k Markovi do pokoje a vzala si tašku. Marek si mě naštěstí nevšiml. V koupelně jsem se převlékla, vyčistila zuby a šla za Markem.

Asi 3 hodiny jsme dělali kraviny. Marek na chvilku odešel já si lehla do jeho postele a hned upadla do říše snů.

Z pohledu Marka

Přišel jsem do pokoje a Stef usnula na posteli. Ani se jí nedivím taky jsem byl ospalý. Jen jsem jí přikryl a vzal si jinou deku a lehl si vedle ní. Chvilku jsem přemýšlel jak to mezi námi je. Nakonec jsem usnul.

Z pohledu Stef

Ráno jsem se probudila. Otočila jsem se a tam ležel Marek. Vstala jsem a šla se do koupelny převléct. Potom jsem si zase lehla na postel a koukala na Marka. Po chvilce se začal probouzet. „Marku vstávat," Najednou se otevřely dveře a tam stála asi Marka mamka. „Marku neřekl si že tady někdo bude," koukla se na Marka. Marek unaveně vstal a šel za mamkou.

Asi za 5 minut přišel.„Dobré ráno Stef," řekl a usmál se. „Dobré." Chvilku jsme si povídali než mi zazvonil mobil. „Marku to musím vzít." „Jojo." Volala mi Mischell.

„ Ahoj Stef!" vykřikla do mobilu Mischell. „ No ahoj, co potřebuješ?" řekla jsem. „ Hele ty si zapomněla!" řekla naštvaně. „ Na co?" „ Už jsem doma!" vyjekla. „ Promiň já fakt zapomněla" „Jsem u vás doma a ty nikde." Než jsem stihla něco říct tak zase začala povídat. „ Tamhle! Hele ty jsi u toho krásného souseda?" začala se smát. „ Jo už tam jdu tak počkej." „ Ahoj!" řekla. „ Ahoj," zavěsila jsem to.

„ Marku?" „ No?" koukl se na mě. „ Já musím jít domů, přišla tam moje kamarádka Mischell," řekla jsem trošku smutně. „ Doprovodím tě," usmál se a vzal mi tašku. „ Když chceš, ale tohle si vezmu," vzala jsem mu mojí tašku. „ Když chceš," zasmál se.

Vyprovodil mě až ke dveřím. „To jsi nemusel chodit až sem." „ Mně se chtělo, tak ahoj," řekl a objal mě. Já jsem mu objetí opětovala a řekla: „ Ahoj."

Otevřela jsem dveře a mířila k sobě do pokoje, ale zastavil mě brácha. „ Ahoj Stef, ty už máš kluka?" koukl na mě. „ Nemám kluka, jen dobrého kamaráda." Obešla jsem bráchu a otevřela dveře od mého pokoje. Kde už Mischell ležela na posteli a když si mě všimla tak se zvedla a objala mě.

„ Jak dlouho jsme se neviděli?" koukla na mě. „ Půl roku?" Vím je to hodně dlouho, ale já jsem nemohla pořád z Plzně jezdit do Znojma a Mischell taky ne. „ Tak teď se uvidíme skoro každý den," řekla a pustila hlasitou muziku.

„Víš že tancování mi nikdy nešlo!" zakřičela jsem na ní tak, aby mě slyšela. „ Mně taky ne!" řekla a začala tancovat. Já na ní jen koukala, ale po chvilce mě přinutila taky tančit. Tančili jsme půl hodiny a já se zase koukla směrem k Markovi a jasně byl tam koukal na nás a smál se. Ztišila jsem muziku a lehla si do postele. Mischell mezitím šla domů pro věci na spaní.

Takže to je konec druhé kapitoly :) Doufám že se líbila ;) Můžete zanechat hlas a nějaký ten komentář :) Tento týden se budu snažit napsat ještě jednu kapitolu :) Tak zatím ahoj ;)

Wolfikcz

Continuer la Lecture

Vous Aimerez Aussi

8.6K 399 38
Jen čti😎 ❗NEMÁ NIKOHO URAZIT❗
416 64 46
Po návratu z Afghánistánu, vojenský lékař John Watson hledal nový smysl života. Mrzák, chodící k terapeutce, dostal radu, aby si vedl deník. V jeho ž...
6.1K 846 18
Každý svatý má minulost a každý hříšník má budoucnost.
2.6K 337 34
Mnoho vody v řece uplynulo a oni už nejsou studenty na škole čar a kouzel v Bradavicích. Naopak, osud si přál, aby se stali řediteli kolejí. Hermion...