Dva Démoni Mafie

By KatkaThousand

165K 8.9K 550

Eileen MacBow je 23 léta slečna, která vlastní firmu. Její otec zemřel před třemi lety, matka při porodu a so... More

2. (ne)setkání?
3. ON
4. střelba
5. drink
6. polibek
7. nepřátelé?
8. hodný kluk
9. vášeň
10. I Hate You
11. Věř mi
12. street art
13. princezna
14. nový dům
15. poprvé s ním
Speciál za 1K přečtení
16. Ta pravá?
17. ozdoba večeru
18. pan tajemný a jak funguje mafie
19. Love
20. plán
21. výměna role
22. Zkouška
23. kytka vs. kreditka
24. kamarád v kalhotách
25. A směr?
26. změněn
27. " Chybíš mi :* "
28. „Je ti líp?"
29. Miluje mě?
30. krvavá cestička
31. vztek
32. Zase on!
33. moje slabina
34. Bílý pokoj
35. „Vzpomeň si!!"
36. polibky
37. špatné načasování
38. slib
39. tak malinkatá
40. dítě
41. ani slzička
42. sen
43. neznámá
44. porušení pravidel
45. „Povedlo se mi to."
46. ultrazvuk
47. třetí měsíc těhotenství
48. vysvětlení
49. Gravidní
50. nemocnice
51. Štěstí
52. objetí

1. Jako každý den

10.9K 315 15
By KatkaThousand

Tak jako každý všední den ze sebe udělám člověka. V lepším smyslu spíš pořádnou kočku. Však to znáte: krátké sukně, velký výstřih, rozpuštěné vlasy, a mnoho dalších věcí. Né, kecám. Jak jinak. Né, dělala jsem si jen "poloviční srandu" z poloviny je to pravda a z té druhé se mi do toho vůbec nechce.

Už několik let pracuji jako ředitelka v nejprestižnější firmě a ze všech sukínek, šatiček a hlubokých výstřihů mám už plný zuby. Jsem předci jen ještě takový dítě.

Je mi 23 let, a teď je 6:28! Což znamená že opět nestíhám!

Můj "dokonalý" outfit doplňovaly boty, které jsem teď na sebe rychle hodila a kabelka, kterou jsem přehmátla, takže hezky zpátky číčo a vem si jí.

Vyběhla jsem ze své vily a naskočila do limuzíny, která na mě čekala.

„Dobré ráno Jacku." Pozdravila jsem řidiče. Je to můj dlouholetý kamarád, ale vždycky si děláme srandu. Ví o mně i to za co může být mrtvý, když to někomu řekne, proto si užívám každou chvilku s ním.
„Dobré ráno slečno." Oba jsme se zasmáli a rozjeli se.

„Tak kolik toho dneska máš? " Zeptal se po chvíli.
„Docela dost. Má přijít nějaký muž, uzavřít obchodní smlouvu. Vůbec se s ním nechci vidět a pořád přemýšlím, jak se z toho vyvlíct, ale nic mě nenapadá." Řekla jsem a povzdechla si.
„Víš předci že tohle by si tvůj otec nepřál." Odpověděl. V tu chvíli jsem vybouchla vzteky.
„Nepřipomínej mi mého otce!" Zakřičela jsem na něj a jemu okamžitě spadl veškerý úsměv z tváře. Nenáviděla jsem svého otce. Pořád mi říkal co mám a nemám dělat, jak se mám chovat, jak se tvářit ve společnosti a jak se neztrapnit. Lezlo mi to krkem , protože můj otec byl nejbohatší člověk na světě. Mnozí lidé o něm vůbec netušili. A aby taky jo, když to byl MAFIÁN.

Nikdo z venčí skupiny o něm nesměl vědět. Co si představíte pod slovem mafián? Luxus, bohatství, velké domy, drogy, zbraně, nebo papíry, papíry a zase jen ty papíry? Všichni si myslí tu první variantu, ale opak je pravdou. Je to spoustu papírování. Ale to jsem odbočila. Pravda o mém otci je ta, že byl zastřelen, a protože věděl že může dojít i k tomuto řešení, sepsal závěť a v té mi vše odkázal. Matka zemřela při porodu, asi proto mě otec nenáviděl, zabila jsem jeho ženu a sourozence nemám.

Jsem odkázaná jen sama na sebe. Je to docela osvobozující, ale všechny otcovy rozkazy se mi utkvěly v paměti a proto se chovám tak jak mě chtěl vychovat, protože před ním jsem se chovala vždy opačně než jak chtěl. Zemřel před třemi lety, když mi bylo dvacet. V té době jsem také převzala firmu do vlastních rukou. Zaučování nebylo potřeba, protože jsem byla každý den s otcem v práci a vypomáhala jsem mu tam, takže jsem vše věděla.

Teď firmu vlastním skoro čtvrtým rokem a musím říci že se mi to daří. Jen potkat toho pravého muže. Bohužel můj výběr je velmi omezený. ON musí být taky mafián. Nikdo z venčí to být nesmí. Je fakt že kolem mafie jsou jen samý sexy chlapi, ale žádný mi nepřirostl k srdci a to je mé dilema. Další z faktů je ten, že si mafiáni vybírají prosté dívky. SAD STORY.

Každopádně toho chlápka dneska vidět nechci, protože je mým největším konkurentem v mafii a to znamená hodně.

-------------------
První část nového příběhu. Snad se Vám líbila a budu ráda za jakoukoliv odezvu.

Continue Reading

You'll Also Like

34.4K 3.4K 53
Dahl se nikdy netajil tím, že žije hokejem. Když přijíždíte do města, nemává na vás fotka starosty, ale fotka kapitána hokejového týmu. Dahl nechce...
460K 17.2K 54
Hunter Black je nabubřelý vysokoškolák, co ho zajímá jen hokej a holky. Nebo teda aspoň do doby, než pozná sestru svého úhlavního nepřítele. Lydie Wi...
2K 356 19
Anna má problém. Její strýc, u kterého žije, jí dal ultimátum. Musí se konečně postavit na vlastní nohy nebo už se na jeho podporu nemůže dále spoléh...
3.3M 269K 50
• Obsession Series • [ SELAMAT MEMBACA ] Menggantikan saudari kembarnya untuk menjadi pengantin wanita dari seorang monster nan manipulatif adalah mi...