Brother

By Sanasonic

49.8K 3.7K 276

Két 17 éves testvér nem hogy külön szobában nem lakhat a szüleik szerint, de még a közös családi hétvégén is... More

0. Az alku
1. A dolgozat
2. A kirándulás kezdete
3. A kirándulás folytatása
4. Új hét
6. A vacsora
7. Első veszekedés
8. Ébresztő
9. Este
10. este folytatás
11. Reggel
12. A lebukás
13.
14. Játék kezdete
15. A játék folytatása
16.Kirándulás vége
17. Kibékültünk?
18. Anyu hazajön
19. Mat Csókjai
20. Buli
21. Újra együtt
22. Kérlek
23. Szeretlek titeket
24. Hétvégére várva
25. Hétvége
26. Te vagy nekem minden
27. Ezer emlékünk,csak mienk
28. Aggódás
29. Visszaemlékezések.
30 VÉGE
2/1. Újrakezdés
2/2. Találkozunk?
2/3. 35 perc
2/4.
Önreklám
2/5

5. Iskola

1.7K 137 4
By Sanasonic


- Szeretném.- válaszolta Willi, alig hallhatóan,belesuttogva testvére szájába.

-És mit adsz érte?

-Amit szeretnél.- Willinek ez egy egészen merész kijelentése, Matyt is felcsigázta. Egyből azon gondolkodott, mit is kérjen. Még pár percig álltak a fürdőben egymással szembe, mikor végre megszólalt.

-Aludj ma velem.

-De hát mindig együtt alszunk.

-Egy ágyba, egy takaró alatt. - pontosított Maty.

-Rendben.- egyezett bele, és már várta, hogy végre megcsókolja a tesója, alig bírt már magával, levegőt is alig kapott, teljesen az ájulás küszöbén volt. Talán May karjaiba zuhant volna, ha nem támaszkodik a mosdókagylón.

-Este megcsókollak!- Ezzel kettőt hátralépett Maty. Willi kikerekedett szemekkel, nézett rá. Szóhoz sem jutott. NEHOGY MÁR EZEK UTÁN NE CSÓKOLJA MEG!! Alig tudta elhinni, amit az előbb mondott Maty, hogy csak este. Ő ezt nem fogja kibírni, pénteki nap óta erre várt, ő most akarta ezt a csókot. 

Az akaratos személyisége miatt ez a pár nap is egy örökké valóságnak tűnt.

-Matty! Most csókolj meg, most akarom.

-Nem tökmag. Majd csak este.- és ezzel kisétált a fürdőből, Willi könnyei meg, megindultak, amit egyből törölgetni is kezdett, mert nem sírhatott, ezért nem.

***

Az iskolába minden szünetbe kerülte őt Maty, de egy óvatlan pillanatban a mosdóban szembe mentek egymásnak, amikor egyszerre nyitották az ajtót. Mellkasuk egymásnak csapódott, Maty karjai egyből a testvére derekát kapta el. Most ha valaki ezt messziről megfigyelte volna, úgy álltak ott egy 15-20 mp ig, mint egy szerelmes pár. De ők soha nem alkothattak volna egy szerelmes párt.

Maty lépett először arrább, és egy mosoly kíséretében, ment is volna tovább, ha Willi nem kapja el a csuklóját és ezzel kényszeríti, hogy forduljon vissza szembe vele.

-Ne csináld ezt! Kikészítesz.

-Az a célom.- és ezzel a kezét elránt van ment tovább.

Willi ismét majdnem idegbajt kapott, hogy kínozza saját testvére. Annyira várta az estét, de az idő mintha megállt volna. Nem haladt. 2 órája is vissza volt még, egy unalmas nyelvtan, és egy még unalmasabb történelem. Bár mindegyik tantárgyból kitűnően teljesített, de ezeket végképp nem szerette. 

***

Már haza fele sétált Willi, mert Maty a haverjaival ment el valahova, de amennyire csak tudott sietett, minél hamarabb otthon szeretett volna lenni, mert akkor már az azt jelentett, hogy közeleg az este.

Otthon csak hanyagul ledobta a táskáját a szoba sarkába, és bevetette magát az ágyra, hasra zuttyant a szemét be csukta és várta az estét.

Akkor riadt fel, mikor Maty egy nagy lendülettel rávetődött. Azt hitte a gerince is eltörik, de Maty hamar le is szállt róla, csak szívatásképpen ugrott rá, hogy felébressze.

-Willi várod már az estét?- kérdezte Mat most már a saját ágyán ülve.

-Nem hozhatjuk előrébb?- próbálta kérlelni.

-Nem.  De látom várod már.

-Miért csinálod?

-Mit?

-Miért kínzol?

-Jól esik öcsi.

-Nem vagyok az öcséd.

-2 perc tudod.

-Aha, max annyi idő alatt mész el.- most már Willi is beszállt a szekálásba.

-Majd megtudod...



Continue Reading

You'll Also Like

27.3K 1.5K 71
-Szevasz te fa sz! Jössz 6ra edzeni?-olvastam el az üzenetet a bátyám telójáról. -Szevasz te fa sz! David itthon hagyta a telefonját.-irtam vissza en...
222K 15.3K 50
Hallottam egyszer egy legendát: Hol volt hol nem volt, élt egyszer régen egy fiú. Ez a fiú egyszer megszökött otthonról, mert valami szörnyűségeset k...
3.4K 1.1K 113
♡°~Covers/borítók~°♡ ~Versenyekre~ ~Csak úgy~ ~Rendelésre~ ♡°~Miket találsz itt?~°♡ ~Borítókat~ ~Idézeteket~ ~Montázsokat~ ~Fejezetképeket~ ~És egyéb...
3.8K 178 15
Brooklyn Rodriguez egy átlagos gimnazista, aki végzősként mindent megtesz az álmai elérése érdekében. Okos, szép és népszerű. Azonban minden megvált...