Legjobb Barátom, A Szomszédsr...

By tamyphoto

122K 6.5K 390

Minden lány életében, legelábbis a legtöbbnek, van egy pofátlanul helyes, idióta szomszédsrác. Tudod, az, aki... More

Bevezető
2.fejezet
3. fejezet
4.fejezet
5.fejezet
6.fejezet
7.fejezet
8.fejezet
9. fejezet
10. Fejezet
11.Fejezet
12.Fejezet
13.fejezet
14.fejezet
15. fejezet
16.fejezet
17.fejezet
18. fejezet
19.fejezet
20.fejezet
21.fejezet
22. fejezet
23.fejezet
24. fejezet
25. fejezet
26. fejezet
27. fejezet
28. fejezet
Epilógus

1. fejezet

6.3K 350 9
By tamyphoto

Ültem Shawn ágyán és magyaráztam neki a trigonometria alapjait, amikor észrevettem, hogy egyáltalán nem figyelt rám. A hátam mögé nyúltam és azzal a lendülettel hozzávágtam egy párnát.

-Auu ezt most miért?- Kérdezte, de gondolom azt észre sem vette, hogy már vagy öt perce egy szót sem szóltam hozzá.

-Akkor mi a megoldás?- Természetesen nem mondtam neki egy feladatot sem, amióta itt voltam. De ezt ő nem tudta. Belenézett a füzetébe és próbálta elolvasni azt amit eddig írt.

-A válasz- nagyon gondolkodott. Lenézett a füzetére és hirtelen megszólalt- gyök kettő?

-És mi volt a feladat?- kérdeztem. Na jó, tudom, hogy egy kicsit köcsög vagyok, de ez jár annak, aki nem figyel.

Felolvasott nekem egy olyan egyenletet, amit két héttel ezelőtt adtam fel neki. Ráadásul még a megoldás is rossz. Ezt az egyenetet nem lehet megoldani.

-Na jó, mi a baj?- kérdeztem és egy színpadias mozdulattal lesöpörtem a matekcuccomat az ágyról és megütöttem a mellettem levő helyet.

Shawn odament az ágya elé és nemes egyszerűséggel beleesik. A hátára fordult majd elkiáltja magát.

-Az élet egy ribanc!!- ezt a kijelntést azzal hangsúlyozta, hogy az ég felé emelte a kezét.

-Ne beszélj csúnyán-Mondtam és meglöktem a, még mindig a magasban lévő, kezét.

-Különben?-kérdezte és felhúzta a szemöldökét és ajkán egy csábító mosoly jelent meg. Küldtem neki egy "ezt most komolyan gondoltad pillantást" és megszólaltam.

-Szappannal mosom ki a szád- jelentettem ki és tudom, hogy félt ettől a kijelentéstől, mert már nem egyszer váltottam be az ehhez hasonló ígéreteimet.

-Úgysem teszed meg- mondta de azért egy kicsit arrébb húzódott.- Különben is, túlságosan szeretsz!- Mondta és arcán egy hatalmas vigyor terült el. Esküszöm, mint egy óvodás, aki kitalált egy jó okot arra, hogy a szülei megvegyék neki azt a játékot, amit szeretne.

-Mázlid van, hogy ilyen jófej vagyok, különben már kinyrtalak volna.-A mondatomat alig tudtam befejezni ert Shawn felpattant és egy hatalmas ölelésbe zárt. Ennek az lett a vége, hogy alig kaptam levegőt és elkezdtem kapálózni. Erre még jobban magához ölelt és leestünk az ágyról. Csak, hogy az egész még sablonosabb legyen, rám esett.

-Esküszöm- mondtam miközben majd megfulladtam, hiszen még mindig Shawn karjaiba voltam és rámjött a röhögőgörcs is- Abba fogok meghalni, hogy halálra ölelsz.-Próbáltam ellökni magamtól, de szorosan ölelt.- Elengednél, vagy itt fogok megfulldani?- Kérdeztem és megint megpróbáltam ellökni magamtól, mire ő halkan kuncogni kezdett.

-Nyugi, mielőtt megfulladnál elengedlek- jelentette ki és a fejét a nyakamba fúrta. Éreztem a nyakamon a forró lehelletét. Közelebb húztam magamhoz és nyomtam egy puszit az arcára. Éreztem, ahogy elmosolyodik.- Úgye, hogy jó?- suttogta bele a fülembe, majd visszahajtotta a fejét az eredeti helyzetébe.

-Csak fogd be- Suttogtam. Éreztem, ahogy az előzőnél is nagyobb mosoly terült el az arcán.

Na? Milyen lett?

-Tamyphoto

Continue Reading

You'll Also Like

2.9M 92.6K 73
Mit tennétek a helyemben ha egyik napról a másikra minden megváltozna? Én kiakadtam. Elég durván. Édesanyám egyedül nevelt fel ezért örülnöm kellene...
72.4K 1.8K 17
Sziasztok! Elena Gilbert vagyok, 16 éves és az anyukámmal élek mivel apám meghalt egy autóbalesetben. Anyám bejelentette hogy elköltözünk az új pasij...
159K 5.1K 21
"Egy szép verő fényes napsütéses reggelre ébredtünk, a madarak csiripeltek, a gyerekek már a parkban játszottak...... Ja ez nem az a mese. Sajnos ez...