When the curtain falls ↠L. Ha...

By changethequeen

129K 4.6K 293

Téged akarlak, mindenstől. Örökre. Te és én, minden nap. Ez lenne a tökéletes élet. ღLewis Hamilton fanfic... More

2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
ELSŐ DÍJ
MÁSODIK DÍJ
13
14.
15
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
HUNGARORING//CSÜTÖRTÖK
28.
29.
HARMADIK DÍJ (JESSZUS MARIS)
30.
31.
32.
33.
1. Wattpades évforduló
34.
35.
36.
37
38
kihívás
39
40
NEGYEDIK DÍJ
41
42
43
44
45
ÖTÖDIK DÍJ *-*
46
47
48
49
50
51
HATODIK DÍJ *-*
52
53
54
55
56
Halihoooo
57
hetedik díj wtf
58
59
60
61
62 ♡ epilógus.
Reason to stay
♡köszönetnyílvánítás ♡

1

7.5K 135 3
By changethequeen

Melbourne - 1.


- Be vagy pakolva? – kérdezte apám, mire én bólintottam, majd elkezdtem kivinni a bőröndjeim a kocsihoz. Még mielőtt kimentem volna, a fejemre kaptam a Ferrari istálló sapiját. Apa a tulajdonos, én pedig általában tengek, lengek a boxutcában, a versenyzőkkel dumálgatok, segítek itt-ott a mérnököknek és hasonlók. Bár tulajdonképpen én azért járkálok a csapattal, mert világot szeretnék látni. Anyám addig nem engedett el a csapattal, míg le nem érettségiztem, de most már végre megvan az a bizonyos papír/oklevél. Így az egész szezonban lóghatok a mérnökök nyakán.
- Lányom, így nem mehetsz! Szürke és zöld... még a végén azt hiszik, hogy Mercedes-es vagy. Az hiányzik még a csapatnak! – sipítozta anyám. Tulajdonképpen egy szürke farmert és egy lóherékkel díszített pólót viseltem, de minden mindegy alapon felrohantam a szobámba és átöltöztem. Végül egy farmert és egy piros, Batman jellel ellátott pulcsit kaptam fel, meg egy vastag pulóvert, amit a hátizsákomba dobtam, amin egy New York felirat díszelgett. Felkaptam a hozzám legközelebb lévő sportcipőm, majd leugráltam a lépcsőn.
- Csinos vagy. – dicsért meg az egész família. Bár csak apa és én megyünk el, minden testvérem a lépcsőnél álldogált. A két iker bátyám (Josh és Jeremy) és a hugim, Jesse. Mi ilyen J betűs család vagyunk, én sem lógok ki a sorból a szép hosszú nevemmel (Jennifer Anne Maria Rossi). Eskü, mire leírom, megfájdul a kezem. Mindenkit megölelgettem, majd kimentem a kocsihoz, ahol természetesen a sofőrt is köszöntöttem. Elfeküdtem a hátsó ülésen, majd elindítottam egy teljesen random Imagine Dragons számot. Végül a Demons első hangjai ütötték meg a fülemet, ami óriási örömmel töltött el, elvégre a kedvenc zenémről van szó. A repülőtérig zenét hallgattam, majd már mentünk is a magángépre, ahol egész egyszerűen bámultam ki az ablakon. A tizenöt órás út első kétszer hatvan percét azzal töltöttem, hogy azon gondolkodtam, hogy mi lehet a csapattal. Hogy vajon sikerült-e a legjobb kocsikat összehozni. Hogy a szabad edzésen jó lesz-e az időjárás. Nem aggódtam, inkább csak agyaltam. Mikor már kezdtem úgy kinézni, mint egy sorozat gyilkosságot tervező pszichopata, inkább elővettem egy Coelho könyvet.

„Engem a boldogság a legkevésbé sem érdekel. Én nem boldogan akarok élni, hanem szerelmesen, ami veszélyes, hiszen soha nem tudhatjuk, mi vár ránk."

