Mine (Bg fanfiction)

By Chica_DRose

434K 23.3K 2.2K

~Завършена~ Резюме: Флора Андерсън(Уилсън)- срамежливо, красиво и добро момиче, невинно и чисто като анг... More

Mine (Bg fanfiction)
1. You're mine!
2.Taxi man
3. The kidnap
4. Punishment
5.Escape
6. Please!
7.STOP IT!
8.Daughter!?
9.Jackpot
10. Break up
11.Don't piss me off!
12.I'm so sorry!
13. Like an angel
14.Bad
15.Festival- Part 1
16.Festival-Part II
17. H-he is a monster
18.Fiona
19.Don't forget that you are mine!
20.Damn it, Flora!
21.Fear
22.The kiss
23.The massive building
24. We are going to the forest!
25. Like a tornado
26.Fear, feelings and jealousy
27.Fight for this love!
28. You're so beautiful
29.Peter
30.The little Leo
31. I lied to you
32.Pain
33.Why?
34.Where is she?
35. In the supermarket
36. I love him
37. He doesn't deserve
38.Flora
39.Styles is here
40.Kill me!
41.Goodbye!
42.Christmas time
43.Who's he?
45.Flora say something..
46. The devil
47.Die!
48. Damn it, Harry!
49. Because of Flora
50. Tina
51. I've destroyed my flower
52. Be happy Flora
53. Promise me, please!
54. It happens...only when I am with you
55.I'm selfish
56. The feeling
57. Trust and a little cottage
58. Laugh, snowballs, love and a little bit jealous
59. Just act or not so...
60.My innocent flower
61.Can't get enough of you
62. He is lying to me
63.Never
64.Stay
65.Without her
66. Forgive me
67. Never say never
68.Mine!...Yours!
69. I'm not your pet
70.Disappointment
71.She is alive
72.The secret
73. Control
74.The new/old one
75.What are you doing, Harry?
Бележка
76. "Friend"
77. She saved you
78. Shut up, Styles!
79.What?
80. Final
Бележка

44.MINE!!!

5.4K 327 30
By Chica_DRose


44.

Посветено на:
The Guilty Handbook girl <333



-ФЛОРА!-изкрещя Хари, но силната музика заглуши гласа му. Той тръгна бясно към тях като блъскаше всеки изпречил се на пътя му. Един пиян мъж се из пречка на пътя му и Хари го хвана за врата и го повали, забивайки юмрука си в лицето му, в този случай дори и алкохола, който беше изпил не му помогна. Всички чувства, които алкохола  трябваше да притъпи се възвърнаха и инстинктът му крещеше да действа. Тя бе негова и точка. Негова и ничия друга.

Мина през танцуващата тълпа и достигна дестинацията си.

Гледна точка на Флора

-Флора!-изкрещя Хари и аз подскочих от страх щом чух дрезгавия му глас и се отдалечих веднага от Питър и точно в този момент Питър падна върху канапето, което ме накара да изпискам силно.

Хари се наведе и го изправи като го хвана за тениската тогава видях, че Хари му беше разбил носа, но това изобщо не го спря и го удари отново още по-силно, но този път с глава. Питър се залюля и отново падна върху канапето.

-Недей!-извиках като дръпнах ръката на Хари, но той я отдръпна от ръцете ми и започна да рита Питър.-Спри Хари...спри!-крещях, плачейки. Лицето на Питър беше облян в кръв, а тялото му се гърчеше от ударите на Хари, а аз ги гледах и не можех да помогна.

Бяхме заобиколени от охраната му, от която никой не можеше да ни види, за да не може никой да се меси в случващото се тук.

-Разтървете ги!-извиках, плачейки, но те дори не ме отразиха.

-Тя е моя!-изкрещя му Хари и аз се обърнах в тяхна посока.-Чу ли ме, Пити? И никой няма да го промени дори и ти! Тя е моя! МОЯ!- срита го за последно, след което  грабна ръката ми и ме поведе към изхода. Излязохме без никой да се блъска в нас, а Хари ме поведе към колата му.

-Ще покажа и на теб, че ти си моя! Само моя!-изкрещя той, въпреки че беше тихо навън. Думите му ме стреснаха.Беше пиян. Миришеше на цигари и алкохол, а действията му ме плашеха до смърт.

-Х-хари...пиян си...-казах тъй като се спъна на изхода и имах чувството, че всеки момент ще направи нещо.

Завлече ме до колата и отвори вратата, за да вляза, но аз замръзнах, гледайки го. Нямаше начин да пътуваме докато той беше в такова състояние.

-Влизай!-извика бясно и удари вратата агресивно.

-Но Хари пиян си.-опитах се да го разубедя. Моля те, съгласи се!

-Влизай, по дяволите!-този му тон много ме изплаши и реших да вляза, той затвори вратата ми с трясък и се качи на шофьорското място.

-Х-хари...-не довърших, а преглътнах като видях как с огромен късмет Хари взе завоя.

-Какво Хари?-изръмжа ми, а аз видях как скоростната стрелка се местеше.

-Щ-е ни уб-иеш.-прошепнах, заеквайки.

-Ти ще бъдеш моя и ничия друга! Моя...моя...само...моя...-аз погледнах към него и видях, че той тотално полудя.-...моя...ничия...само моя...

-Хари, плашиш ме!-той погледна към мен и не забеляза, че навлезе в другото платно.-ХАРИ!-извиках като видях, че срещу нас наближава кола...



***

За по-малко от десет минути бяхме в къщата. През целия път бях на тръни  в пълния смисъл. Все още се чудя как оцеляхме след разминаването ни с онази кола, а после и с камиона. На косъм бяхме да умрем два пъти, а Хари така и не намали скоростта.