Ezen a két soron nagyon megragadt a szemem. Mert az egy dolog, hogy még nem volt barátom/első csókom, de még úgy igazán nem voltam szerelmes. Nyilván mindig volt egy-egy srác, akin szívesen legeltettem a szemem, de ez annyit jelentett, hogy a kölyök helyes volt. És ennyi. Mikor már a szemeim is fájtak a sok olvasástól, csekkoltam az órát. Már csak hat óra maradt landolásig. A piros baseball sapkám a fejembe húztam, barna hajam hátra dobtam és próbáltam aludni. Fél óra alvás, 50 perc forgolódás és így tovább. Végül leszállás előtt egy kicsivel feladtam, és úgy döntöttem, hogy majd a szerelőktől csórok egy energiaitalt, ami szigorúan hell lehet, ugyanis nem reklámozzuk a Red Bull-t.
- Kérjük a szerelvényen tartózkodó utasokat, hogy csatolják be a biztonsági öveiket, a leszállást megkezdjük. – hallatszott egy női hang. Rutinosan begobóztam magam, majd mikor egyértelműen a talajon voltunk, kiszedtem a csomókat, amikkel rögzítettem magam.
- Adjak interjút, vagy ne? – kérdeztem apát.
- Egyelőre ne, majd a pályán nyilatkozunk, Rozi. – mondta mosolyogva. A Rozi a becenevem, amikor kicsi voltam, a Rossi családnevem mindig Rozinak ejtettem ki. Mentségemre szóljon, hogy ha az ember éppen növeszti a csontfogait, a beszéd az egyik legnehezebb dolog. Így a család és az F1-es csapat csak Rozinak hív. A repülőtéren átverekedtük magunkat a sajtósokon, majd már mentünk is a pályára. Szerencsére rövid az út, így húsz perc múlva már sétáltam is a box felé, amikor egy sajtós leszólított.
- Mint az istálló tulajdonosának a lánya, hogyan állsz hozzá az új szezonhoz? – kérdezte a pasas.
- Eddig ezt az évadot vártam a legjobban, mindenképpen pozitívan élem meg az új szezon kezdetét. Már hónapok óta hiányzik a csapat, jó lesz őket látni újra. – mondtam mosolyogva.
- Az autók versenyképességéről mi a véleményed?
- Szerintem a Ferrari idén nagyon erős motorokat hozott össze, értek a kocsikhoz, de most olyan alkatrészek nevei bukkantak föl, amiről ötletem sincsen, hogy mi lehet. Reméljük, hogy a mezőnyhöz képest is nagyot léptünk, nem csak a tavalyi szezonhoz viszonyítva nagy a fejlődés. – nyilatkoztam, majd már indultam is tovább. A box előtt megálltam néhány pillanatra. Most már hivatalosan is elkezdődött.
- Helló emberek! – ordítottam, mikor beléptem. Mindenki felnézett, majd néhány pillanat múlva már ment is az óriási csapatölelés. Mármint apa és a főmérnök nélkül, mivel ők megbeszélésen voltak. Sajnos még a pilóták is valami mérésen/orvosi vizsgálaton voltak, de azért így is jó érzés volt találkozni a régi arcokkal.
- Még mielőtt mindent elmagyarázunk... kérsz egy kis energiát? – kérdezte Bill az egyik gépészmérnök. Bólintottam, majd már koncentráltam is a kocsik bonyolult felépítésére.
- Akkor még nincsen semmi fejvédő cucc? – kérdeztem, mire mind bólintottak. – Szabályváltoztatások? – vetettem fel, mire Fred (az egyik kerékcserélő, akinek futam híján jelenleg nem volt sok dolga) elkezdte nekem magyarázni az időmérőn történt változtatásokat.
- És ez a szabály mindenki szerint nagy hülyeség. – fejezte be.
- Csatlakozom a mindenkihez. – közöltem, majd lehuppantam egy gumira és tovább iszogattam a „dzsúszt". Mikor kivégeztem az italt, elkezdtem nyomogatni a telefonom. Csak aztán egy ismerős hangot hallottam, amire ösztönösen felpattantam és Vettel nyakába ugrottam. Mi ilyen legjobb barátok vagyunk, a futamok idejére pótoljuk egymás testvéreit.
- Úgy hiányoztál.
- Te is nekem hugi. – válaszolta, mire leugrottam róla, ugyanis eddig a nyakán csüngtem.
- Kimi? – kérdeztem néhány mérnökkel egyszerre.
- Már az edzőteremben van. Én is megyek, csak köszönni jöttem. – válaszolta a németünk. Ösztönösen bólintottam, megölelgettem, majd engedtem a dolgára.
- Kell valakinek valami segítség? – kérdeztem, mire mindenki megrázta a fejét. – Akkor a lelátón leszek. – mondtam, majd a könyvemmel és a telefonommal a kezemben elindultam. Felültem a hozzám legközelebb eső székre, majd olvasás közben süttettem magam. Este kilenc felé visszamentem a boxba, ahol már jóval kevesebben lézengtek, aki pedig ott volt sietett, hogy mihamarabb készen legyen.
- Kinek segítsek? – kérdeztem, mire Fred feltette a kezét. Így együtt pakoltuk a gumikat. Sokan csodálkoznak, hogy edzés nélkül vagyok aránylag izmos. Ez attól van, hogy rendszeresen rakodok kb. 60 kilós autógumikat. Girlpowerforever.
- Kislány, holnap neked is hosszú napod lesz, menj, aludj egyet. – mondta James. Bólintottam, mindenkitől elbúcsúztam, majd kilibegtem a kocsihoz. A sofőrtől megtudtam, hogy apám még tárgyal, ami megnyugtatott. A hosszú beszélgetései zárulnak a legjobban. Hazafelé leginkább csak a sötét utcákat néztem, még arra sem volt erőm, hogy valamin agyaljak. A hotel előtt elbúcsúztam a sofőrtől, majd felmentem a szobába/lakosztályba. Mivel már tényleg eléggé késő volt és holnap bizony megint korán kell kelni, gyorsan lezuhanyoztam, felkaptam egy bő pólót pizsama címén, küldtem egy gyors snap-et Sebi-nek (Vettel beceneve, elvégre mi senkit nem bírunk a rendes nevén szólítani), majd eldőltem az ágyban és... ami azt illeti aludtam.

Másnap hatkor keltett az ébresztőm. Gyorsan felkapkodtam magamra a ruháim (leggings, piros póló, Converse, sapi, farmering), kivasaltam a hajam és összekapkodtam a cuccaim, amiket bedobtam egy tornazsák szabású táskába. Lerohantam az ebédlőbe, ahol jó bőségesen megreggeliztem, elvégre sok időbe telik, mire a pályára bejutnak a kajafutárok. Mikor megérkeztünk (apa is jött, ma is megbeszélése volt) a pályára, már igen nagy volt a tömeg, a box utcában pedig lehetett hallani a motorok hangját. A mi boxunkban is ezerrel ment a készülődés a szabad edzésre, mindkét pilótánk (akiket óriási öleléssel köszöntöttem) teljes harci díszben ácsorgott, amikor befutott hozzánk a Mercedes főmérnöke.
- Rozi, kell a segítséged. – mondta, mire már indultam is. Igaz, hogy a két csapat rivalizál, de attól még kisegítjük egymást. – Lewis még sehol sincs. Gondoltuk, hogy valami fiatalos telefonos izén meg tudnád nézni, hogy merre jár. – mondta lihegve. Bólintottam, majd már néztem is a kölyök Snapchat-jét.
- Már úton van a pályára, szerintem öt perc és itt lesz. – mondtam mosolyogva. Bólintott, majd visszarohant a Merci boxába. A többiek engem néztek, ugyanis kevés emberke hallotta a társalgást. – Hamilton még nincs itt. – mondtam, mire a mérnökök fejére boldog vigyor ült ki. Nem sokkal a jelenet után kimentem interjúkat adni, úgy mindennel kapcsolatban. Éppen azt részleteztem, hogy a gumiválasztások zseniálisak a csapat ezzel a témával foglalkozó tagjaitól, amikor Lewis teljes nyugodtsággal besétált. Mikor meglátott, rám villantotta ezer vattos mosolyát, megöleltük egymást, majd mentünk a saját dolgunkra. Ez az ölelés részemről száz százalékosan a kameráknak ment, hogy tudassuk mindenkivel, hogy nem utáljuk egymást. Bár személy szerint, ha nincsen sajtó a közelben, én kilométeres távolságban kerülöm Hamiltont. Szerintem egyszerűen túl lazán veszi az egészet. Kezdés előtt néhány perccel visszamentem a boxba, majd az első edzést feszülten figyeltem. A kocsik egész jól mentek, aminek örültem, az viszont nem hagyott nyugodni, hogy a Mercedes autói is versenyképesek voltak. Egész délután kint voltam, végül nem is emlékszem, hogy mikor értem „haza", annyi maradt meg, hogy jó kis edzések voltak a maiak. 

All the love, Ch

Continue Reading

You'll Also Like

89.4K 4.5K 32
Florence Turner álma, hogy híres újságíró legyen. A fiatal lány meg is kapja álmai munkáját, de már az első napon kiderül, hogy teljesen más lesz a f...
7.2K 262 21
A lány úgy dönt hogy el kíséri Jak Crawford-ot a testvérét a 2022-es összes futamára és majd jól el szórakozik de ez nem így alakult mert meg isme...
2K 106 11
Skyler Jackson egy átlagos gimnazista lány aki éli saját kis unalmas életét.Ám ez egyszer csak megváltozik egy új izgalmas és rejtélyes szomszéd miat...
7.9K 818 20
[ ❛ 𝑱𝑬𝑫𝑰 𝑩𝑼𝑺𝑰𝑵𝑬𝑺𝑺 𝑮𝑶 𝑩𝑨𝑪𝑲 𝑻𝑶 𝒀𝑶𝑼𝑹 𝑫𝑹𝑰𝑵𝑲𝑺 ❜ ] ˚   ✫     ˚ .     ⋆ . ·    + ˚ *     ˚ .  ˚     ⋆ . ·    +...