Отворих бавно вратата и слязох като треперех цялата, но веднага бях хваната грубо за лакътя.

-Хари, боли!-той ме игнорира и ме вкара в къщата.-Хари, какво правиш?-казах със сълзи стичащи се по лицето ми. Виждах агресивността в очите му и се наплаших до смърт. Той не би ме наранил.

-Ще те направя моя, но официално!-отговори ми той без да ме поглежда.

-Какво?-попитах ужасена и започнах да треперя още повече. Колкото и да обичах Хари не бях готова да му се отдам все още, а и това не ставаше ли на първата брачна нощ? Хари игнорира въпроса ми и аз дръпнах ръката си и тичайки отидох в хола.

-Флора, спри!-тръгна след мен той, препъвайки се в нещо, което после напсува. Тичайки отидох в трапезарията. Може би ако го изморя, той ще се откаже. Нали?

-Не! Ти си пиян...остави ме, моля те!-заобиколих масата и влязох в кухнята.

-Не ме ядосвай цвете.-изкрещя той агресивно и след малко влезе в кухнята и заби юмрука си в масата. Застанах зад масата.-Ти си моя...затова ела тук!-изскърца със зъби той.

-Не!-заобиколих масата и тръгнах да излизам, но усетих, че ръцете му ме хващат и краката ми не докосват пода повече. Не трябваше да заобикалям масата, а да си остана там. Хари ме преметна през рамо.

-Моята малка, непослушна Флора! Защо не ме слушаш? Хм?-плесна ме леко по дупето.

-Хари, моля те недей!-започнах аз.

-Ти не изпълняваш това, което искам.-извика той като започна да изкачва стъпалата, държейки ме здраво.-Щом ти не изпълняваш и аз няма да изпълнявам!-каза Хари и аз стиснах очи.-Много добре знаеш, че мразя някой да не ме слуша, а ти правиш точно това...затова и аз повече няма да те слушам.

-НЕ!-извиках от страх щом чух думите му, а той потупа дупето ми.-Не, не и наказание! Моля те Хари, не харесвам веригите...-той ме прекъсна.

-Кой е казал вериги?-той ме хвърли върху леглото в стаята ни...му и преглътнах.

Паниката ме обзе когато той се настани върху мен и започна да целува врата ми жадно и с натиск. Не помръднах, не го и докоснах, а просто стоях под него, но когато започна да ме опипва и да повдига роклята ми започнах да се съпротивлявам, ритайки с крака и блъскайки го с ръце.

-Пусни ме!

-Недей!-изръмжа в ухото ми предупредително и ми стисна дупето.

-Не!-не ми харесваше, че ме докосва по този начин. Хари  не бе такъв и ако не беше алкохола нямаше да действа така. Сигурна съм.

Но той само загрубя с действията си и започнах да крещя, за да го спра и той постави ръката си върху устата ми, за да не крещя и аз веднага го захапах.

-Флора!

Това го разсея и аз станах, освобождавайки се. Излязох през отворената врата и хукнах надолу по стълбите, за да избягам.

Когато стигнах натиснах дръжката, но вратата не се отвори. Започнах да се въртя като пумпал докато търсех ключа за вратата.

-Това ли търсиш?-попита ме той и аз се обърнах, за да видя, че държи ключа с двата си пръста.

-О, не!-проплаках.

-О, да! А сега бъди послушно момиченце и се върни при мен...хайде!-каза на равен тон той.

-Не!-поклатих глава.

-Защо ли те питам?-той тръгна към мен и ме заклещи за входната врата. Нямаше никакъв изход.-Вече няма да ми избягаш! Сега ще си платиш за игричките, които ми спретна!-отново ме преметна през рамо, стискайки ме здраво, а аз отново опитах да се освободя, но нямах успех. Сякаш ръката му бе като многотонно желязо обвито около краката ми.

-Хари, моля те!-опитах отново когато видях, че ме вкара в стаята му. Преди да ме остави на леглото той отвори един шкаф и извади белезници след това ги сложи на едната ми ръка като другата част сложи на рамката на леглото.

-Така няма да ми избягаш!-сподели той и се изправи и съблече ризата си. Аз се свих като с едната ръка прегърнах коленете си. Сърцето ми биеше лудо, паниката малко по малко ме обземаше.

Спомних си как една нощ беше полудял и беше пиян и Луи ме спаси, но сега Луи го нямаше. Ел я нямаше. Бяхме сами...

След като се съблече погледна към мен.-Не, не така! Легни!-каза той, а аз поклатих глава, той побесня и ме насили да легна, след което се надвеси върху мен, започвайки с по-ранните си действия...





Хейй, главата е тук и се надявам да ви е харесала. :))


Искам да ви БЛАГОДАРЯ за гласуванията, коментарите, стимулацията и за времето, което отделяте, за да я прочетете...наистина БЛАГОДАРЯ!



Continue Reading

You'll Also Like

1.3M 54K 152
История про практически безчувственную и агрессивную девушку Асю,которая готова была порвать любого и пришилась к группировке,а после по настоящему п...
727K 22.7K 55
Я стоял там, наблюдая, как она проводит пальцами по узлам моей души. /разрешение на перевод получено/ #2 in фанфики - 02.07.16 #1 in фанфики - 10.07...
442K 13.4K 45
-Мистер Стайлс приедет за тобой через час, у тебя есть время собрать свои вещи, - с зловещей улыбкой произносила она. Я не понимаю, за что так со м...
3.8M 20.5K 46
- Что вы знаете о брачном договоре? О том, когда вас продает родной отец? Возможно, вы надо мной посмеетесь или покрутите у виска, но это реальная ис...